0 oy
451 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar arabayı almam lazm artık havalar ısındı ama ne alacağıma bi türlü karar veremedim.

8 Cevaplar

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Ben yoyko elegance aldım çok hafif katlanması kurmasi çok kolay ama biraz pahali ben cok takip ettim bi ara 900 e düşmüştü o zamn aldım normal fiyati 2200 flan malesef
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Beneto aldm o kadr rahatki cok cok memmunum ya iyiki almisim yağ gibi derler ya oyleki rahat gidiyor
(9,920 puan) tarafından
Kac tl ye aldınız hangı modelı
0 oy
(1,453 puan) tarafından
canım ben civilden aldım haftasonu 800 tl 

baston gibi ama yenidoğan da kullanabiliyor çok hafif kullanımı kolay ileride baston almaya da gerek kalmicak 
(1,453 puan) tarafından
markası kraft f1pop google görselden bakabilirsin
(3,797 puan) tarafından
Aynısından bende aldım canm 1 ay önce cok begenerek aldim hemde cok hafif :)
(1,453 puan) tarafından
evet ya bende haftasonu aldım hem hafif hem baston ama yenidoğanlar için de uygun yani ileride gerek kalmicak bastona ayrıca kocaman arabalar gibide değil gayet güzel ve netten fiyatlara baktım 1300 tl felan civil de 800 kusurdu yani
(3,797 puan) tarafından
Bende ebebekten gecen ay aldim 1 gunlugune indirimdeydi 620 ye yakaladim canm :) evet suan 1300 heryerde
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Kraft swtch aldık kullanıyrux. Aşıor memnunum. Port bebesi çok büyük. Uzun süre kullanır . 

Oto koltuğu dayanıklı ağır .

Önü çift teker olmasın süspansiyon olsun istedik hep daha kullanışlı diye gerçekten öyle. Taşa falan denk geldiğinde dönmüyor tekerlekler . gerisini aldım ilerde oğlum falan olabilir diye. 

image

(59 puan) tarafından
Kaça almştın cnm ve nerden aldın
(1,048 puan) tarafından
E bebekte indirimni yakalamıştım canın ben 22 haftalık mı neydim aldığımda. 1 200 e geldi bana
(59 puan) tarafından
İyiymiş şimdi baktm da en ucız 1800
(1,048 puan) tarafından
O zaman temmuz ayıydı . hatta o gün uzaktan kumandalı salıncak beğenmiştim 300 e şuan o 1 200 mü ne . keşke alsalsaymışım diyorum
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Sunny baby tesla kullanıyorum canım hafif araba . Sürmesi de rahat
(59 puan) tarafından
Sunny 718 tesla mı cnm bndr onu düşünüyorum 1089 tl sn kaç almştın
(2,445 puan) tarafından
1250 ye almıştık canım biz. Renk renk de fiyatları değişiyor galiba, yeşilini beğenmiştim ben onu aldım
(59 puan) tarafından
Minicityde indirimde suan kırmızı ve yeşil rengi var bakalım gidip bakmak istiyorıiumzs indirim bitmedenC
0 oy
(59 puan) tarafından

Krnz canm bu değilmi araba

image

0 oy
(397 puan) tarafından

image

Asagida sormusun bu cnm arabmz okdr rahat kullanisliki 
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Her mevsime uygun bi araba al bnce baston kış mevsimine kar yağmura hiç uygun değil yazın güzel ancak kendimizden çok bebeğide düşünmeliyiz ben yağmurluklu bi model aldım çokda memnunum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,211 soru

24,083,194 cevap

331,311 kullanıcı

...