Canım yavaş yavaş bebek için ne gerekliyse al , bezini al biberon al zıbın al , doğum çantası hazirlamana yakın hepsini yıka ütüle ...
Canm illa ütülemek lazım değil eline para geçtikçe ufak ufak almaya başla mesela 0_3 ay ben 4 takım aldım 3_6 ay yine 4 takım aldım zaten hızlı büyüyorlar sadece arada elinde yıkamak zorunda kalıyorsun o kadar dert etme Rabbim bir şekilde sana yardım ediyor .üzülme bunun için simdiden sıkıntı yaşayıp bebeğine de sıkıntı çektirme olur mu .su akar yolunu bulur Rabbim yâr ve yardımcımız olsun insaAllah zamanı gelince sağlıkla kucağına almak nasip olur insaAllah ha bu arada bim a 101 sok takip et hamileliğin boyunca doğana kadar herseyini indirimli almış olursun
Kız aman bende yıkadım ama utulemedim ne ütü ya şart değil ki benimde ilk gebeliğim bir ay kaldı doğuma çıkış seti aldım bide biraz zıbın falan hatta ailem kızdı fazla şey almışsın falan kim görüyor herkes aynı şeyi söylüyor bebek çabuk buyuyormus sende bütçeye göre davran hem öyle çok bişey almana gerek yok bence kendini üzme
1,503,934 soru
24,553,901 cevap
361,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın