0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar boyum 1.45 ufak tefek bişeyim daha 18.haftadayım ama derdimden ölecem ben nasıl doğum yapacam ya çok korkuyorum üstelik boyum çok kısa heralde normal doğum da yapmazlar 1.50nin altına yapılmıyormuş riskli oluyormuş hoş yapsalar bile ödüm kopar açılmam falan da olmaz canım da çok tatlı :((( en ufak acıya gelemiyorum napacam ya biriniz beni rahatlatsın lütfen :((

4 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Bacım doğumdan herkes korkuyor ama içine bebeği koyan Allah çıkmasına da vesile olur inşallah içini ferah tut. Ben kendime hep onu diyorum. Tamam zor acılı sancılı ama mecbur çıkacak öyle ya da böyle takma kafaya diyorum. Sen de öyle de. Allaha güven gerisini düşünme. Onu 22 hafta sonra düşünürsün :D

(1,690 puan) tarafından
Korkma cınımm bebişini kucağına alınca oyyy nasıl unutulur her şey. Sen hep yavrunu hayal et korkun geldiğinde onu minicik şirin kıyafetler içinde kucağında düşle geçer hepsi
tarafından
Yok ya insan gerçekleri unutamıyor ki :(
(1,690 puan) tarafından
Kaç kez doğurdun da unutulmaz diyon :) unutursun diyorum işteee
tarafından
Yok yani ne kdr bebeği düşünmeye çalışsan da doğum gerçeği illaki aklına geliyor doğum yapmadım ilk bu doğumun nasıl bişey olduğunu bilseydim belki bu kdr korkmazdım yada yok ya daha çok korkardım :))
(1,690 puan) tarafından
Valla korkunun faydası yok mecbur içinden çıkacak bacım o yüzden sen kendini rahatlatmaya bak ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benide rahatlatın ya :)

bboyum normal ama korku çok var sırf korkudan sezeryan isticem bende 

Allah yardımcımız olsun 
tarafından
Ayyy hiç sorma biz de korunuyorduk sonra vazgeçtik ben de bu dünyaya çocuk getirmek istemedim hep başlarında olur muyuz olmaz mıyız belli değil bazı çocukların halini görünce içim acıyor oturup ağlıyorum :(((
tarafından
Cocuk istemememin tek sebebi bana bisi olursa o cocugua nolcsk diye bu yüzden  evlatlık edinmeyi çok istiyodum bi çocuğu kurtarma hayalim vardı ama  hamile kaldım baska düşünmüyoruz bu yüzden Rabbim olmayanlara isteyenlere versin
tarafından
Çok haklısın ya :( hergün dua ediyorum Allah kimseyi ana babasız bırakmasın diye yazık :(
tarafından
Amin  inşallah zor valla annen baban olmazsa eksiksin bu hayatta hele kiz evladiysan Rabbim kjmseyi sinamasin boyle bi aciyla
tarafından
Aynn valla :((
0 oy
tarafından

Kemik yapın önemli burda cnm çatı kemiğin dar ise normal yapamazsn sezeryana alırlar onıda son hafta öğrenirsin ancak çatı muayenesinde ama korkma cnm o an bı sancı geliyor ve doğal olarak ikiniyorsun sancinin verdiği bir refleks gibi dusun birkaç ikinmada bebiş sesi geliyor ztn <3 ama sezeryan nasıl süreci iyileşmesi bilmiyorum

tarafından
Boyuna göre fazlaymisin cnm ama merak etme rabbim kolaylığını verir
tarafından
Amin inşallah
tarafından
Kız hem senin ismin niye öyle geleceğin kaynanası ne ya korkutma bizi kız annesi olma ihtimalim var :) şimdiden kaynanalık taslıyon
tarafından
Şimdiden başladım ben cnm bezdircem gelini :))))
tarafından
Ayy korkulur senden :))
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Niye boyle olumsuz seyler dusunuyosun 
tarafından
Hayatın gerçekleri :((

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 87 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 187 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde canan.35 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,870 soru

24,452,565 cevap

354,116 kullanıcı

...