0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Ne kolonyaymis arkadas  be ne alacam da alirim limon sıkarım elime ohh mis gibii :))

6 Cevaplar

+1 oy
(64 puan) tarafından
Ölümden korkan insan kolanyaya maskeye koşmaz namaza ibadette yönelir 
(1,346 puan) tarafından
Öyle desen herşeyi dine bağlamayın yaağğ diyolar ama herkes bi gün ölücek ve zaten ömrümüz belli yani kolonya ömrü uzatmicak en azından ibadet et cennete git :)
(64 puan) tarafından
Cennet bedava cehenneme paralı ama herkes paralı olan şeye yöneliyo :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Korona kolonya bitmek bilmedi bugunden beri ya 

0 oy
(163,443 puan) tarafından
You tube da limondan kolonya yapim videari izle kiz
0 oy
tarafından
Eczaneden 90% alkol ya da 80% bulursam alıcam icine 10 cc su limon sıkıcam sonra süzücem al sana kolonya ))))
tarafından
ahahaha =D bugün 11 tlye büyük marketten esim almış bakkal mulayim amcada 30 tlydi naptin emmi sen dedim bune 3 katına cikarmisin bende suc yok kizim Toptancılar yapiyor serefsizler dedi  he dedim bi ******** Toptancı sana düştü zaten sen ona desene haciyim ama ********  olan benkm die ama içimden dedim =D
tarafından
Allah seni napmaya kız bende sandm yüzüne dedin ☺
(253 puan) tarafından
Kiz ne alkolu  valla limon da mis gibi ellerime sikiyodum ben herzaman renkte caiyor cok asit var limonda zaten kolonya görevi goruyor
tarafından
Kız doğuma az kalmış bebeği görmek için gelenlere durun size limonmu ikram edim dicem ne dicem ☺
(253 puan) tarafından
:)) amann bosver dökmeyi ver kiz durum belli zaten kolan ya yok diycem baska kolonya al
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Zaten alamassn marketlerde filan kalmadı :D bugün bi kız sorduda kalmadı dediler başka bi bayanda eczane eczane dolaştı maske bulamadı kalmamş millet daha düne kadar hep ölmek istiyorum die paylaşım yapardı bi virüs çıktı ilk ölmk isteyenler korkudan maskeyi kolonyayı bitirdi :D :D
tarafından
Haahahhhahs aynen :Dsddd
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Dogal cozumm ☺️☺️

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 301 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 463 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 509 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 540 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,455 soru

24,099,241 cevap

332,292 kullanıcı

...