0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından
Kızlar geçmişte psikolojik sorunlarım nedeni ile yanlış bi dua etmişim şimdi anladım kabul olmasını istemiyorum eksik bi dilek diledim bunun af olması için okuncak bi dua varmı 

4 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından

Böyle bi dua duymadım canım

Ama sen aç ellerini dua et Rabbime, o seni duyar, görür.... <3

(82 puan) tarafından
Canım çok sevdiğim.birini kaybetme korkusu vardı naparsam yapayım onu.yenemedim namazlar kıldım dualar ettim içimi rahatlatmak için onu kaybetmek yerine başka birini kaybetmeyi.diledim
(12,521 puan) tarafından
Ayyy:(((((
Sen dua et canım pisman sın belli Rabbim bağışlayandır..

Rabbim bağışlasın inşallah
(82 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(356 puan) tarafından
Şuan senin pişmanlığın bile bir dua rabbim en güzel gören ve işitendir sen samimiyetinle otur seccadene sadece gözlerini kapa isterse. Ağla o u rabbim bilir duyar endişelenme kuzum Allah coook büyük merhameti çok buyuk
(82 puan) tarafından
Biliyorum canım beni affetsin inşaAllah. O beni benden iyi.biliyor psikolojim çok bozuktu
(356 puan) tarafından
Üzülme bitanem herşey bizim için dünyada herşey olabilir hepimizin hatası var sıkma canını bak geçmiş adı üstünde
(82 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumlarınız için ❣❤
0 oy
tarafından
Tövbe edebilirsin.
(82 puan) tarafından
Sürekli ediyorm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bi insan, bi gunah işlediğinde. Hakkaten ve aşiri pişman oluyorsa, o gunahi işlememis gibidir.

Bi insan bi gunah işlediğinde, onu hatirlar ve gulerse. O gunahi defalarca işler gibi gunah kazanir. 

Rabbim senin pismanligini gorur, sen içini ferah tut, kimse bizim öl dememizle olmez, diril dememizle de dirilmez.. Rabbim bizim kaderimizi, bizden iyi bilir.
(82 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
12 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
56 cevap 1,691 göst.
0 oy
28 cevap 783 göst.