0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Kizlar benim kaynana tam bi tiyatrocu tam bi yilan tam bi seytan . Geri kalanda ayni sekilde . Beni dovdurmeye kalkmalar ustume butun sulalesini salmalari vs . Dugunde 10 tl bile takmadilar  esyalara kesinlikle yardim etmediler  ve ustune ustluk bize takilanlari aldilar . Dogum yapali 7 ay bitti ilk torunlarimi ve bi islak mendil alip gelmediler hala . Vs vs bi suru olay Kaynim bekar gorumcem bekar . Kaynanayla kayinpeder hepsi istanbulda bi evde yasiyo . Eve toplasan 10 bin lira para giriyo kayinbaba kendini samsunda kimseyle yasamiyo evine hic para girmiyomuscasina bi uc kagitcilikla devletten yaslilik maasi aliyo . Devletin verdigi komurleri samsuna 3 4 gun ugrayip  baskalarina satip geliyo .  Demem o ki kac yetimin hakki var  kac oksuzun hakki var ve milyonlarin vergi paralariyla ona havadan maas odeniyo . Ve ben bunu sikayet etmeyi dusunuyorum ama asla benim ettigimi ogrenmemeliler yoksa öldürurler beni . Gizli tutulabiliyomu ve nereye sikayet edicem 

11 Cevaplar

0 oy
(163,544 puan) tarafından
Yetim hakki o kul hakkina giriyoo bencedd sikayet et kimligimin gizli kalmasini istiyorum falan de
(283 puan) tarafından
Aynen cok sinirlerim bozuluyo gercekten insalnlari enayi yerine koyuyo . Nereye edicem canm . Kaymakamliktaki yardim yerinemi gitsem acaba
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Git kontorluden ara isminide verme bu kadar basit canim benim;))
(283 puan) tarafından
Aynen canm ama konturlude kalmadiki mahallede keske olsa kosa kosa gidrr arardm he . Simdi diyorm benden arasam isim vermesem bile bulacaklar baskasindan arasam kimsede kalkip onun icin telefonunu vermez . Ayy ne bilim ya icimde patliyo
(820 puan) tarafından
Ozaman birak Rabbime Rabbimin adaleti daha buyuk kesinlikle baska biryerden cikartiyordur Allah ama onlar anlamiyordur
0 oy
tarafından
Yine de öğrenme ihtimalleri var canım. İyice bi avukata falan sor ki bilmeden iş yapma. Sonra başına bela olurlar. O yedikleri haramları da Allab çıkarır zaten
(283 puan) tarafından
Tabi ki canm kat kat cikaracak Allahim yarina kalir ama yanina kalmaz . Aynen canm tanidik birisinin avukati varsa bi sordirim ben
0 oy
tarafından
Ay vallahi billahi kiz beni mi anlattın  kendini mi bilemedim 
(283 puan) tarafından
Sizinkideemi ayni canm
tarafından
Benim ki tovbe ya rabbi  şeytan
(283 puan) tarafından
Oo anlatsam bi bizimkileri seytan halt etmis yaninda
tarafından
Her sefer kocami üstüme  salıyor  kocalik yapamıyor musun erkek misin  sen falan  diyor oda ister istemez bana bulaşıyor
0 oy
tarafından

Ahhaa bize soyledin biz bilioz seni ifşa edecegiz :) :) 

Aman kız boşver fakirin fukkarinin hakkını en iyi soran ALLAH'TİR sen rabbimin adaletine birak .

Belliki onlara karşı çok ofkelisin ama bacım öfke ile kalkan zararla oturur boşver Allah a bırak...

(283 puan) tarafından
Ahh dogru soyluyosn be canm ne bilim boylelerine ceza olsun diye
tarafından
Kız boşver ilaki bir şekil.olur ogrenecekler sonra üzülen sen olursun ALLAH Biliyor görüyor yeter , yaptıkları kul hakkına girmek elbet rabbim bunu onlara odetecek , sen Allah a bırak kendini de hiç ama.hic sıkıntıya koyma
(283 puan) tarafından
Dogru diyosun canim off ne bilim bian once bulsunlar belalarini . Kocamlada arama giriyolar kafayi yedirtecekler
tarafından
İnan ki bulacaklar , rabbim kimsenin hakkını kimseye yedirmez...

