Şimdi kizlar dün askam misafrm geldi çay iciyoduk tatli felan yapmıştm misafr eşimin iş arkadasi ve esiydi adama cayi tuttukdan sonra adam yenge sizede zahmet verdik dedi bende yok canım ne zahmeti dedim eşim tuttrmus niye canım diyon adama lafin gelişi dedim diyom bunu hep yapiyon diyo ya sizce bunu karşı tarafta böyle mi algiliyodr acaba suclandm su an ya karşıda ki böyle düşünüyosa bana canım dedi felan diye
Ben olsam bende derim şahsen o da bana der valla kişiye göre hitap lazım diye düşünüyorum yanlıs anlamda söylemesek bile
Söz gelimi öyle ağızdan çıkıyor bence öyle düşünme iştir adam. Eşinin ki de tatlı bir kıskançlık seviyor demek ki seni
Yok ya adam öyle anlamamıştır o laf o şekilde yani kullanımı öyle başka ne denirdi ki onun yerine yok ne zahmeti afiyet olsun dersin Bi dahakine
Ağız alışkanlığına kurban gitmk çok zor gecekten, kötü bir amaçla dememisin ama.bence dikkat et en azından denemek için ,
Yani bnde olsam esim birine oyle dese bende tepki verirdim evet istem disi cikmis agizdan ama insan karsidaki kisi nasil dusunur die dusunmuor degil bende canim kelimesini cok kullanirim o yuzden yabanci biri falansa benden kucuk olsa bile abi diorum ki o canim agzimdan cikmasin bide bir ara sekerim diodum vodafonedaki musteri temsilcisine tamam sekerim demistim Ayyy cok sukur biraktim o sekerimi
Ay giz bende pazarciya demistim eşimin ters bakışından sonra canim kelimesini unuttum.
Kız tabi kötü niyetle asla demezsin de bi düşündüm eşim baya kavga çıkartırdı gerçi o öyle bisey yapsa kendimi düşünemiyorum bile esin kıskanmış cnm
1,465,441 soru
24,016,248 cevap
328,035 kullanıcı