0 oy
816 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi kizlar dün askam misafrm geldi çay iciyoduk tatli felan yapmıştm misafr eşimin iş arkadasi ve esiydi adama cayi tuttukdan sonra adam yenge sizede zahmet verdik dedi bende yok canım ne zahmeti dedim eşim tuttrmus niye canım diyon adama lafin gelişi dedim diyom bunu hep yapiyon diyo ya sizce bunu karşı tarafta böyle mi algiliyodr acaba suclandm su an ya karşıda ki böyle düşünüyosa bana canım dedi felan diye:'(

23 Cevaplar

+1 oy
(8,170 puan) tarafından
Bizde kadın erkek ayrı oturulur bilemedim benim eşimde sıkıntı yapardı ama insan refleks olarak soyluyor hoş onu canı gibi yakın gördüğünden degil ama hoş değil bence de 
tarafından
Aynen ağız alışkanlığı bendeki hep derim ama daha dikkat edem ayrıca kalabal olursa bizde de ayrı oturulur ama yeni tanışma idi bu yeni evlilerdi bide ayırmak istemedim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bayaaa kıskanç 
tarafından
Değil diye bilyodm :)su an öğrendim bence gereksiz bı kiskanclk ben kasıtlı demedim ya elin adamına sinucta
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ben olsam bende derim şahsen o da bana der valla:D kişiye göre hitap lazım diye düşünüyorum yanlıs anlamda söylemesek bile 

tarafından
Ama ağız alışkanlığı kasıtlı degldiki suclandim ya:(
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Bizim burda konuşmak bile pek iyi değil hatta ayrı yerlerde oturulur erkeklerin yanında birşey yiyilip içilmez o yüzden yanlış anlaşılır ama sizin oranın adetlerini geleneklerini bilemem
(1,173 puan) tarafından
Olsun seni de öğrenmiş oldum :D Bilmiyorum ki bizde hiç öyle bişey yok biz toplanıp dışarda kafede faln oturuyoruz misafirliğe gelip gidiyoruz
(4,649 puan) tarafından
Ağrı'da köyde yemeyi geçtim çocuğuna yaklaşamıyorsun başkasının yanında yada eve erkek misafir geldiğinde gelinler onların olduğu yerden bile geçmiyor
tarafından
Agrilimi sin kız bizim gelnde oralı yemek yemez bizle yeni yeni yiyo babam burda ye dedi hep birlikte yemeyi sever cnku anca öyle yedi
(4,649 puan) tarafından
Sizin gelin ağrının neresinden ben halen büyük kaynımın kayinbabamin diğer akrabalarının yanında yemem
tarafından
Eleşkirt mi öyle bı yer yanlış bilmiyosam
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Söz gelimi öyle ağızdan çıkıyor bence öyle düşünme iştir adam. Eşinin ki de tatlı bir kıskançlık seviyor demek ki seni:D

tarafından
Sevmesse kırarım kafasını da inşallah karşı taraf farkli algılamıydr suclandim cnku baya dikkat edicem bundan sonra
0 oy
tarafından
Bn yok ya ne zahmeti derm mesela ama bnce yanls anlsilck bişey yok 
tarafından
Bende yok canimi sürekli kulanrim ağzımdan çıktı suclandm ama ya
0 oy
(648 puan) tarafından
Ağız alışkanlığı tabi ama hoş değil bence eşine birisi canım dese seninde hoşuna gitmez ne kadar içinde kötülük yoksada.
tarafından
Aynen canım dikkat edicem bundan sonra:(
0 oy
tarafından
Bak canim bu cumleyi yazdiğimda bi canim yaziyomsa, refleks olarak her bi an isletiyom bu cumleyi ben de. Gerci oyle bi hal yasamadk ama benim esim bayaa bayaaa kavga cikarirdi yani misafir onune gecmemi yasaklardi harbiden
tarafından
Ama bnmkide istemeden olan bişey bidakine dikkat edicem uzuldm ama suclandim
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yoook artik yani onu canim anlaminda kullanmiyosun ki yok canim cumlesi kalip olmus gibi bisey karsi tarafinda oyle dusundugunu hic sanmiyorum canim galiba bu senin esinin biraz gereksiz kiskanmasi 
tarafından
Galiba canım haklısın ama suckandim yinede
(1,822 puan) tarafından
Suclama canim bazi erkeklerin kiskancliklari bi garip iste
0 oy
tarafından

Yok ya adam öyle anlamamıştır o laf o şekilde yani kullanımı öyle başka ne denirdi ki onun yerine yok ne zahmeti afiyet olsun dersin Bi dahakine :D

tarafından
Öyle yapicam bidakine mutlaka :)
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Yani erkek sonuçta hoş olmaz
0 oy
(11,852 puan) tarafından
Ben çok kullanırm yok canım kelimesni ya. Ona canım dediğm için değil de ne bileym ağız alışkanlğı olmuş :)
tarafından
İşte kötü yaa untmak gerekiyo:)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sen yıne de yok ne zahmetı estağfurullah de de mevzu kapansın o adamla bunu tartısıyosan zaten baska turlusu mümkin değil :) 
tarafından
Galiba haklısın:))
0 oy
tarafından

Ağız alışkanlığına kurban gitmk çok zor gecekten, kötü bir amaçla dememisin ama.bence dikkat et en azından denemek için , 

tarafından
Kesinlikle edicem eşimden çok karsi taraf yanlış anliyomu kaygısına düştüm ya:(
tarafından
Tabiki karşı tarafda yanlış dusune bilir
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Yani bnde olsam esim birine oyle dese bende tepki verirdim evet istem disi cikmis agizdan ama insan karsidaki kisi nasil dusunur die dusunmuor degil bende canim kelimesini cok kullanirim o yuzden yabanci biri falansa benden kucuk olsa bile abi diorum ki o canim agzimdan cikmasin bide bir ara sekerim diodum vodafonedaki musteri temsilcisine tamam sekerim demistim Ayyy cok sukur biraktim o sekerimi :ermm:

tarafından
Seninki daha betermis yaa:))
(5,908 puan) tarafından
Hic sorma hiccc valla su agzim yuzunden birgun yicem paparayi dikkat ediorum bide kanka kelimesine taktim ergenler gibi esime kanka dedim adam şok oldu haha onuda birakcam az kaldi :D
0 oy
tarafından
Zaten eğer erkek söylediyse hemen eşime bakarım eşim verir cevabı ne zahmeti olur mu der zaten ama eğer eşi derse ben cevap veririm 
0 oy
tarafından

Ay giz bende pazarciya demistim  eşimin ters bakışından sonra canim kelimesini unuttum.

Ama hos bi durum degil terk etmek lazim bele huylari
0 oy
(11,241 puan) tarafından

Kız tabi kötü niyetle asla demezsin de bi düşündüm eşim baya kavga çıkartırdı :ermm:gerçi o öyle bisey yapsa kendimi düşünemiyorum bile :Desin kıskanmış cnm 

0 oy
(1,173 puan) tarafından
İnsan onu refleks olarak söylüyor bende çok kullanırım biri mahcup olsa 'yok canım ne demek' derim hemen karşımdaki canım ciğerim olduğundan değil yani refleks olarak oturmuş o kelime ağzıma çıkıveriyor :))
0 oy
(163,266 puan) tarafından
Agiz aliskanligi birden agzindan cikmis demekki ama seninkide kiskancmis haa
tarafından
Öyleymiş yaa bnde dün akşam farkettim:D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 477 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nesha (118 puan) tarafından soruldu
0 oy