0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (405 puan) tarafından

İstanbul'da hava mis gibi :) hastaneye gidecez de, tulumunu giydirsem terler, montunu giydirsem o tulumdan kalın :ermm: orta yolu bulamıyorum. Önceden dışarı çıkarken ben ne giyinecem diye saatlerce ben dolaba dolap bana bakardı, şimdi yine dolapla bakisiyoruz ama sebepler değişti çok şükür :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

canım içine ince üstüne mont giydir gene bu havalara aldanma gölge yerler soğuk burda orası nasıl bilmem ama:)

(405 puan) tarafından
Aynen burda da öyleymiş çok sıcak ama baya da esiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alttan ince giydir canim ustte montunu giydir 
(405 puan) tarafından
Öyle yaptım kuzum sağol
0 oy
tarafından

Fazla ince giydirme kız ...

(405 puan) tarafından
Alta ince giydirip üste montunu giydirdim ama terledi :D
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Hava iyise güneşli esmiyorsa hırka varsa hırka giydir üzerine şişme yelek gibi birşey varsa onu giydirebilirsin birde şapka biz o sekilde giyinip çıkıyoruz 7 aylık ama bizimki :))
(405 puan) tarafından
Benim ki de 7 aylık oldu çok şükür ya :D biraz daha büyüse tam rahat edecez
0 oy
tarafından
İnce giydir ustune hırka giydir usurse mont al yanına 
(405 puan) tarafından
İnce giydirip üstüne mont giydirdim keşke hırka giydirseydim ya yine terledi :D birdaha ki sefere artik
tarafından
Dedim sana neyse bu hata değil tecrübe edindin iste
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kız bu mevaim geçişlerinde bebekler çok haydalanıyor  dikkat et çokta ince giydirme
(405 puan) tarafından
Alta ince giydirip üste mont giydirdim yapacak bişey yok bu havalarda insan ne giyeceğini bilmiyo
0 oy
(12,521 puan) tarafından
İçine çok kalın giydirmeden üzerine montu al canım bu havalar yanıltır insanı mevsim geçişi dikkat etmek lazım 
(405 puan) tarafından
Öyle yaptım ama yine terledi ince giydirsem de usuyecekti aman ya valla bir an önce ya soğuk olsun havalar ya sıcak olsun bu geçişler deli ediyo beni
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Normal giydir canim ustunede bir hirka giydir yaninada birsey daha al baktinki hava sogudu onu giydirirsin istanbulun havasina guven olunmaz bende yuruyuse gitcem mont giysem mi giymesem mi die dusunuorum suan :D

(405 puan) tarafından
:D valla çok değişik bir hava var ya mont giysem sıcak giymesen soğuk ne giyeceğini bilmiyo insan

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 566 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 507 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu