0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
28 haftalık hamileyim dün kontrole gittik  doktor 1 hafta geriligi ve  karın bölgesinin gelismedigini söyledi odadan çıktığımda hafta geriligini söyledim karın bölgesini söylemedim.  Korktum fazla tepkı veriyo beslenmiyorsun ondan diyo. Bugün eşim annemlere bırakıp eve gitti benim vicdanım rahat etmedi  söyledim sana güvenmiyorum herşeyi benden saklıyorsun  diye tepki verdi .sizce  abarttı  mı?

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tepki vermeseydi sende söylerdin canım senin değil onun hatası bu korkuttuğu icin
tarafından
Ayrılalım diyo
(12,762 puan) tarafından
Bu olay yüzünden mi ayrılalım diyo o bahane arıyor şuan
tarafından
Şuan şok oldum yani o bahane arıyor resmen tövbe yarabbi ya
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Üzülmüştr bence ondan öyle demiştir 
0 oy
tarafından

Bir defada soyleseydin ya  tepkisini o zaman alirdin simdi birdahakine soylesende sana benden yine bisey saklamiyorsun dimi dicek 

0 oy
(2,890 puan) tarafından
Benim eşim de her şeye çok fazla tepki veriyor Bu yüzden birçok şey söylemiyorum Bazen deli ediyor annesi de bu huyunu bildiği için bazen bilerek bazen de bilmeden bana karşı kullanıyor Örneğin oğlumun Bir yerine bir şey mi oldu Eğer mühim bir şey değilse ben söylemiyorum eşimden önce kaynanam farkedersem Yanına iki katıp anlatıyor Bu da bize zarar veriyor O yüzden bazen kararsız kalıyorum Anlatınca çok tepki veriyor anlatmasam sonrası daha kötü oluyor
0 oy
tarafından

Bence doktora göründüğün gün diyecektin ,

0 oy
tarafından
Bu kadar korku verip abartmasaydi soylerdin zaten suçlu o cok abartmis elbette bebeği düşünecek ama senin sucun yokki sen yapmissin gibi tepki vermis
0 oy
(50 puan) tarafından
Benimkide oyleydi canim 3 ay kilo almadim gerilik olabilir karnin buyumuyor Dedi ultrasyona bakti hersey normaldir doktor karnin iceriden buyuyor Dedi bizde genetikmis annemde oyleymis Saglikli bır bebek dunya getirdim cok sukur evham yapma herseyi paylas esinle benim esimde cok stress yapti zamaninda sonra bebegi gorunce rahatladi, destek oldu bana elleriyle besliyordu sagolsun Sende oyle Yap paylas herseyi ikinizin bebegi 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ewet abartmis bence
0 oy
(982 puan) tarafından
Bence herseyi soylemelisin senin oldugu kadar inunda cocugu canim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 613 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 979 göst.
0 oy
5 cevap 406 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
30 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,863 cevap

329,854 kullanıcı

...