0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar buraya fotoğrafinizi koymak tehlikeli degilmi sizce sonuçta gogele arama yapınca çıkıyor ne bilim tanıdık denk gelir yada biri fotoğraf i kullanır açıkçası ben korkarım 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Zaten ne zaman resim atmayla ilgili bi post olursa hemen bu postlar açılıyor tehlikeli bizde biliyoruz belki ekşın arıyokkkk
(1,135 puan) tarafından
Hahaha bence de :D
(44 puan) tarafından
Oda güzel :))
(44 puan) tarafından
Yok ben yeni sayılır im burda hoşuma gidiyor takılmak da kafama takıldı oyuzden sordum benim için no problem canim
(6,785 puan) tarafından
Bencede ☺️☺️☺️sanki bilmiyokkk☺️☺️☺️
tarafından
:D hayatımız buu ara ekşınlarla dolu minnaaak
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ammmaannn demirden korkan trene binmezzz

Kustan korkan tarlaya misir ekmezz yorma kafani :D:D

tarafından
:))))) tamam ilknurum sen olee diyosann
tarafından
Şuan aplam benle kafa mı buldu yoksa başından mı savdı?? Kafam da deli sorular
tarafından
Yok gülüm hasaa sen oyle diyosan oyledir anlaminda dedim ayoll  :)))
tarafından
Kalp kalp kalpppp❤️❤️❤️❤️❤️ve gözlüklü emojiiiii
tarafından
Vuuhhuuuu   :)))  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
+1 oy
(12,562 puan) tarafından

Herkes bunu biliyor canım admin de açıklama yaptı, isteyen koyar isteyen koymaz :) ben daha hic koymadım mesela:)

+1 oy
(1,135 puan) tarafından
Fotoğrafı biri alır kullanır orasını bilemem de tanıdık denk gelirse de gelsin çok da umrumda kocM bile bişe diyemez tanıdık mı diyecek çokta tın
(964 puan) tarafından
İşte bu benim kafadan ❤
+1 oy
tarafından
Korkusu olan koymaz ve neden kullanılsın ki her yerde herkesin ftgrf var zaten instagram facebook WhatsApp vb. Yani içinde fesatlık ve kötülük olan insan heryer bulur o zmn burda millet cinsel ilişkisinden adetine varana kadar konuşuyor o zmn onu da kepsleyip kullansınlar kadınların oldugu güzel bir uygulama derdi olanın az da olsa rahatladıgı blr yer çivisini çıkarmadıları sürece iyi!!! 
(161 puan) tarafından
Kız daha burası ne kadınlar kulubü mü ne zıkkım var o uyğulamada neler var allahım düşün kadının teki bildiğin pozisyon şeklini anlatmış bir kadın dostuyla hikayesini yeminle burası nur namet
(7,615 puan) tarafından
Aynen  benim hiçbir sosyal sayfam yok eşimle ortak kararımız ondan koyman yani
tarafından
Öyle insanları sevmiyorum o tür şeyleri de zaten saçma bulurum o gün rastladım burda da blr tane neler neler anlatmış mantık iyi bişey dedim geçtim ne bilim ya çok şey yazarım da neyse mantıklı içerik yazacaklar paylaşım yapsın bence biz napalım senin kocanın kime ne halt ettiğini puffff
(161 puan) tarafından
Canım mahrem diye Bi duyğu kalmamış resmen rabbim korusun bizi evlatlarımızı her türlü şerlerden pisliklerden
tarafından
Amin canım İnsllsh
Bazen yaşı büyüklere cahillik ediyor diyoruz ama maalesef ki bazı hanımlar da öyle Akıl fikir versin Rabbim herkese
0 oy
tarafından
Profil fotograf koydun zaman dusmuyor fotografiniı paylaştın zaman googleye düşüyor 
(44 puan) tarafından
Ne demek o
tarafından
Duzeltim canim
(44 puan) tarafından
Ne bileyim hani derdini anlatan oluyor dünya kucuk belki bı tanıdık çıkar :)))
(44 puan) tarafından
Bende onu diyorum canım yorum yapıldı. Diye fotoğraf koymak biraz tehlikeli
0 oy
tarafından
Tanidign bana rastlamasina grek yok eltim  görümcem eşim hepsi biliyo benlik problem yok o yüzden paylaşıyorum
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Herkezin kendi tercihi canım ben koymam  koyanada saygı duyorum 
(44 puan) tarafından
Tabiki bende saygı duyuyorum herkesin kendi fikri

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 337 göst.
0 oy
12 cevap 375 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.