İçini ferah tut ...
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bence hiç şikayet etme cnm. Biliyorum şuan öfkelisin er yada geç ortaya çıkar ve senin yaptıgını ögrenilirse yuvan tamamen dagılır esin sana düşman olur. Bi arkadasım felcli kaynanasına bakıyordu görümcesi yle konusmuyordu. Şikayet edilmiş kimin ettiğini ögrenmek için neler yaptı ve en sonunda ögrendi.ortalık daha kötü oldu. Bence etme şikayet allaha havale et. Zaten zor durumdaymıssın onlardan yana daha beter olma derim ben sana
(283 puan) tarafından
Esimi zaten bana dusman ettiler canim  . Babasi bi gun bile calisip bakmamis onlara anasi desen oyle ama hala ailemde ailem diyo hic cocuklarini beni ailemsiniz diye gormuyo biktim
0 oy
tarafından
Kontorlu telefondan samsun  valiligi ara soyle su isimdeki kisi de ama gittiklerinde soylerler sikayet var diye..
(283 puan) tarafından
Evet ya ismim belli olmasin yeter . Illaki sikayet oldugunu bildirirler :(
0 oy
tarafından
Kalkisma bence bide ogrenirler falan Allah'indan bulsunlar
(283 puan) tarafından
Dogru diyosn canm
(1,714 puan) tarafından
Az öncede yazdım arkadasım feçli kayananasından bakım maası alıyordu. Şikayet oldu arkadasım arastırdı ve görümcesinin şikayet ettiği ortaya cıktı. Heleki sen sikayet edersen ögrenilirse sonuclarına katlanabilecekmisin. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Ben bile suan gözüm önünde canlanrıyorum duyulduğu anki o anı felaket olur. Esin seni hem dövüp hem annenin evine gönderir
tarafından
Kesinlikle katiliyorum basina is  acma
(283 puan) tarafından
Zaten benim annemlerde kaliyorz esim asiri bi  aileci ailesi ustunede sicsa ailesi off valla kafayi yedirtecekler bana
(1,714 puan) tarafından
Ancak şikayeti ayrılık falan olursa öyle yap. Ayrılırsan esinden sen etsende şikayet sorun olmaz  bosver gerisini
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Devlet malı yetim malı gibidir, Allah fırsat vermesin ben çok çekinirim, İETT e binerken kartımda para yoksa doldurur başka birine basarım o derece.. Şikayet konusunda hiç bir fikrim yok erkek kardeşim cingeneyle tartışmaya girdi bende olay büyümesin diye polisi aradım.. Kardeşim kim aramış diye sormuş memurlara memurlarda benim numaramı vermiş :)) abla neden aradın birşey yoktu dedi.. Senin de haber veririlermi bilmiyorum 
(283 puan) tarafından
:))) ayyy evet yaa . Bende canm ya kendi annemin evinde bile cekiniyorm  nasil bu kadar rahatlikla yapiyolar ben anlamiyorm . Kaynana mesela gecen yolda bulmus ucretsiz kart metrobuse bedava biniyrm deyip siritiyo . Cok severler kul hakkini. Baskasindan arasam kimsede karismak istemezki iste vermez yani arim
0 oy
tarafından
Başka telefondan ara kendi adını da söyleme yalandan Bi isim uydur zaten söylemiyorlar kimin şikayet ettiğini ama yine de yalandan Bi isim uydur 
(283 puan) tarafından
Baskasida vermezki canm oyle aey icin ben karisamam der cekilirler kenara hem samsundaki adreste lazim olur belki  bana . esimim eski evraklarinda varsa bulmaya caliscam
tarafından
Kontörlü telefonlar varya kuzum dışarda onlardan ara fatura ödeme merkezlerinde
0 oy
tarafından
Öğrenme ihtimalleru var canım ne yazıkki ama bence ankesörlü telefondan kart bul ara samsunun neresinden merak ettim kız:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 588 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 660 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 433 göst.