Dönüp derdim bacım başında ki belayı neden bana musallat ettirdin ....
Esimin eski kiz arkadasi olmadiki hic ilk ve sonum adamin yakasina yapistim 10yildir
Düşünmek bile istemiyorum hic iyi seyler olmaz.
Vlla Bn bilmiyorm eski kız arkdsi ama o bnm kini görmüştü tabi dalasma olunca bizmki dövdü onu
Ben eski karisiyla bile konustm ne diyon sen
O anlatılmaz işte yaşanır ☺
Çoook çevremdeler çünkü tanıdıklar hiç bişey yapmıyorum çünkü birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi biliyorlar
Ben gördüm bi düğüne gittim daha yeni gelinim ya kimseyi tanımıyorum burada neyse baktım birisi bana bakarak öbürüne biseyler diyor çok dikkatliyimdir şahın gibi heryerde gözüm var neyse arkadaşıma sordum kız bu kim bana bakıp bakıp konuşuyor aman dedi boşver halime o dedi bilmem ne falan neyse kalktı oynamaya başlıyor ama kıçını bana sallaya sallaya bende oynuyorum geldi bana çarptı o çırpı kıçını neyse gittim oturdum bana bakıyor yine oynuyor videoya aldım kaynamama dedim bu kim anlattım olayı eltim kahkaha atmasın mi halimin dedi eski sevgilisi halime neyyy dedim ondan mi böyle etti eşim geldi tavır yaptım manyak karı dedi ne isim olur onla 8 sınıfta ki konuştuğum alsaydım onu alırdım dedi ama eşimin bana olan aşkını bildiğim için bisey demedim nerden biliyorsun derseniz çok şey var neyse bi dahaki görüşümde de hava attım yanina oturmaya çalışıp hep yanimdaki kişiye bunu eşim bu günde aldı su günde aldı bak resim attım altına şunları yazıyor hadi kalk yine kıçı kırık ** gibi oyna da göreyim
Ilk ve son olunca öyle dert olmuyo
Esimin ilk aşkiyim
Evet karşılaştım eşimin koluna girip yanağından öptüm o artık benim mesajı çaktım
1,487,000 soru
24,309,293 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın