0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
Yahu ben anlamadim bu kadriye denen kadini. Bu 6 yasindaki kizin annesi mi bu kadriye? Yoksa yengesi mi kiz kadriyeyi amcasiyla mi iliskiye girerken gordugu icin olduruldugunu soyluyorlar birde herkes birbiriyle evlenmis kafam allk bullak oldu kim kimin karisi anasi cozemedim anlayan varsa bi aydinlativersin. 

13 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından

Valla bende anlamş degilm:angel:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekleyeyim şurdaa
0 oy
(71 puan) tarafından
Hepsi amca çocukları doğuda hep öyle yabancı pek istemezler hepsi bir avluda yaşıyorlar görmüşler diye söylenti var kesin bir bilgi kafiyenin sevgilisi el çabukluğu çok sevgililerinden yakalanmış çocuk bunları gorduyse söyler diye öldürdü düşünüyorlar çok kısa sürede öldürülüp bırakılmış insanlar herşeyi yapabilir herkezden herşey bekliyorum ben yapmam diyen genelde yapıor 
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Valla gozumde iki şüpheli var ya o bulan amca yapti yada kadriye veya sevgilisi

Bu kadriye tam bi..... :)

0 oy
tarafından
Ölen kiz kadriyenin görümcesi galiba 
(234 puan) tarafından
Valla tam bulmaca. Benim gibi tam anlayan yok galiba kim kimin nesi
tarafından
Bu kadriye başkasıyla evlenmiş ne olmussa sonra amca çocukları namusumuz demis amcasinin ogluyla evlenmis kucuk kiz hem amcasinin kizi hem gorumcesi
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kadriye ölen kızın amcasinin eski karisi galiba canim.sanirim ordaki İsmail varya diğer amcası sanırım onunla ilişkide gördüğü için öldürüldüğü söyleniyor benim anladığım bu ama yanlış ta anlamış olabilirim benim de kafam karışık çünkü 
(234 puan) tarafından
Iyi gunlere kalmadik cidden
0 oy
(44 puan) tarafından
Böyle işte kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil Allah bize niye bela gondermesin 
0 oy
tarafından
Öldürülen çocuk  kadriye nin  eski kocasınin kardesiymis. (Eski koca da amca oglu imis) kadriye  katıl olmak disinda kimle ne kadar birlikte olmus calmis anlatyo ama bu isi yapmam oldurmem diyor. 
(234 puan) tarafından
Anladim simdi. Oldurulen kizla kadriye hem kuzen hem gelin gorumce oluyorlar. Ee bu kadriyeyi amcasiyla gordugu iddia ediliyor kadriyeyle kiz kuzen olduguna gore amca cocuklari yani kadriyeyle virilikte olan kiside olen kizin amcasi olduguna gore o zaman kadriye kendi amcasiyla birlikte olmus oluyor
(234 puan) tarafından
Cunku kadriyeyle kocasi amca cocugu kocasi askerdeyken kocasinin amcasiyla birsey yasadigi idda ediliyor diyor mantiken kadriyeninde amcasi sayiliyor birlikte olduu soylenilen kisi
tarafından
Sanirim kadriyenin babasi eski kocasinin oz kardesi degil yani oyle birşey oldu  ise bile kadriye  uvey amcayla bisey yaşamıştır . Ancak bu adam diyor  ki kadriye  gelin geldgnden beridir bununla bir kelime bile  etmedim diyor.
(234 puan) tarafından
Iddiayi ortaya atan kim peki aciklanmadi sanirim o dimi
0 oy
(820 puan) tarafından
Olen zehranin abisinin karisi kadriye anlayacan kim kime dum duma o onun karisi o onun kumasi 
0 oy
tarafından
Öldürülen kızin yengesi Kadriye isamiln kardeşiyle evli 
0 oy
tarafından

Palu ailesi 1 bunlar 2 :ermm:

0 oy
(1,135 puan) tarafından
Benim anladığım kadarıyla ordaki kadınlar akrabalarla evlendirilşyor dışarıdan kimseyle evlendirilmiyor hatta bu Kadriye in abisini bu yüzden dövmüşler abisi kızını başkasıyla evlendirdi diye dövmüşler adamı
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Kadriye yengesi kizin abisiyle evli olan 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 367 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 662 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 470 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 642 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,140 soru

24,054,183 cevap

329,832 kullanıcı

...