0 oy
846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından
Selamın aleyküm. Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. 

Yaklaşık 1 senedir burdayım. Güldük eğlendi dertlerinize ağladım derdimi anlattım.. kimseyle büyük bir sorun husumet yaşamadım. Gitme sebebim de burdan birisi değil zaten.

Kızlar cok baglandim buraya. Hayatımı Evimi eşimi çok bosladim. Burda yazilanlardan çok etkileniyorum. Kafamı yastığa koyuyorum. Şu olay benim başıma gelse ne yaparım.  Ben bunu yasasam ne yapayım. Ayy Benim Kocam böyle olsa ne halde olurum. Benim çocuğum da mı böyle olacak bak elde ne kaynanalar var.... gibi gibi bir sürü şeyler dönüyor kafamin içinde. 

Biraz kendime çekilmek istiyorum. Evime adapte olmak istiyorum. Gidisatimi iyi görmüyorum biraz ALLAHA YÖNELMEK istiyorum. Uzerimizdeki felaketler biraz olsun benim gözümü açtı.  Dünya mali dünyada kalıyor. Kimse yanında ibadet den başka birşey goturemiyor. Kullugumu duzeltmeye çalışmak için gidiyorum burdan....

Hakkınızı helal edin. Cogunuzu çok ama çok sevdim. Hele 1 kişi var ki bacim gibi canım gibi sevdim. O kendini çok iyi biliyor. Belki bir gün yine gelirim bilemem. Benim sizden başka kimsem yok etrafimda. Ama dedigim gibi biraz toparlanmaya ihtiyacım var.

Dua eder dua beklerim. Allaha emanet olun. Yuvanizdan huzur mutluluk sofranizdan afiyet eksik olasin. ❤❤❤ 

25 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar gerek burdan yorum yapan gerekse özelden mesaj atan herkeze teşekkür ederim. Çoğu gitme demiş ama durumumu anlattım gitmek en doğru karar olacak. Elbette yine geleceğim. Elbette benimde sizinle gülüp mutlu olmaya kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Ama bir süre olmayacağım. Cevap yazamayacagim kusura bakmayın.  Hepsini okudum ama çok mutlu ettiniz beni. ❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Seni tanımıyorum ama sen de Allaha emanet ol canım.
0 oy
(496 puan) tarafından
Hakkından hayırlısı olsun canAllah a emanet söylediğin harfiyen doğru bazen bende çok takıldığını düşünüyorum aslında herşeyi kararında kullanmak lazım ama insan oğlu takılıp kalıyor 
0 oy
tarafından
Ben neredeyse 15 gün girmedim kızıma evime eşime vakit ayirdim. Arada girip bakıyorum. Önceden günümün yarısı burda geçiyordu. Şimdi hep kızımla geçiyor. Buraya bağlanmak çok kötü gerçekten. Allaha emanet ol kendine iyi bak.
0 oy
(859 puan) tarafından
Yaa kuzum sende Allaha emanet ol kendine çok iyi bak arada bir uğra gene olurmu kuzum hesabını silme bizde seni çok seviyoruz ❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Güzel dilerlerin için teşekkürler cnm ❤️ umarım herşey gönlünce olur sende Allah'a emanet ol ❤️
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Esmamm sende mi gidiyorsun ya ☹️. Gitmesen olmaz mı? ❤️❤️ Ne yapacağım ben sensiz kuzum benim ❤️☹️☹️ 
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun , 

İnşallah herşey istediğin gibi olur ...

Seni tekrar bekleriz ,olurda gelmek istersen 
Kal sağlıcakla Allah a emanet ol
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ama olmaz ki :( olmaz yani gercekten olmaz !!!!!! Uff :'( icim acidi yeminle.. bak beni cakma istihdamından takip et ordan konusalim nolur ozlerim merak ederim:/ kurgucubiri hesabim
0 oy
tarafından
Allaha emanet ol canım benim 
0 oy
tarafından

Allaha emanet ol kuzum ❤❤ Gine arada bi gel olur mu? :) Seni çok sevmiştim ben kendine çok iyi bak ❤❤❤

0 oy
tarafından

Seviyorum kiz seni yine gelirsin inşalla h <3

0 oy
(12,524 puan) tarafından

Yine gel... :(

0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım kendine iyi bak bebeğini bizim için bol bol öp 
0 oy
(163,472 puan) tarafından
Semde Allah a emanet ol canim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hakkını helal et canım kendine de bebeğine de çok iyi bak ❤️
0 oy
(452 puan) tarafından
kendine çok iyi bak ALLAH'a emanet ol hakkında her şeyin hayırlısı olsun keşke gitmeseysdin. tekrar gel 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Tekrar gel amaa
0 oy
tarafından

Hakkında hayırlısı olsun canım bende gidecem galiba :ermm:

0 oy
(8 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O kadar haklısın ki.. Keşke durup kendimize çeki düzen verebilsek. Sende Allaha emanet ol :( yine gel olur mu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 735 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
+1 oy
13 cevap 688 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 609 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu