0 oy
649 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Istemedigim bi hamilelikte korundugum halde oldu asla kotu bisi olsun istemwm cokta dikkat ediyodum ama bu gune kadar istemedigimi daha hazir olmadigimi dusunuyodum böyle görünce ağladım o kadar masum duruyoki ilk defa benimsedim bebeğimi gercekten mutis bi duygu bu 

imageRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 

6 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Yaaaa nasil guzelll Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah ♥️bnde kizimin bu resmini ekran resmi yaptim acip acip opuyorum resmi Rabbim isteyen herkese tez zmnda nasip etsin insaAllah
tarafından
Allah razi olsun cok sagol canim bizde dahil bekleyen isteyen herkes sağ salim alır inşallah ❤❤
-Reklam-
0 oy
(190 puan) tarafından
Maşallah kuzuma  kaç haftalık annesi :) 
tarafından
27 olduk  canım ilk defa böyle poz verdi gösteriyodu yüzünü hiç bugün gördük
(190 puan) tarafından
Bizde 32  olduk bugün hiç böyle pozumuz yok inatçı biraz dr yakalayamadı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla al kuzum sende yavrunu :)
tarafından
Sagol canim ❤ Inşallah sende alırsın böyle bi poz inan müthiş bi duygu sanki bu güne kadar hamile degilmisimde anne olacağımı bugün öğrenmişim gibi geldi bana kucağına alsam nasıl olurum tahmin bile edemiyorum :)
Sende sağlıcakla alırsın inşallah kucağına yavrunu
(190 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)
(1,690 puan) tarafından
Ben de 32yim daha yüzünü göremedim valla çok istiyorum böyle bi poz :))
tarafından
Olir inşallah biz son anda yakaladık resim cıktı sıpa sırtını döndü hemen doktorum sağolsun bekledi bi  resim daha alalım diye ama dönmedi sende yaşarsın inşallah bu duyguyu gerçekten tuhaf ve çok hoş:)
(1,690 puan) tarafından
Maşaallah allah utandırmasın canım kucağında da pozlar versin böyle ohh :))
tarafından
Amin  inşallah canım Allah razı olsun bekliyen herkese nasip olur inşallah ❤
0 oy
tarafından

Oyy melek bunlar ya<3 saglikla al kucağına insallah

tarafından
Sağol canım herkese nasip olur insallah ❤
0 oy
tarafından

Aminnnn insallahh

tarafından
Bebekmi istiyorsunuz canım
tarafından
Yok kiz ikinci kizim olacak Allah isteyen herkese versin demissin ya
tarafından
Yanlış anladım k. Bakma
Sağ salim alırsın inşallah kucağına  ❤
tarafından
Sagol canim sende
0 oy
tarafından

Bende ikinci kızımı istemiyordum kötü bir hamilelik geçiriyorum kötüden kastım hep mide bulantısı kafamı yerden kaldıramam dogum yapana kadar ama şimdi 4 aylık falan nerdeyse ciğerime sokasım gelir yaaa öyle seviyorum <3 evlat işte candan kandan istemezsin olunca da doyamazsın bakmalara iste 

tarafından
Öyleymiş valla daha hiç elimi karnıma koyup içimden gelerek konuşmamıştım inanamıyordum ama bugün bambaşka bi duygu sardı beni anlamsız bi tebessüm var suratımda
tarafından
Daim olsun İnsllsh kuzum çok seversin merak etme ❣️❣️❣️
tarafından
Allah razı olsun  csnim Simdi ondan tamamen eminim bisi olsa Allah korusun gerçekten çok üzülürüm simdiden korkular sardi bwni
tarafından
Annelik bu işte gece uyurken bile o uyanmadığı halde uyanır bakarsın nefes alıyor mu diye başka hiç bir şey de yok bu duygu
0 oy
(733 puan) tarafından
Ay nasıl tatlı oluyorlar ya bende hazır olmadığım gebelik oldu ama doğduğu zaman daha ameliyat masasındayken getirip bana gösterdiler ağlamaya başlamıştım sevinçten kızım doğmadan iki defa ağlattı beni ilkindede cinsiyeti öğrendiğim zaman ağlamıştım ❤️sağlıkla gelsin kuzucuk❤️❤️
tarafından
Ay sagol canim bekleyen herkese nasip olur inşallah
Gerçektende öyle bu dünya çocukları haketmiyo  düşüncesiyle istemiyodum evlatlik edinip bi cocugun hayatini kurtarirkm diye dusunuyodum hazırda değildim 9 aylik evliyim 7 aylik hamileyim ben ama şimdi iyiki olmus diyorum bambaska bisi bu ben bugün çok duygulandım doğumda nasıl olurum Allah bilir
(733 puan) tarafından
Benim 13 yaşında oğlum var ama ikinciye bütürlü kendimi hazır hissetmiyordum ya yine erkek olursa düşünceside beni tamammen uzaklaştırırdı. Çok şükür şuan prensesim 3 aylık oldu teyzesi :)
tarafından
Allah iki evladinada   sağlıklı güzel uzun ömür 13 yıl sonra başka bi mucize çok güzel ya ❤
(733 puan) tarafından
Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah bizimkileride bize başışlasın... Senide bir avazda kurtarsın inşallah cnm ❤️
tarafından
Inşallah canım ❤ güzel duaların içinde çok sağol Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 799 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 576 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,816 cevap

331,128 kullanıcı

...