0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,690 puan) tarafından

Kızlar bebeğinizin döndüğünü yani kafa geliş şeklinde anlayabildiniz mi? Ben dün döndüğünü düşündüm kafası aşağıda belirginleşti bi de hep yırmıhlar beni cadaloz şimdi kasık çevremde patırtılar başladı. Sizce dönmüş müdür? Haftam 32 bi daha değişmez di mi artık makat gelişliyd doktor belki döner demişti inşallah falan demişti :( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu anca ultrason da anlar doktor canm sen anlayamazsin kolay kolay
(1,690 puan) tarafından
Öyle mi? Sanki belli gibi döndüğü çünkü vücut dengem de değişti karnım çok tepedeydi aşağıya kaydı. Hissettğim bölge değişti falan
tarafından
Hmmm olabilir doktora gittiginde sorarsin ona canm bende hamileyken sormustum başı aşağıda poposu midenin altında demişti :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mide kismi çok harektliyse baş asagda oluyo canım bende öyle elini mideme koydugmde hareket ederdi yani
(1,690 puan) tarafından
Benimki ayaklarını hareket ettirmiyo canım asla sürekli eller çalışıyor bildiğimden şimdi aşağıda sürekli hareket var yumrukluyor annişini
tarafından
İyi seciyon kız maşallah bana gire heryeri ayakti ben midemde hissettm hareketinin benmki dogum pozyonu almamasti ve vajinamda ara ara kesik atiyo gibi ağrılar olurdu bu bebişim gelmesinden kaynaklyms sonra secde pozsyonnda durdum donmesi için ve sabahnda midem harektlendi doktora gittiğimde de donmuştu pozisyonuu almış dedi ama dönerken hissetmedm
(1,690 puan) tarafından
Ay inşallah dönmüştür benimki de bacım ya korkuyorum dönmezse sezaryen:(( dönerken ben de hissetmedim sadece kızın huyu yumruk olduğundan djsjsj
0 oy
(776 puan) tarafından
Benimki zink diye döndü donsugunu hisettim aha dedim cikacak simdi 28de döndü sonra 30 da tekrar bas yukardaydi 32de tekrar döndü norml pozisyona degismedi sonra
(1,690 puan) tarafından
İnşallah benim de değişmez de başaşağı kalır yaa
0 oy
(196 puan) tarafından
daha cok doner son ana kadar. 37de baş geli duruyordu 38m oturur pozisyonda suan bebek daha cok doner 
(1,690 puan) tarafından
Artık baş aşağı kalır inşallah yaa
(196 puan) tarafından
daha kac tur atar annesi o bilsen aklın şaşar bunu dert edip te günleri zehir etme kendine daha cok var rahat ol annesi tadını çıkar. benim rahmim perdeli 3 tane doktorun 3de asla dönemez bu bebek rahmimdeki perde donmesine engel oluyor dedi. ama allah ol dedi ve doktorlarin dönmez dediği bebek iki kez pozisyon değiştirdi iki kez baş gelis pozisyonunu aldı simdi 38+5im ve oturur pozisyonda duruyor. o yuzden donmuş donmemis kendine bunu dert etme hayirlisi neyse o olsun
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Kontrol e gidince dr a sorarsın canım ultrason da anca net belli olur
(1,690 puan) tarafından
Daha var kontrole ondan heyecan yaptım :)
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Canim yatağa uzan göbeğinin 5 6 parmak aşağısına elinle bas sertlik varsa kafasıdır dr bana öyle öğretmişti 
(1,690 puan) tarafından
Evet orası eskiden yumuşaktı şimdi taş gibi şükür dönmüş bi daha değişmez inşallah☺️
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Canım 34e kadar tersti34 te bas aşağı oldu 35te tekrar ters oldu hala ters bu satten sonra dönmez büyük ihtimalle dedi 
(1,690 puan) tarafından
Benimki de başaşağı kalsın istiyorum ya korkuyorum normal yapamicam diye inşallah dönmez daha

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
+1 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,067 soru

24,148,881 cevap

334,811 kullanıcı