0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
evimi tasıyorum bir haftadır evin tadilatıyla uqrasıyoruz oqlumda kaynanamda bir haftadır sabh qidip aksam qeliyorum oqlumu fazla qöremiyorm bi yatmadan yatmaya neyse buqun evdeydim kaynanam oqlumu parka qötürdü qetirdi bende oqlumla oynasım biraz ver yedirecem hiçmi yatmasın uyutucam uykusu var dedi bende dedim hiç sevmiyeyim oqlumu neyse sonra qötürdü bende sinir oldum eşimede banada sevdirtmiyor ya uykusu var diyor ya uyuyo yada yedirecek yada cizqi film izletiyor evime bi qeceyim allahın izniyle ay valla cok sinir oldum

6 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Genelde bu sevdirmeme olayını anneler yapar ama sizde görevler değişmiş gibi :) kayinvaliden anneliği üstlenmiş gibi duruyor
tarafından
sinir oldum doqdu doqalı zaten böyle yapıyo catacam bi iyide catacam artık
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Uzun süre bakınca sahiplenme duygusu oluşmuştur. Taşınıp düzeninizi kurunca herşey eski haline döner inşallah. 
tarafından
başlarım onun sahiplenmesine onu ben doqurdum ben annesiyim bunu bi anlamadı qitti zatn
0 oy
tarafından
Roller değişmiş :))) 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Sahiplenmisss 
0 oy
tarafından

Ahan da blr çatlak daha :ninja:

Bizim ki de bi sevsek hemen çok sevmeyin şımartmayın kız çocugu şımartılmaz el evinde nasıl olur yaa anacım cocuk daha 1.5 yaşında el evine bile gitti bu yaşta :O

He dedim oğlan olaydı şımart el kızının aklını bile geçirse bişey olmaz demi saçma sapan konuşmayın evladım tabi sevecem daha çocuk oo şımarsın sevgisiz büyüyüp gördüğü en az bir ilgi de bile kapılmasın yanlış bir erkekle evlenmesin çünki sevgisiz büyüyen çogu insan öyle en ufak bir ilgiye kapılıyor 

'kendi fikrimce' 

0 oy
(1,865 puan) tarafından
 Canım kadın kendi evinin kraliçesi şimdi toruna da bakınca sanki kendi çocuğu gibi sahiplenip bağlanmış. Aslında güzel bid durum ama sizden kıskanmasa daha iyi. Kaynanan çok kaptırmış kendini torun bakmaya ama skma canını yakın zamanda kendi düzenini sürdürürsün 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 330 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 463 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 732 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.