0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (266 puan) tarafından

Gorümcem hastaydi eşimle gecms olsuna gtmştik 14 yaşinda kizi var bi çay bile koymadi önümüze kalkip ben yapmştm orda kaynanam kizina yat kalkma hastasin çay falan yapma demişti 

Şimdide bana gecms olsuna gelcekler sanirim hastalanmştm hastanede kaldim yeni geldim eve

Kaynanam aradi yemege gelcekler ne hazrlycan dedi hazrlarim biseyler dedim

Hiç gözüm kesmiyor inanin :( çay veririm diyodum kaynanam yemek dedi 33 haftalk gebeym

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapamam deseydin gelsin o yapsın 
tarafından
Sanada kızdım şimdi neden yaparım birşeyler dedinki
(266 puan) tarafından
Kaynanam çok kinci biri yapmam desem küser konuşmaz kizinida arar gitme der
tarafından
Ne deyim canım yani yakın olsak ben yapım getirim diycem aman görümcenin incileri dökülmesin
(266 puan) tarafından
Boşver canm kucukluk bende kalsin yapmadi demesinler basit biseyler hazrlaym
tarafından
Hayır yemek yapmak zor birşey değil yaparsın insanı sinir eden kızına yat deyip sana yap demesi eşit davransa sorun yok zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından

Geçmiş olsunami geliyorlar ziyafet cekmeyemi onların yemek getirmesi gerekmiyormu:ermm:

(266 puan) tarafından
Off sorma ya yardimda etmiyolar
tarafından
hastayım oluyorum offff böyle giderse acile gidicem çok kotuyum de çatlaklara zıkkım yiyesiceler
(266 puan) tarafından
Kendi halimde dursam evde keşke
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ne kadar düşüncesiz bir kadın, kendi kızına yat kalkma sana yemek hazırla. 

Ara kız halim yok anne yemek yapmaya çay yapabilirim de sadece. 
(266 puan) tarafından
Yemek yap deyince şaşrdim zaten sesimi duşurdum oda kapatti hemen
(2,112 puan) tarafından
Ara bence yüz verme şu düşüncesizlere
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Onlarin  yaptığıni sen yaparsan farkın kalmaz yap yesinler oda kasımın gözünün sadakası olsun gün gelince vurursun yüzlerine varsa biraz utanırlar 
(266 puan) tarafından
Takmiyolarki ay
0 oy
tarafından
Hasta ziyaretine mı geliyorlar yemeğe mı o ne saçmalık niye tamam diyosun ki
tarafından
Ben hastayım nasıl yemek yapayım deseydin ya kiz yazık değil mi sana da bi de sipariş veriyorlar
(266 puan) tarafından
Acımıyolar ki
tarafından
Ara de hastayım ben yapamicam yiyin gelin. Insan olsa der hasta bu kiz ben niye yemek siparişi vereyim.
(266 puan) tarafından
Keşke yeyip gelseler
tarafından
Söylemen gerekir yoksa senden beklerler
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ara kayınvaliden anne hiç halim yok inan, yemek şart mı de..ya da koymalı ya da peynirli yaptır fırında köy önlerine bi salatayla
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Gel sen yap deseydin ben olsam öyle derdim
(266 puan) tarafından
Çok kinci birisi küsünce yuzume bakmyo
(10,885 puan) tarafından
Hiçte bakmasın bu arada nisandamı doğum yapıcaksın
(266 puan) tarafından
Evt cnm sen
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Verme sende hastaydım  de geç  
(266 puan) tarafından
Bi yemegimi yapamiyosun diyor
0 oy
tarafından
14 yaşındaki kızdan çay bekleme ben 18 yaşında evlendim bir kere annemin evinde çay yapmadım halada yapmadım yani 
(266 puan) tarafından
Zaten yapmadi canm ben yaptm
0 oy
tarafından
Ara iyi değilim yemeğe gelmeyin de öyle şey mi olur ya bu ne terbiyesizlik ,kaynım o yemeğe cagirmistik asker yemeğine kiyamli yaptırıp laynanmda yemistik ben hmileyfim yaoamazdim hem yemek yedirmis olduk hemde agirlamis oldum ne kdat kaynanamın işine gelmesede yani  vide hastasın oldu cnim baska 
(266 puan) tarafından
Yapaym canm.napaym sonra laf eder hep
tarafından
Etsinler böyle düşünürsen hep ederler canım milletim agizna yetisemezsin
0 oy
(776 puan) tarafından
Makarna yap koy önlerine gecmis olsuna gelip de yemek mi yenir la hamilesin bir de sende suç ara tekrar herkes bir sey yapsın sende mercimek çorbası koyuver
0 oy
tarafından

Deseydin yemek yapacak halim yok , cvbi telefonda verseydin, 

0 oy
tarafından

Gelsin kendileri yapsin o zaman 

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hasta ziyareti yemek yenirmi benim bildiğim onların yapıp getirmesi 
(266 puan) tarafından
Kaynanam aradi yemek yap ac gelirler diye
(7,617 puan) tarafından
Vicdansız kaynana
0 oy
tarafından
Ara de ki hastayım ben hasta görmeye geliyorlar yemek yiyip gelsinler yapamıyorum 
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Zıkkımın kökü var gel ye deseydin:D

(266 puan) tarafından
Sorma valla
0 oy
(3,186 puan) tarafından
İmkanın varsa pide yaptır canım birde mercimek çorbası. Salata uda turşu yoğurt yeter.. yada nohutlu tavukli pilav çorba salata yeter birşey derse lafını dersin.. ama Allah rızası, eşinin hatırı biraz yorulursun ama birşey kaybetmezsin.. herkes kendine yakışanı yapar Allah'a havale et.. 
(266 puan) tarafından
Yaptm kuzum fasulye yemegi pilav yaptm
(3,186 puan) tarafından
Yeter basının gözünün sadakasi olsun.. :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bunu kaynananlla telefonda konuşurken dicektin ben kendimi zor kaldırıyorum karnim burnumda nasil yemek yapayım dicektin cikicaktin işin icinden
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Yerinde olsam yemek yapmazdim derdim kotuydum yapamiyorum die ekmek peynir koy cayda yap.yesinler yada kaynanana soyle sen bseler yapip getir yoksa ben yapamiyorum kotuyum de ☺️ bu kaynanalarn kizlari bitane ama gelinleri nedense hizmetcileri sanki
(266 puan) tarafından
Yaptm bile kuzum
(2,109 puan) tarafından
Insallah aksam yardm ederler servste
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım senin evin senin kohukların ve sana geçmiy olsuna geliyorlarmış.  Ne lapacağına sen karar ver. İllati yemek diyorlarsa eşin ekmek arası bişeyler yaptırsın. Amaç sen hastasın ve hamiyesin bunun yanında yemek hazırlarsan hastalığından şüphelenirim ben senin. Biraz canının kıymetini bil sen bilirsen karşındakide bilir.
(266 puan) tarafından
Kuzum ben canimin kiymetini hiç bilmem hatta annem çok kizar biraz kendini dinlendir diye yatak döşek yatsam bile kalkar hazrlarim öyle bi huyum var
(1,865 puan) tarafından
Canım arkık canın kıymetini  bilmelisin çünkü sen nasılsan doğacük çocuğunda senin gibi olacak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,678 soru

24,101,991 cevap

332,464 kullanıcı

...