0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Daha başiniza ne gelecekte biz kendimize çeki düzen verelim soydan çiktik müslümanız elhamdülillah diyoruz ama görevleri izi yapmiyoruz dua ediyoruz ama çaba göstermiyoruz el Allahım şu perde inmiş gözlerimize açiklik nasip et etki şu dünyanın tek kuralini tek hükmedenini sen oldugunu anlasinlar anlasinlarda cehenneme girmesinler ya Rab asla istemem müslüman kardeşimin cehennem yanindan bile geçmesini. Olanlar oluyor zaten daha ne kadar başimiza felaket gelecek Allah AP açik bize gösteriyor virüs yalan o yalaan bu yalan Allah bize kendimize gelmemizi istiyor ne korkuyorsun ey Müslüman Allahın gazabindan kork.

Çekirgeye Allah’ın ordusu denmesi hikmetli bir ifadedir. Onların başı boş olmadığını, Cenâb-ı Hakk’ın, gazap ettiği yerlere musibet olarak çekirgeleri gönderip, haddi aşan, ***** ve Allah’a karşı isyan içerisinde bulunan kavimleri onlarla cezalandırdığını ifade eder. Kur’an bu hususu, Firavun’a karşı diğer âfetler zımnında (yanında) çekirgenin de gönderildiğini belirterek haber verir: ’Biz de ayrı ayrı mucizeler olarak onların (firavun ve kavminin) üzerine (îman etmedikleri ve isyanda aşırı gitmeleri sebebiyle) tufan, çekirgeler, böcekler (veya bitler), kurbağalar ve kan gönderdik (musallat ettik). Yine böbürlendiler ve günahkâr bir kavim oldular.’(6)

10 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Biraz once baska postta yazmistim firavunu ve kavmini Rabbim hepimize hidayet nasip etsin
tarafından
Evet yazalim çok yazalim heryerde yazalim insanlar ölmeyecekmiş gibi yaşiyor ölüm baş ucumuzda...
(820 puan) tarafından
Rabbim gonderiyor anlamiyoruz zina cinayet hirsizlik kul hakki aldi basini gidiyor Rabbimin sabri gercekten cok buyukmus cok yinede hepimizi yola getirsinde kendi yolundan ayirmasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok güzel bi yazi yazmissin kuzum tebrik ederim oyle dogruki insallah bu mübarek günde hayirlara vesile olurda bi nebze kendimize gelir tevbe ederiz Rabbim hidayetinden mahrum etmesin sonumuzu hayr etsin 
tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
Dua edelim taş yağmıyor başımıza 
tarafından
Oyle valla
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Rabbim sonumuzu hayretsin :/
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından

Ilknur ya sen Allaha bu kadar baglisin inancin cok kuvvetli ya bu yuzden seni cok seviyorum Rabbim daim etsin

tarafından
Allah razi olsun belkide Allah katında çok bir yerim yoktur ona üzülürüm onaa yanarim. Allah herkesi amalisalih lerde eylesin ❤️❤️❤️
tarafından
Amin amin canim inşallah
0 oy
tarafından
kafamda bunlari sorguluyordum ben de nasil bir gafletse hâlâ daha uyanabilmis değiliz artık.silkelenip kendimize gelmemiz lazim o kadar haklısın ki Allah razı olsun paylasimin icin ❣❣❣
tarafından
Allah cumlemizden razı olsun canım benim ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
tarafından
❣❣❣❣❣
0 oy
tarafından
Uyuyoruz biz hindistanda musluman kardeslerimiz zulüm goruyor biz sadece izliyoruz Allah affetsin
tarafından
Dua ediyoruz elimizde n başka ne gelir
0 oy
tarafından
Cok anlamlı cok 
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm Rabbim herkese iman kuvveti versin içinde de bizlere.Rabbim yar ve yardımcmz olsn bu dünyada da öbür dünyada da salih insanlarla toplasin ins amin ecmain. 
tarafından
Amin amin cümlemizden inşallah ❤️
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim sasirtmasin insallab

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 47 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy