0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar 7 aylık bş oğlum var aşırı derecede bana düşkün uyanık olduğu saatlerde 10 dakka bile yanlız kalmıyo basıyor yaygarayı evde ondan gizlene gizlene iş yapıyoruö sürekli kucak ve meme istiyo ne yapacağımı şaşırdım bide 19 aylık oğlum ve kızım var onlarda ilgi istiyorlsr ama benim küçüğüm kimseye sıra vermiyo diğer ikisi hiç böyle değillerdi sebep ne olabilir acaba inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lavaboya bile gidemiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oo kuzum isin cok zor yaa Allah yardimcin olsun inan hicbi fikrim yok
(359 puan) tarafından
Sağol canım şuan bile kucağımda emiyo :))
tarafından
Ay hic sevmem oyle cocuklari :D cocuk dedigni yere atican surune surune buyuyecek fkskdk
(359 puan) tarafından
Dimi ama kimi çocukda olmuyo malesef :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
zaman sadece birazcik zamannnn :))) ayni seyleri bende yasadim canim kizimla ne is ne yemek hicbirsey yapamiyordum disari cikamiyordum ne yaptiysam olmadi zamanla duzeldi ama ozamanlar zor geliyorduda simdi bakiyorum iyiki yasamisim o donemi diyorum yavas yavas hersey yoluna giriyor yorucu oluyor ama napalim annelik iste;) 
(359 puan) tarafından
Öyle valla canım Bi tane hatta iki tane bile olsa kabul 3 tane valla geçen eşime diyorum artık beynim kaldırmıyor bakalım Allah büyük elbet düzelir sorayım dedim belki Bi fikir alırım ne biliyim Bi çözüm bulan olmuştur teşekkür ederim
tarafından
bende  o donem neler aradim cozum olsun diye malesef bulamadim insallah cozum bulan vardirda yardimi dokunur sana
(359 puan) tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(733 puan) tarafından
Benim kızım 3 aylık şimdiden öyle ama TV açıyorum yada telden ninni açıp yanına koyuyorum anca 10 dakka o şekilde durur dediğin gibi bende hiç bir işe koşamıyorum bazen akşama kadar kalıyor işler 
0 oy
(2,689 puan) tarafından

19 aylık ikizler ve 7 aylık çocuk mu, ay benim devreler yandı :)

Ben boyle ardarda çocuk severim güzel olmuş ama bayağı zordur yani :)

(359 puan) tarafından
İkiz değiller canım biri 4 yaşında Biri 19 aylık diğeri 7 ama ikiden farkları da yok yani
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Diğer 2 si ikizimi canım. Benim valla bir çocukla pestilim çıktı. Ailen de yardım edecek kimse yok mu
(359 puan) tarafından
Yok canıö ikiz değiller kızım 4 Bi oğlum 19 diğeri 7 aylık ikiz gibiler zaten ama inan çok yoruluyorum yemiyo bide buradaki dertleri der ediyorum :)) ya şikayet etmiyorum hamdolsun Allah yardım ediyor ama daha kolaylaştırmal için Bi çözüm fikir arıyorum işte
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Çözüm bulursan banada söyle 
(359 puan) tarafından
İnşallah bulursam söylicm:))
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım.her çocuk bir değil diğerleri nazlımken o aradaki açıklığı kapatıyor demekki ☺
(359 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin :) ❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 240 göst.
0 oy