0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selam kızlar ya bikac gundur Esra erol un programını izliyorum ama hala amacını anlamış degilim ne programı bu.evlilik degil boşanma değil müge gibi cinayet falan da yok. Ne yapıyor bu insanlar milletin bi yerinde kurt nasi vingirdiyo böyle :woot:

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Cok amaçlı program:D

tarafından
Valla içeriği cidden çözemedim :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kavga etsinler diye izliyorum :D

tarafından
Etmiyorlar ki tam kavga da yok kavga dediğim saç saca bas basa olur kan akar felan :D
0 oy
(15,376 puan) tarafından

Aldatanları çıkarıyor :D

tarafından
Bi çeşit ifsalarcaaa demek ki :))
0 oy
tarafından

Kim kimi aldatmış kimin çocuğu baskasindanmis.  Kim kocasını çocuklarını bırakıp kaçmış.  Kim kocasından karpuz isteyince almamış oda başkasına kaçmış. Bi kaç sefer denk geldi aklımda kalanlr bunlar . :angry:

tarafından
Bunları göstere göstere normallestiriyolar evlilik programları daha masumdu bence
tarafından
Aynen oyle .
tarafından
Yaşlı amcalar geliyodu ever beni diye şarkı falan söyleyenler siir yazanlar :D daha eglenceliydi
0 oy
tarafından

Evlilik programları bitince o da ortaya karışık yapmış :D

tarafından
Bu kadin emekli olmalı artık kendimi bildim bileli her aksam üzeri karşıma cikiyo
0 oy
(798 puan) tarafından

Reyting:))12krk

tarafından
Aliyo mudur o kadar reyting .o kadar izlenecek bisey değil gibi
(798 puan) tarafından
Valla teytingleri fena degil zaten o aldigi paraya bakiyodur.
0 oy
tarafından

Aldatanlari çıkarıyor dena testi yaptiriyor bide esinden kacan kadinlari buluyor bende anlamiyorum ne yaptigini :Dizlemeye bi sey olmadigindan onu izliyorum 

tarafından
Ya ben acmiyorum normalde televizyonu yeni keşfettim 2 gundur izlemek için değil ne olduğunu anlamak için bakıyorum ama anlamıyorum sanki hepsi kurmaca gibi
tarafından
Kurmaca gibi aslinda bide cikip kendikerini rezil ediyorlar
tarafından
Aynen iffetsizlik bu kadar basit değil bence ki bu kadar da herşey uluorta yaşamıyoruz bence millet olarak allahtan korkmasak da kuldan utanma genlerimiz var .paralı asker gibiler
tarafından
Aynen oyleler canim ayip denen bi sey var her seylerini ortaya dokuyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 341 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 390 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 635 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,673 soru

24,034,088 cevap

328,842 kullanıcı

...