0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Arkadaslar kuzenim bir okulda temizlik görevlisi ama hamile bu tatil hamile personele de geçerli olurmu yani bence olması gerekir hamileler en riskli grup ama sizin bir duyumunuz bir bilginiz varmı acaba. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Okul tatilse senin kuzenin ne yapacak boş olan okulda , 

Hayaletler için mi okullu temizliyecek , herhalde okul tatil olduğuna göre oda evinde yatıp dinlenecek ...

(4,034 puan) tarafından
Evet üstelik çok az paraya işkurdan girip iş buluyorlar  bu memlekette böyle işte
(1 puan) tarafından
Hamileler aslında 1.risk grubunda keske onlarıda evlerine gönderselerde onlarda tehlikeden uzak kalsa
(1 puan) tarafından
Aynen öğle müdür yardımcılar öğrenci işleri tatillerde izin alıp gidiolar ama işkur bünyesinde izin yok oyüzden onlara okulu hep bekletiyorlar
(4,034 puan) tarafından
Hamilelere doğum iznine kadar izin verilmez mesai devam ettiği sürece.  Ama okulun müdürü hadi bugün sen erken çık diye diye işten erken gönderebilir
(1 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı bakalım Bi net bilgi gelirse burdada payşasırım belki baskalarıda vardır işkur bünyesinde doğum izni yok malesef 37 den sonra cıkıs alıosun kendi iradene sözleşmede doğum ölüm herhangi Bi durumda izin yokrur diyor süreli işçi konumu ya o yüzden
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
İdarecilere herkese tatil amaç insanlarin dışardaki kalabalığın engellemek ona da tatil olur ama tatil masa bile boş okulda ne riski olabilir ki kimse yok riskin en az olduğu ortam işte hem biz sağlık çalışanları ne yapalım hamileyken deli gibi de çalışıyor herkes bu durum daha vahim.ayrica hamilerin bağışıklığı düşmüyor çünkü aldığımız vitaminler bizi koruyor kendimden örnek vereyim normal zamanda sürekli gripten kurtulmaya ben hamilelik döneminde şükür hiç hastalanmadim 
(1 puan) tarafından
Zaten en zor sizin işleriniz yaa Allah yardımcınız olsun aslında en cok hastsnelerde ikkatli önelm alınması lazım en cok zorlugu yasayan saglık personelleri Allah yar ve yardımcınız olsun. İdarecilere tatil değilmiş kiz aten onlara tatil olmasına da gerek yok deniyor okul bos olunca Allah herkesin yardımcısı olsun ya en cokta kalabalık banka hastsne gibi yerlerde calısanların
(18,513 puan) tarafından
Hiç öyle deme canım ne kadar vitamin alırsak alalım yine de hamilelerin bünyesi biraz daha zayıf oluyor. Mesela ben kolay kolay grip olmam ama oğluma hamileyken 1 ay içerisinde resmen 4 kere grip oldum. Doğuma bile hasta olarak girdim
(1 puan) tarafından
Herkesin hamileliği cok farklı oluyor ya bide temizlik işinde cslısması hamilelik dahada zor oluo her iş zordur hiçbişey demem cok şükür kız hiç sikayetci degil ama doğum yaklasıyor agırlastı biraz ha i oda sanırım dayanamıcam ama maddi ihtiyac işi bırakamıyor ondan işte Allah tüm calıs anların yardımcısı olsun
(7,436 puan) tarafından
Amin canım ama dediğim gibi ona tatil olmasa bile daha güvenilir ortam kimse yok sonuçta kalabalık yok.bende yoğun bakımda çalıştığım için bı temizlikten farkımız yok işimiz ağır oluyor ama Allah bir kolaylık veriyor Allah kaldiramayacagimiz yükü vermezmiş Allah bütün hamilelerimize çalışma gücü versin sağlık versin
(1 puan) tarafından
Aynen en azından okulda kims e kalmıyor tehlike kalmıyor amin amin rabbim sizin işinizi gücünüzü kolaylastırsın hafifletsin insallah
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Yonetim nerden bilsin hamile kendisi soylemeli hamileyim izin istiyorum diye
(1 puan) tarafından
Yönetimle alakası yok canım işkur bünyesinde calısanlar İn sadece ve sadece 14 gün izinler var bunun dısında hamilelik 1.derece yakın doğum ölüm vesaire gibi kstrem durumlarda herhangi bir izin alma yada talep etme hakkı yok işkur süreli calıstırıyor bu yüzdende izin onlarda olmuyor zaten en fazla 8 aylık alıyor işçi insanların da paraya ihtiyacı var mecbur kaul ediolar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,410 soru

24,098,555 cevap

332,236 kullanıcı

...