0 oy
585 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Sizce de öylemi?

16 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Ana baba evlat eş kardeş dışında öyle bence, öbürleri hasret
(39 puan) tarafından
Ben izmir de büyüdum ailem orda..evledim ve gelin olarak Ağrı doğubeyazıt'a geldim 1.5 yıldir burdayim yazlari gidiyorum izmir'e..bugün benden 2 yaş büyük ablam aradı bayadir konuşmuyirduk..sohpet ediyorduk öyle sonra bana dedi sende artik gurbete alıştın iyi dayaniyorsun falan dedi..bendr mecbur dedim..sonra dedi eskisi gibi aklima gelmiyirsun burdakiler gibi degil onlar yakında böyle buna benzer laflar söyle..belki kötüniyetle söylemedi ama çok kırildim hatta ağliyirum abartyormuyum siźde çok zoruma gitti size içimi dökmek istedim:(
(290 puan) tarafından
Ne alaka ya benim ailem İstanbulda ben Kayseri de gelinim ablan öyle demek istememistir canım kırılma üzülme et tırnaktan ayrılmaz ne alaka ablanda biraz laflarını seçmesi gerekiyor bence konuşurken kuzum olur böyle seyler
tarafından
Hiç öyle denir miymiş ya. Ablan biraz şaşırmış bence. Uzak olan daha değerli olur hatta en çok o düşünülür sevilir özlenir. Sen bakma oma etle tırnak ayrılmaz. Ne işiniz bar orda. Kaç seneliğine gittiniz. Hep orda mı kalacaksınız
(39 puan) tarafından
Gurbetlik beni fazlaca duygusal yaptı..ama kırildim işte mesela ben onlari hep düşunuyorum hep aklimdalar hergün konuşsam bıkmam..galiba bazı insanlar çok soğuk kanlı oluyor..
(89 puan) tarafından
Ablan da hasretten demiştir. Et tırnaktan ayrılmaz. İnsanın canı o ne olursa olsun, kırılma. Belki de neden daha çok ilgi bekliyordur. Kafası bozuktur. Arkadaş değil ki bu alışasın. Can bu... Hasret olur anca.. Üzmeyin birbiirnizi
-Reklam-
0 oy
(163,308 puan) tarafından
Aklim fikrim hep ailemde
0 oy
tarafından
Gerçek sevgide asla olmaz 
0 oy
tarafından
Yok öyle bir şey asla
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Değil bence

O soZ kalbinde olmayanlar için geçerli

İnsan kalbindekileri görmese bile gözüyle rüyasında görüp Hasret giderir
0 oy
tarafından

Sadece bir hevsse öyle ama gerçekten seviyorsan istersen mezara girsin UNUTAMAZSİN:'(

0 oy
tarafından
Kisiye göre değişir bence. Uzaktakinin daha kiymetli olduğu durumlarda var
0 oy
(290 puan) tarafından
Yoo uzak ilişki yaşadın 1sene ben İstanbul daydim o Kayseri de aramızda 10saat vardı hiç ayrılmadık Allah'ıma şükür ve şuan evliyiz 1aylik kızım var
0 oy
tarafından
Maalesef oyle
0 oy
(251 puan) tarafından
Herkes icin geçerli degil bence bu durum ben katılmıyorum
0 oy
tarafından

Bence öyle değil ...

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Öyle değil bence asla.. 
0 oy
(452 puan) tarafından
gerçek sevgi gösterilirse  karşılıklı bir şekilde asla olmaz öyle bir şey 
0 oy
(13,310 puan) tarafından
5 yıl kocamı bekledim uzak şehirlerdeydi hergün daha özlemle hergün daha büyük aşkla. Gözden ırak olan gönülden ırak olmuyor bazı şeyler gerçekse. Ailem uzakta şimdi. Eğer büyük ciddi problemler yoksa niye ırak olsunlar ben de onu anlamam. Aile için geçerli bir söz değil bence 
0 oy
tarafından

Evladım dışında herkes icin gecerli. Ana baba es kardes hicbiri umrumda degil :) mirayim yanimda olsun yeter ❤

0 oy
(798 puan) tarafından
Arada ki sevgi gucune bagli. Gercekse daha cok yakınlaştırir ozlem duyarsin..

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 308 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 383 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde indigo (5,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 675 göst.
0 oy
27 cevap 1,370 göst.

Kategoriler