0 oy
663 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,109 puan) tarafından
360 tv yi acin virusu anlatiyo öldürücülügu en dusuk virusmus ama cabuk yayiliyomus zamaninda daha kotu viruslerin oldgnu gosterio korkmayin bu kadar bu zamana kadar bilmiyoduk turkiyede oldugunu cani veren Allah alanda birtek Allah tir azrail sadece gorevlidir rabbim isterse parmagna batan bi ignede canini aldirir istemezse corana nin en tehlikelisini yasa öldurmeyen Allah oldurmez bu kadar korkmayn 

9 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bakin kizlar baska doktor baglansi 9 yas ve alti cocuklara bulasmasi imkansiz gbi bse dedii korkmayn tutun urunlerini brakin dio
(1,063 puan) tarafından
Bütün profesorler soyledi canm yabancisindan tut türküne kadar hepsi bunu soyledi 10 yas ve altı diye
(2,109 puan) tarafından
Bizim milletimiz hemen herseyden korkuyo cocuklari okula gondermeyenler varms okullardada haftada bir corona temzligi yapilcak.s gecenlerde haberlerde cikti
-Reklam-
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Vakti zamanında domuz gribinden %32lik bir oranla ölümler olmuş ve bu yıl kızım domuz gribi oldu evde sadece bir surupla atlattik.. koronoda ki oran daha az ve bir süre sonra insan vücudu da buna bağışıklık kazanıcak ilacı çözümü mutlaka bulunucak ki varmış ta.. 
(2,109 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ bosver katliam cikmasim smdi
(9,647 puan) tarafından
Yok kız yapmam zaten ne haddime :D 6 yıl tıp üstüne doktora boşuna değil o eğitimler:D
(2,109 puan) tarafından
☺️☺️ kiz o deglde smdi ben korkmaya basladim prensesim dogarda millet gelip opmek isterse nasl engelliyim hadi kolu komsuya derim cildi hassasmis doktorlar opmeyin dedi die benim aileme esimin ailesine ne diyim tobeee smdi kizima diyim karnmda kalsin ckmasin ☺️
(9,647 puan) tarafından
Baş ucuna dezenfektan eldiven maske koy:D sıcağı sevmiyomus yazın havalar ısınınca biter gider zaten
(2,109 puan) tarafından
Insallahhh ☺️☺️
0 oy
tarafından
:) :) :) boyle bilgilendirici postlarla gelseniz kimse bisey diyemez mesela;)
(2,109 puan) tarafından
Kiz valla sabah sabah gozumu actm virus virus dedm noluyoz sayfa cokcek burda yayana kadar acsinlar tv de hemen hemen her kanalda sabhlari doktor programlari oluyo anlatiyo
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Keşke böyle postlar acsalar kuzum teşekkürler ❤️❤️
(2,109 puan) tarafından
Herkes brbrni korkutuyo acip doktorlari dnleseler  hem korkmamis hmde korunma yontemlerni ogrenms olurr
(6,775 puan) tarafından
Aynen ne olursa hep aynı şeyi yapıyorlar deprem şehit haberlerimiz virüs ayrı ayrı açıyorlar birde
(2,109 puan) tarafından
Kiz bi anda burdada herkes post aciyo ☺️☺️ gece aciklama yapildgi saniyede vutun ekran virus paylasimiydi sabah baktm yne ayni
(6,775 puan) tarafından
Evett sorma bende buradan öğrendim gece oğlum uyandırdi dedim birde buraya bakayım hep virüs paylaşımı ☺️☺️sabah ta dediğin gibi ayniydi hâlâ da aynı birkaç gün böyle gideriz artik
(2,109 puan) tarafından
Bence bugun bi post acilir buraya yazin die
0 oy
(451 puan) tarafından
50 yaş üstünü etkiliyormuş daha çok
(2,109 puan) tarafından
Evet  genelde 50 yas ve ustunu tetikliyomus tutun ürunlerini brakin diolar insallah sigarayida bu sayede brakirlar 9 yas ve alti cocuklara bulasmasi imkansiz gbiyms
(451 puan) tarafından
Ben foxu izlemiştim sabah orda ds çocukları etkilemiyor, 20 yaş altını normal grip gibi etkiliyor dediler ama inşallah doğrudur
0 oy
(798 puan) tarafından
Evet bende dinledim panik yapmayin diolar. O degilde bu korina olanlar yere dusup ayiliyor titriyor neden acaba solunum yetmezligindenmi acaba?Normal grip dio doktorlar yaslilarda olumcul dio .Bu cindeki videolar bizi korkuttu sanirim.
(2,109 puan) tarafından
Onu duymadim canim kahvalti hazrlamaya mutfaga geldm kapattm ☺️ aynnen o videolar korkuttu bencedeee
0 oy
tarafından
Evet canım öyle Rabbim korusun insallah
(2,109 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbim yardımcımız olsun 
(2,109 puan) tarafından
Aminnn insallahhh
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ewet agir bir girip gibi ve kendi kendine geciyomus tabi yayilmasa iyi olur da 
(2,109 puan) tarafından
1 kisi en fazla 2 kisiye bulastiriyomus insallah cok kisiye bulasmadan gecer gider bu viruste
(5,514 puan) tarafından
Oylemismiss kiminle kontaga gecerse ona bullasur biri ikisi yok ki
(2,109 puan) tarafından
Bulasan kisilerde baskasina bulastirir yazin  insallah cikar gder

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy