0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (738 puan) tarafından
Esimle uzun yıllar sevgililik sonunda evlendik çok şükür mutluyuz bir de bebeğimiz olacak önceden gmail şifresi ne bilim herhangi bir sosyal hesabının şifresini hep benim adımla kurardi şimdi hep değiştirip oglumuzun adını yazmış :D ama ne yazık ki oğlum bana düşkün olacak cunkumm erkek bebeklerin ilk aşkları anneleridir sizinde pabucunuz dama atıldı mı :D halbuki ilk hamile olduğumu öğrendiğimde resmen onu unutmustum bana dediki çocuğu benden çok seveceksin belli ki falan şimdi kendisi benden çok seviyor hemde daha dogmadan buda çok hoşuma gidiyor kurban olurum ben onlara rabbim evlatlarimizla sinamasim acılarını göstermesin eslerimizle de bir ömür mutlu olalım inşallah ♥️ canım sıkılıyordu öylesine muhabbet edelim dedim :Dd

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim esim hergn isten geldiginde kizini kucagina alip benim tek askim sensin birtek senin sevgin var benim kalbimde diyo kizimda sırıtıyo guluyo sımarıyo
(1,909 puan) tarafından
ama o yanlış bı yaklaşım hekeki kız çocuğuna seni sevdiğini gistermesi gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnm atıldim canm babasi kizina kizi babasina aşık :/
0 oy
tarafından

Sorma bacim bizimkide öyleydi simdi araba grupları için face acti oglumuza koyacağımiz isim ve kendi ismiyle açmış ama zoruma gitmedi aşkımizin meyvesi hele doğsum bi 6 aylik vs olsun o zaman bende onun papucunu dama atıp birlikte olan whatsapp profili yerine oğlumla kendimi koyacam inşallah :D

0 oy
tarafından
Rabbim her daim mutlu etsin bunlar güzel duygulardır şimdi 
(738 puan) tarafından
Niye öyle dedin ya içimi burktun rabbim sanada nasip etsin inşallah :(
tarafından
Olur mu öyle içini burkma sakin ne mutlu size çok şanslısın işte ne güzel tam tersi mutlu ol ben sizin yazdiklarinizla mutlu ölüyorum
Bazen eşime benden başka kimseyi sevmeyeceksin dimi derim bana söz veremem eğer bir kızı senden daha fazla da sevebilirim belki der kim o deyince nasip olursa kızımızı der mesela
(738 puan) tarafından
Neden olmasın ki nefes alıyorsak hep bir umut vardır inşallah rabbim sana dahada iyilerini yaşatsın çok çok mutlu olun inşallah eşinle cocugunla rabbim sizede tez zamanda bir evlat nasip etsin sağlıkla da kucağına al insallahhhh :)
tarafından
Duaların için allah razı olsun canım aminnn aminnn inşallah ♥️
0 oy
(632 puan) tarafından
Benimkide bana soyluyer hamilə kaldigimdan bəri bütün sevgini bebeye vermişsin) bende o benim aşkım diyorum.hemen təpki veriyor) ama o bana sənde bebeyinde benim canımsız.iki tane canım var benim diyor)
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Benımkı de ekrana oglusumun resmini koymus WhatsApp profile de. Onceden ikimiz vardık pabucum dama atıldı demek dedım de ne dese begenırsın.. Hatun hatun sen Bı bak bakayım ekranına vve WhatsApp resmine sen benden once koydn haberin yok dedı doınggg etti 
0 oy
tarafından

Benim adam yeni evliyken benim için eve gelirdi gün içinde şimdi kızımız için geliyomus fırça attim bi kac defa artık sizi görmek için geldim diyo:D

0 oy
(1,909 puan) tarafından
boşuna ugrasiyo anneye aşık oluyo erkek çocuk :) ama eve gelince beni gormuyo ilk oğlumla sarılma fasillari bitene kadar öylece bekliyorum :)) 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 981 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 354 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 398 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayse0105 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.