Ben sekiz aylık hamileyim eltimde 5 aylık hamile kızlar 5 haftalıkken öğrendim o günden beridir yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim çocuğa ne yariyorsa aldım eve doldurdum zaman zaman kaçamak yaptım ama asla abartmadim buna rağmen bebeğim haftasıyla uyumlu çokta kilolu değil bu ideal benim için yeterki sağlıkla gelissin ama eltim bisküvi meyve suyu yer içer ne kadar sağlıksız şey varsa yer onun bebeği önden gidiyor ve gelişimi çok güzel maşallah rabbim daimada öyle devam ettirsin ama kaynana bana dediki bak yedin yedin kiloları aldın bebekte minicik kalmış ben çok kafaya taktım beslenmemi sonra en ufak şeyde doktora kostum eltim ayda bir kez ya gider ya gitmez ben anlamıyorum çok umursamaz bir insan tabiki anne olacak annelik duygusu var ama asla benim gibi olamaz buna rağmen böyle olması kaderimin bana bir oyunu mu illa kaynananin dili üzerime uzayacak bende bu kadar umursamaz olmak istiyorum ama elimde değil fazla bilgiden beynim bulanmış artık araştır araştır herşeyi biliyorum kendimi kadın doğum doktoru gibi hissediyorum