0 oy
1,628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her kişinin bir yeteneği marifeti vardır mutlaka yazın konuşalım :) hobileriniz uğraşılarınız nelerdir 

35 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından
15yıl voleybol oynadım :) reflexlerim güclüdür farkında olmadan düşen bir bardagı mesela süperman gibi yakalayabilir kolum ben daha düşünmeden onu yakalamıştır yetenek mi bilmem :) yani yemek yapmayı severim tatlı VS..  Ev temizliği konusunda yeteneksizin tekiyim hergün süpürmeme ragmen yine dagınık yine tozlu.. Baska bir yeteneğim yok ya suan üzüldüm millet neler neler kendini nasıl geliştiriyor :(
tarafından
Voleybol candırr :) refleksin iyi demekki canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

UYUMAK

UYUMAK

UYUMAK

UYUMAK 

UYUMAK

SAY SAY BİTMEZ :D

tarafından
En sevdiğimdirrr :Dddd
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Uyumak laf sokmak en sevdiğim yeteneklerim

Erken uyanmak lafın altında kalmak en sevmediğim yeteneklerim :D 

Hobilerim uyumak 

Fobilerim turuncu yılan ve kedi :D
tarafından
Ahahahah :Ddd
0 oy
(161 puan) tarafından

Eşimin bam teliyle oyun oynamak:D:D

tarafından
En sevdiğim ayarlarıyla oynamaktır bayılırım :Dd
0 oy
tarafından
El becerim vardır gördüğüm bo şeyi kolaylıkla yaparım mutlaka bide tatlı pasta vs güzel yaparım 
tarafından
Maşallah canım :)
0 oy
tarafından
Hobim el nakışı rölyef felan yapıyorum el sanatları yani de. Yetenek olarak fazla yönlüyüm. 
tarafından
Maiallah canım :)
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Bol bol trip atmak küsmek ağlamak:D

tarafından
Bi ara bende öyleydim yaa :D kurar kurar patlardım
0 oy
(1,163 puan) tarafından

Amerikan dublajı :D:DVe mutfak canım :)

tarafından
Aaaa dublaj severizz ne kadar güzeel :Dd
(1,163 puan) tarafından
Ama pek fazla yapmam çünkü millet tuhaf karşılar :)))eşimin yanında yaparsam yaparım :))
tarafından
Ben çok  seviyorum canmm :))
0 oy
tarafından

Hobim onceden resim yapmakti artik gina geldi mefrusat yapiyorum arada boncuk susleme 

tarafından
Ne guzelmis :)
0 oy
(982 puan) tarafından

Yemek yapmayi cok severim örgü örmek çiçeklerle ilgilenmek :) Herkes bu çiçeklere ne veriyorsun cok guzel diyolar sevgimi veriyorum ilgi veriyorum seviyorum :)

image

tarafından
Maşallah canım pek güzellerr ❤️ ne güzel ilgilenmişsin benimde hayalim de meyve bahcelerim olsun isterim çok severim çicekleri sevgi olmassa bu işin içinde asla olmaz
(982 puan) tarafından
Sagol canim bende toprakla bitkilerle ilgilenmeyi seviyorum koyde buyudum alisikim hepsine :)
0 oy
tarafından
Herşey ama hamile kaldığında.n beri hiç bir şey :D ve kızım dimdi 10 aylık şimdi de o yaptirmiyo hiç bişey 
tarafından
Aynen canım hamileyim hiç bişey yapmaya halim yok az bi canım var  doğurunca oda gidecek :Ddd
tarafından
Diguruncada bebek izin vermiyo
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Dikiş nakış örgü resim çizim.. 
tarafından
Maiallah ne ararsan varmış canım
0 oy
(143 puan) tarafından
Patik örmek :)resim çizmek;) yemek yapmak çok güzel temizlik yapıyorum ha bide;D

Çok bile bence ;)
tarafından
Yanii :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Walla varsada daha kesfetmedim ☺️☺️
tarafından
Benim yemek pasta börek temizlik hobim :) yeteneğimi bende kesfedemedim  bulucammm
0 oy
(50 puan) tarafından
4. Dilimi ogreniyorum, Amerikanin bır cok yerini gezdim rotamiz avrupa insallah bu virus aradan cikinca Resin akrilik, 3D, ve yazi sanati Ile ilgileniyorum spor yapiyorum duzenli, kopegimiz ve bebegimizle yuruyus yapmak, guzel yemek yaparim ozellikle uzak dogu yemekleri, daha sayiyiyim mi biraz dusman catlatayim ve bunlarin hepsini 26 yasindan sonra kendim deneye deneye yaptim is kurduk cok sukur simdide youtubeye sardim dileyen bakabilir ' Businesswoman Arts "instegram hesabim" Businesswoman Arts "Beni takip etmeyi unutmayin canlar biraz metih biraz is :) :) 
tarafından
Ov maşallah canım ne güzel nazar değmesin :) hangi dilleri biliyorsun ve nasıl öğrendin :)
(50 puan) tarafından
Arapca turkce ingilizce biliyorum ispanyolca ogrenmeye calisiyorum yurtdisinda gelistirdim canim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 919 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,426 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,118 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,230 göst.
15 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...