0 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Kizlar kimle kpnustun diyorum sonra anlatirim diyo ekran fotosu at 2 dakika almaz diyorum sonra atarim dedi bende at diye israr ettim aradi iste benim hic isim olmucak mi falan diye baya bi bagirdi ben is guc sahibiyim senin gbi bosmuyum dedi bende simdi calis surda 27 gun sonra issiz kaldiginda bende senin gbi karsina gecip cemkircem dedim cunku burnu cok havada cebimdeki paraya guveniyor ve paradanda bana koklatmiyor amaa 27 gun sonra issiz cebindeki parada bizi anca 4 ay idare eder ondan sonra bos bos gezince ona diyecek cok lafim olcak 

11 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
27 gün sonra noluyo ki canım
(7,140 puan) tarafından
Askeri personel kuzum sozlesme bitiyor ve ayriliyor issiz kaliyor
-Reklam-
0 oy
(746 puan) tarafından
Bence supheli bi durum esinin yaptigi. Ne desen sorna atarim sonra yazarim cart curt. Hoslanmam boyle seylerden.
(7,140 puan) tarafından
Bende hic hoslanmam
0 oy
(234 puan) tarafından
Esin nerde canim farkli sehirdemisiniz gelince konustugu saatte kimle konusmus telefonuna bakarsin eger konusmayi silmisse sifre al gecmisine bak. Gerci konusmayi silmisse altinda mutlaka virsey vardir da 
(7,140 puan) tarafından
Askeri personel kuzumbisey yoksa atar ama varsa atmaz beklicem bakalim
0 oy
tarafından
27 gün sonra ne oluyor 
(7,140 puan) tarafından
Sozlesmesi bitiyor issiz kaliyor
0 oy
tarafından
Neden ayrılıyor canım sözleşme yenilemiyor ve yaptığı çok saçma ama konut oyak üyeliğiniz varda toplu para alir
tarafından
Tekrar sözleşme imzalasin canım  napicak
(7,140 puan) tarafından
Aynne soyle bir konusma geciyor
Napcaksin hayatim burda ekmek aslanin agzinda
Esim: buluruzzz yaa bi is kim ac kalmis ki biz kalcaz yetmez mi 2000 lira
Bende sen sivil hayat nasil pahali bilmiyosun diyorum ama agzini yaya yaaya buluruzz yaa diyor bulamadigindada gul gbi isi birakinca bende ona agzimi yaycam bulurduk is yaaaa dicem
tarafından
Benim eşim de askeri personel canım ve o mebladan 2 milyara geçinemez ve psikolojikmen de çoker insanlar girmek için can atar bu çıkar Allah akıl versin
(7,140 puan) tarafından
Amin canik akil verecek akli basinada gelecek ama is isten gececk valla cok cokecek hemde nasil ama hak ediyor burnu nasil havada incek
tarafından
Ah ah canım o zaman anlar elindekinin değerini
0 oy
tarafından

Ay bu bana birini hatirlatti. ;)

(7,140 puan) tarafından
Kimmis oo esin mi
tarafından
Aynenn ben bos adammışım kendisi is guc sahibi mesgul bi adammis beninle mi ugrasacakmiss
(7,140 puan) tarafından
He he he diyeydin ne is yapiyor kuzum
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım eğer uzman çavuşsa işleri gerçekten zor. Her iş onlara bakıyor çünkü. Eşimin çalıştığı birliğe gittikçe görüyorum hep. Ama bu devir de isini kaybetmese iyi olur, sonra pisman olabilir.
0 oy
tarafından
Eşinin durumu çok yanlış izah edip anlatmak yerine çoğusu gibi bağırmayı üste çıkmayı seçmiş. Tek kelime ile  Yanlış.

Ama seninde şuan kızgınlıkla böyle düşündüğünü, düşünmek istiyorum. Öyledir de. Eğer bu dediğini onca zaman sonra yaparsan hiç hoş olmaz oda yanlış olur. İnşaallah sorununuz çokta sıkıntı olmadan hal olur. Haklısın şuan için ama canını sıkma, Rabbim yüreğine ferahlık versin inşaallah. Kötü düşünme olur mu? İştir diye ummuyorum. 
0 oy
(764 puan) tarafından
Ekran görüntüsü bişey ifade etmez canım. Konuştuğu kişiyi Ahmet ya da Mehmet diye kaydeder onla konuşmuştum işle ilgili der. 
0 oy
tarafından
Valla benim kocam hemen atar yada şu kişiyle konuşuyordum der, bilmiyorum sadakattan mı yoksa birşeyi olmadığından mı bilmiyorum :) çok şükür o konuda bir güvensizliğim yok isterse 2 saat konuşsun 
0 oy
(50 puan) tarafından
Ben isteyince atiyor benimkisi ugrasamam diyor atiyor bende artik istemiyorum gun icinde cok iletisime geceriz gerek duyuyorum artik :) Sende sinir yapma canim belki Id arkadaslariyla gorusuyordur soylemek istememistir israr ettigin icin 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 2,194 göst.
0 oy
17 cevap 1,874 göst.
23 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,530 göst.
21 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 272 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu