0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğim 5 aylık hep yanında olmamı istiyor oyun halısına yatırıyorum oyuncak veriyorum biraz oynuyor beni göremeyince ağlıyor. Ne yapabilirim bu durumu yaşayan anneler siz ne yapıyorsunuz. Babası da olsa yanında beni görmeyince ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından
Benimki de 5.5 aylık aynı durumdayım

Pusetine koyuyorum o sekilde is yapmaya çalışıyorum evde ablası babası yoksa kucağımda dahi is yaptığım oluyo abalsı varsa ilgileniyor sağolsun meleğim 
tarafından
Ne zaman geçiyor ki bu durum benim yanımda kimse de yok eşim akşam gelince bakabiliyor gün boyu yoruluyorum. :(
(12,524 puan) tarafından
Bir süre geçmiyor tabi bebeğe göre de değişir benimki yeni böyle oldu iyiydi aslında
Emeklesin yürüsün bu kez de biz onların pesinden :)))
tarafından
☺️ Keşke ya bilmiyorum o zaman nasıl olur 4 aydan beri böyle. Allah yardımcımız olsun :D
(12,524 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(898 puan) tarafından
Şuan seni kaybetme korkusu yaşıyor. Odadan çıktığında bı daha geri gelmeyeceğini düşünüyor.. böyle devam ederse güvensiz bağlanma yaşayacak ve ileride kimseye guvenmeyecek.. Bu dönemlerde çok yalnız bırakmamaya çalışın güvenli bag oluşturun zamanla orada olmadığınızda bile var olduğunuzu bilecektir.. 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım bilgi için. Zaten hemen hemen hep yanındayım. Ama odadayken bile benimle oyna diyor yanında istiyor . Bundan sonra daha çok yanında olurum ☺️
0 oy
tarafından
Benim oğlum da üç buçuk aylık odanın kapısından dışarı adımımı atmam da birlikte Çığlık atması bir oluyor
tarafından
Allah yardımcımız olsun valla napalım ev dağınık kalsın da onlar mutlu olsun yeter ki ☺️❤️
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi canım daha bir aylıkken ben kapıya yaklaşınca ağlamaya başlıyordu herkes şaşırıyorDu hatta 6 ayı nasıl geçirdim bilmiyorum wc.ye bile koşa koşa gidip geliyordum düşün 6 aydan sonra emeklemeye filan başlayınca anca rahatladım ben odadan çıksam da oda peşimden gelmeye başlıyordu eskisi kadar ağlamıyordu
tarafından
İnşallah bebeğim de emekleyince bende rahatlarım. Her şey yarım kalıyor yetişemiyorum. Bakalım ne zaman emeklicek.
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Benimki 9 aylık Benimki de öyle bi yere gidince falan görmezse ağlamaya başlıyor 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Hahah ebnimkide ağlıyor  odadan bez almak için çıkıyorum  dudağını  buzuyir kurban olduğum ❤❤☺☺
0 oy
(496 puan) tarafından
3 yaşına kadar benim kız da öyleydi şükür kreşe başlattım da azıcık rahat verdi banyo da wc de mutfak da her daim birlikteydik babası ile bile durmuyordu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 200 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabiafule2 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 948 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,454 cevap

336,302 kullanıcı

...