0 oy
847 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından
Selamın aleyküm. Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. 

Yaklaşık 1 senedir burdayım. Güldük eğlendi dertlerinize ağladım derdimi anlattım.. kimseyle büyük bir sorun husumet yaşamadım. Gitme sebebim de burdan birisi değil zaten.

Kızlar cok baglandim buraya. Hayatımı Evimi eşimi çok bosladim. Burda yazilanlardan çok etkileniyorum. Kafamı yastığa koyuyorum. Şu olay benim başıma gelse ne yaparım.  Ben bunu yasasam ne yapayım. Ayy Benim Kocam böyle olsa ne halde olurum. Benim çocuğum da mı böyle olacak bak elde ne kaynanalar var.... gibi gibi bir sürü şeyler dönüyor kafamin içinde. 

Biraz kendime çekilmek istiyorum. Evime adapte olmak istiyorum. Gidisatimi iyi görmüyorum biraz ALLAHA YÖNELMEK istiyorum. Uzerimizdeki felaketler biraz olsun benim gözümü açtı.  Dünya mali dünyada kalıyor. Kimse yanında ibadet den başka birşey goturemiyor. Kullugumu duzeltmeye çalışmak için gidiyorum burdan....

Hakkınızı helal edin. Cogunuzu çok ama çok sevdim. Hele 1 kişi var ki bacim gibi canım gibi sevdim. O kendini çok iyi biliyor. Belki bir gün yine gelirim bilemem. Benim sizden başka kimsem yok etrafimda. Ama dedigim gibi biraz toparlanmaya ihtiyacım var.

Dua eder dua beklerim. Allaha emanet olun. Yuvanizdan huzur mutluluk sofranizdan afiyet eksik olasin. ❤❤❤ 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaaaaaa gitmeeeeeeee:(

-Reklam-
0 oy
tarafından
Allaha emanet ol cnmm 
0 oy
tarafından
Ayni sebepten bende gitneyi dusunuyorum esimi cocuklarimi boslamadim ama bura yerine ALLAHA yönelmk daha dogru kararin cok isabetli olmus cnm umarim hersey oluna girince tekrar dönersin
0 oy
tarafından

Anaaaa nereye kiz esma hesabini sildirme bari girersin arada 

0 oy
(701 puan) tarafından
Allah'a emanet ol 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 735 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.