0 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,827 puan) tarafından
Bebegım bes aylık anne sutu alamıyor artık soyle sıkıntılı Bı surecte onu emzıremefıgm ıcın cok uzuluyorum formul mama alıyor.. Ben de bagısıklıgınu guckendırmek ıcın napabılır im takviye edici damla vs var mı napılabılır 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Üzme kendini formül mamalarda da vitaminler mineraller var tatlım. Aslında bende merak ediyorum bağışıklığa ne yapabiliriz. C vitamini diyorlar o asitli ben veremem, keçi boynuzu pekmezi verebiliriz her sabah tereyağ ile ılıtıp. Başka birşey bilemiyorum şuan araştırmalıyız bunu iyi getirdin şuan aklıma sağolasın. 
(9,647 puan) tarafından
Aman tek fatmam de zeynom.. editörlük beni asiyi :D yok valla olmazmış benden :D
tarafından
Demaaaa öyle :/ seni mi aşıyor asla aşmaz amaa  zamansal olarak sıkıntı olabiliyordur çok zaman istiyordur dimi? Bende olurumda zamanım yok :) :D hakettiğin mevki daha yüksek ama yavaş yavaş beneğim sıkılmafan bekle lütfen :)
(9,647 puan) tarafından
Zeynom ben post kapamaya kiyamiyom:D bide acaba kapatılması post mu eminde olamiyorum:D neysem aman admin görmesin görevimi layikiyla yapmaya çalışıyorum:p  naptın canım gönderdin mi bugün muhammedi okula ?
tarafından
Yaaa ıspanak börekli yufka yürekliiimmmm :) olmaz öyle işi biliyorsun uygula pliiisss :D  tabi kide şüphe yok layık=fatmam ❤️
Gönderdim mecbur ama haftaya bilmiyorum göndermemek var aklımda :/
(9,647 puan) tarafından
Bakalım canimcim bende göndermedim bugün zehra da cok okula gitmek istiyo aksiyon çocuğu aksiyonu çok seviyor kararsizim :/ bide yarın istiklal marşının kabulünün yıl dönümü diye okulda etkinlik olabilir ezberledi zehram onada katılsın istiyorum.. Aman rabbim korusun inşallah bitanemm.. kayinvalidene çok çok geçmiş olsun yeterince yoruyor paşalar..  bide kayınvalide..allah yardımcın olsun zeynom.. bide üzerine gelen giden uff duble duble yorgunluk.. Şuan yoksa yorgunluktan uyuyamiyimusun ki sen :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım zaten damla veriyorlar 1 kaç gün geçsin ev yoğurdu falan vermeye başla 
(1,827 puan) tarafından
Hangı damla suan sadece kan damlası ve d vıtamını kullanıyor bunlar bagısıklık ıcın degil kı
tarafından
Onlar zaten canım bide doktora Danış takviye ilaç yazabilir
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Doktorumuz bize vitamin şurubu verdi ismi imuneks-Ş canım özel olarak alınıyor 66 TL fiyatı 
(13,675 puan) tarafından
Yoğurt ver o zaman canım ek gıdaya başladın mı
(1,827 puan) tarafından
Baslamadım henuz 6ayını bekliyorum yeni girdi doldurmadı az az baslasam mı
(13,675 puan) tarafından
Başla tabi ben 4,5 aylıkken başladım
(1,827 puan) tarafından
Neler vererek basladın ve ne kadar ne kadar
(13,675 puan) tarafından
İlk havuç sonra kabak sonra patates havucu 3 e böldüm buharda haşladım çatalla ezerek verdim 3 gün havuç sonra ki günler de de kabak ve patates verdim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 448 göst.
0 oy
1 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,493,041 soru