0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından

Kuzenim 2 yaşındaki kızına macar salam yediriyo :OŞok oldum bi de bana diyo den ver berke bende dedim yok ben vermiyorum öyle şeyler dedim aman küçük bi parçadan nolcak dedi (gördüm kızını maşallah paketi bitirdi) küçük bi parça bölüp berkin ağzına verdi canımmmm oğlum onu yemedi geri attı çok sevindim valla :angel::D

Siz veriyomusunuz salam sosis sucuk falan

Kıyma köfte veriyorum
yalan yok ondan da besin alsın istiyorum ama ne kadar doğrudur bilemem :)

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıyma köfte verileri ondan sorun yok ama 

Salam sosis gibi çiğ yiyecekler verilmemeli 
(1,163 puan) tarafından
Aynen canım bende ondan yanayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 yaşına kadar salam sucuk sosis pastırma yasak dedi doktorumuz
(1,163 puan) tarafından
Yani doğru bence 5 6 olsun
0 oy
tarafından
Kız benim elti sosis veriyo sürekli çocuğa başka bişey yemiyo kızı 2.5 yaşında ya çikolata ya sosis ya da mama normal hiç bişey yetmiyo ona yedirirken bir yaşında oğlu var ona da sosis veriyo. Ben kendim bile yemiyorum sütten geçiyo diye hamileyken falan da hiç yemedim şimdilik üç aylığız büyüyünce de eve bile almayı düşünmüyorum açıkçası sadece kıyma ya da kendim yaptığım köfte falan veririm 
(1,163 puan) tarafından
Düşündüğün çok doğru canım daha onlar körpe çocuk hemen zararlı şeyler yememesi lazım
tarafından
Aynen canım içinde ne olduğu belli değil onların
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kıyma köfte vermen gerekiyor zaten.. ama diğerlerini bende vermem 
(1,163 puan) tarafından
Aynen canım çiğ sonuçta
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Valla çok şaşırıyorum ya . Ama bu biraz da anne babanın evde ne yediğiyle alakalı.  Bizde eşim de sevmez ben de sevmem o yüzden hiç girmedi eve. Anne baba ne yerse çocuk da onu yer
(1,163 puan) tarafından
Ben severim eşimde olursa yer alırmıyım, evet alırım ama berk ondan hiç bi şekilde yemez sevmiyo da onu, fark ettim
(4,034 puan) tarafından
İşte bu güzel olmuş :) doktor bana da yasak dmişti
0 oy
(3,999 puan) tarafından
daha 10 aylik kizim vermiyorum tabi . 4 5 yasina kadar vermem  
(1,163 puan) tarafından
15 aylık oğluşum bende vermedim hiç tadını bilmez çok zararlı
0 oy
tarafından
Valla benim bebeğim daha 3 aylık ama evlendigimiz zaman daha hamile bile değilken çok istiyodum ama eşim eve bilr almiyodu icinde ne var bilmiyoruz sana da yedirmem diye ben öyle bisi yapsam  yapmam da yapsam en başta eşim kıyametleri koparır bi kere ilk evlendigimiz zaman sosis yedim diye demedigini bırakmadı zararlı diye hiç iyi no şey değil cidden 
(1,163 puan) tarafından
Aynen benimde eşim kaynanam falan çok kızar yedirsem
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Helal olsun berk bebege yememis ☺️
(1,163 puan) tarafından
Aynen kız ağzına koyduğu gibi çıkardı :))))
0 oy
(77 puan) tarafından
Salam sosıe karsıyım  eve sokmuyorum bilindik marka olması bile  degıstırmoyo fikrimi  ama genckken cok tuketoryordum bilmeden  yapılısını girdikten sonra cocuklara yedirmiyorum almiyorum  anca annemler gidersem annemler kendilerine alırsa o sekılde yiyorlar oda sene de bir yada iki defa oluyor ayrımsehırlerden oldugumuz İcin 
0 oy
(77 puan) tarafından

Ama kıyma ile kofte tarzı yedır tabıkı buyumus artık :)

0 oy
(798 puan) tarafından
Yok vermem kendim bile nadir yerim doktorlar soyleyip duruyor  heryerde kansorijen diye.
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kayserli oldugum icin sucuk yediriyom ama pişmiş bide kiyma kofte tabi dana bide haslanmis tavuk 8.5 aylik
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Benim.kizim uc yasinda suvukta ver sosiste doktorum yasaklamadi 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yok asla eve sokmam ki zaten salam sosis. Sucuğu bile kendim yapıyorum kuzum ben. 
0 oy
tarafından
Ya zaten salam sosis vs çok zararlı zararlı olan şeyi çocuğumuza niye verelim ki
(1,163 puan) tarafından
Verenler var ne yazık ki

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 698 göst.
5 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 346 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Meraklı annecik (259 puan) tarafından soruldu