0 oy
829 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (518 puan) tarafından
KizlR oğlum 11 ayli hep yan yana yatıyoruz odasında. Yani esimle ayri yatıyoruz. Ben yasindan sonra ayiricam benim gibi yasina girdikten sonra ayiran ve basaran oldumu

15 Cevaplar

+3 oy
(1,789 puan) tarafından
Evet canım. Yaşından sonra ayırdım ama 3 yaşından sonra :puhah
(518 puan) tarafından
Ya ahahaha :) bu gidisle bizimki askere gidene kadar benle yatcak
(1,789 puan) tarafından
Varsın yatsın kız boşver sonra sen istesen bile yatmaz tadını çıkar boşver
(518 puan) tarafından
Kocisim bensiz kalıyor :))
(1,789 puan) tarafından
Hmmmm onu bilemicimmm :)))
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ben kızımı 2bucuk yaşındayken odasında yatırmaya başladım..  oğlumu da 1 aylıktan itibaren.. Ama ne kadar erken okadar kolay oluyor.. 
(9,647 puan) tarafından
Ikinciler daha bi kolay buyuyor bazi konularda :)
(518 puan) tarafından
Kesinlikle ya :)
tarafından
Hımmm anlaşılmıştır tecrübeli, güzel, bilgili ve editör anne :)
Zehram ile Ömeri minnn biricik anneleri, benim ise kıymetlim❤️❤️❤️
Nasılsın caaannn? Çok özledim bende, hemde çok... İnstagrama giremiyor musun?
(9,647 puan) tarafından
Canimin ici❤❤❤❤❤❤❤ yok bu ara hic giremiyorum:/ girsem bis geçmem yazarım sana bitanem :) ben sana videolu değişimi attimiydim:D aklıma geldi :D nasılsın paşalar nasıl?
tarafından
Video yok fotoşuyu görmüş, yorum yapmıştım kankam :) hala öyle lolitasın değil mi kırmızı elbiseli dans eden kadın emojisi :D hahahahhh
Fark ettim kapananlarda sen yazmıyorsun, zaman lazım buraya fatmam zor birazcıcık..
Paşalar hamdolsun sıkıntı yok şükür aynılar kendi alemlerindeler :)
Kayınvalidem ameliyat oldu dizinden gelen giden yukarı aşağı zeynep pert 5 gündür ama zayıflamadım :D hahhahah aynıyım onca koşuşturmaya.. Biz böyleyiz can en özet haliyle, sen nasılsın? Bal evlatlar nasıl?
He tabi en büyük ruhsal sıkıntım virüs ama açmakta isyemiyorum oyyyy oooffff diyip susayım. Rabbim büyüktür, önlem şarttır o kadar.
0 oy
tarafından
15 aylık olacak hala bizim odamızda uyuyor çocuk odası bizim odaya çok uzak ayırmayı düşünmüyorum o yüzden:/
(518 puan) tarafından
Biz oglumun odasinda uyuyoruz ama besigine koymuyorum yere yatak atıyorum cift kat birlikte yatıyoruz neden boyle birsey yapiyorum onuda bilmiyorum besigine koysam yatar aslinda ama kiyamiyorum
tarafından
Ben sadece beşiğinde yatırıyorum ama odayı ayırmadım aslında ayirsam iyi olur ama gözümün önünde dursun istiyorum
(518 puan) tarafından
En guzeli ya
0 oy
(776 puan) tarafından
Bende oglumun odasinda misafirim o besiginde ben kanepede yatiyorum sabaha karsi yanimaa alıyorum meme falan ortada cekiyor emiyor uyuyor ben baygın sabah da tekme tokat çığlık uyanioz esim uyku konusunda sıkıntılı olunca gecemedim odama herhalde bulacak benimde odama gitmem yaşını 
(518 puan) tarafından
Benim esimde sıkıntıli yoksa cok dedi birlikte ucumuz yatalim vs die ama sabah ise gidiyor kıyamadim kendime kiydim :)
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben 6 ayından beri odasında yaturıyorum cnm bian önce ayır derim
(518 puan) tarafından
Uff :(( yapamıyorum sanki ben yokken birsey olcak gibi geliyor
(1,455 puan) tarafından
Ben derin uyumuom çıta uyanıom odamızla odası yanyana içim rahat oyuzden ama artk 1 yaşına gelmş bişi olmaz allahın  izniyle içini ferah tut
(518 puan) tarafından
Üstünü cok acıyor bide tulumuda var ondada daralir die giydirmiom cok terleyen bi bebek aman nebilim ya
0 oy
(13,675 puan) tarafından
1 yaşına yeni girdi bizim odamızda kendi yatağında uyuyor odası biraz uzak o yüzden ayırmıyorum gece emmek için uyanıyor 
(518 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ben ayiramadim 3 yasina gircek kizim
(518 puan) tarafından
Ayyy ama besikte dimi ayni yatakta deil
(5,514 puan) tarafından
Bazen besikte cogu zaman bizim yanimizda yatiyir
0 oy
(923 puan) tarafından
6 aylikken ayırıyorum ben canım haftasonu ranza gelecek iki katlı 4-2yaslarinda bebelerim onda yatacak mobilya beşikte 6aylik kızım yatacak gece uyanmiyor zaten bakalım inşallah düzeni bozmaz küçük hanım:)
(518 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Kaç yaş icin soruyon bacım benim kiz iki ay sonra 4 yaş olcak halen benimle uyuyor:D

(518 puan) tarafından
1 yas  :))
0 oy
(106 puan) tarafından
Benim kizim da benim yanimda yatiyor ama esin niye ayri yatiyor onu anlamadim 
(518 puan) tarafından
Ben ayri yatıyorum canım uykusunun bölünmesini istemiyorum işe gidiyor 6bucukta kalkıyor. Anlatabildimmi :)
(106 puan) tarafından
Hee öyleee desene kizz :) korktum bazi esler gibi aliyor yastigini gidiyor sandimm :D
(518 puan) tarafından
Yok canim cok sukur sorunumuz yok ask doluyuz birbirimize halada :)
(106 puan) tarafından
Allah bozmasin canim  :) soruna geleyim simdi ozaman :) biz besigi odamiza koymusuz uyutuyorum bazen yanimda sonra yatagina koyuyorum bazen gece kalkmak istiyor yanimizda yatmak istiyor kizim bir yasinda cocuklar öyle kolay kolay ayrilamiyor yaa
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Kaynanamlarla birlikte oturduğumuz için bizle birlikte kalıyo ama ayrı eve çıkınca hemen ayırcam şuan 15 aylık ❤️❤️
(518 puan) tarafından
Insallah canim .
0 oy
(11,259 puan) tarafından
11 aylik esim ben kizim ayni yatakta yatiyoruz besikte kafayi sarkıtıyor gecen düştü zaten soz yakaladim o koca yerde yatar biz bi koseye sıkışırızzz
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Bizim odalar aynıydı ama hep besiğinde yattı büyük kızım 2 yasında ayırdım suan bebeğime de öyle düşünüyorum 
0 oy
tarafından

Yatsin 6 yasinda hala yanimda yatiyo yüreğimde ekşisin  :D

0 oy
(5,935 puan) tarafından
5.ayda ayirdim canım ben 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 881 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 740 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,604 soru

24,113,275 cevap

333,083 kullanıcı

...