0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Dün çocuklara alışveriş e çıktık eşim bebegede al biseyler dedi hala gizum kız kıyafetleri nde deyince kızdı küstü sonra bana ne dese beginirsiniz Sana kiz çocuk veremedim diye hep yuzume vuruyor sun çok güldüm ya artık zaman değişti iyiki cahil kocam yok biliyor kendisinden rabbim herkesin gönlüne göre versin

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hahahah yaa kocan alem birşey , 

Ama adam doğru demiş haklı vallah ;) :) 

-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic birşey anlamadım desem
(44 puan) tarafından
Neyi anlamadın canım kiz çocuk çok istiyordum 4. Erkek geliyor
0 oy
(12,025 puan) tarafından
Cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor, adam haklı :)
(12,025 puan) tarafından
Tabi ki en başında Allah belirliy9r. Ama bunun bilimsel açıklaması bu erkeğin spermine göre oluşuyor sonuçta.

Aynen cnm eskiden kız bebek doğuran kadınlara neler neler ederlermş cahiller
(331 puan) tarafından
O cinsiyeti erkegin belirledigini kaynanama kabul ettiremedik biz :D kendinin dort oglu bir kizi var olur mu benim icimde buyuyor kadindan o kadindan diyo kendini ovmek adina
(8,260 puan) tarafından
Madem kadının o kadar gücü yetiyor her şeye yapsın br daha bir erkek çocuğu da isaptlasin
(12,025 puan) tarafından
Ahahha o kabul ediyordur da işine gelmiyordur cnm :) iyi o zaman herşey kadından oluyorsa tek başına bi hamile kalsın da gorelm.madem erkeğn vasfı yok :D
(331 puan) tarafından
:Dkizi acik acik erkek dolunde bitiyo is anam senle benle olacak sey degil dedi inanmadi ne deyim bu lafin uzerine ben
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Bak bu iyiydi ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Adam hakli ya sonucta kiz ve erkek olmasi onlara bağli. Benimkide oyle der hep. Keşke bazilari da anlasa, burda kizlar kayinvalidem kiz, erkek olduğu icin sevinmedi falan yorumlar yapiyolar, gelinleri sucluyolar. Keşke herkes eşin gibi kaliteli, düşünceli olsa derim. MaşAllah
(44 puan) tarafından
Evet canım ilk duydugundada üzüldü biraz ben çok istiyorum diye onun için farketmiyor da hep teselli etti sağolsun ama sonunda patladı :)))
0 oy
(9,647 puan) tarafından
:D :D :D iyi bari biliyo 
0 oy
(2,969 puan) tarafından

Hahahh benimkide ilki erkek ikincisi olcak insallah 25  haftaya kadar uçuyoduk kiz diye 26 da bi gittik oda ne erkek şok olduk tabi simdi bende şakaya vuruyom bi kiz dogurtamadin diye :D tabi saglikli olsunda baska hic bi sey istemem rabbim en dogrusunu bilir

(44 puan) tarafından
Amin canım ya ben nedense inanamıyorum 26 haftalık olduk hala kız olacak gibi herşeyden önce sağlıklı olsun napalim
0 oy
tarafından

Benim eşim de 3 erkek kardes bizden kız çıkmaz diyor 2. Çocuğa karşı o yüzden :D

(643 puan) tarafından
Benim esimde 6 erkek kardeş valla ama kızım oldu
tarafından
Ben de öyle diyorum belli olmaz belki kız olur diyorum yok adam 2. Ye tamamen karşı:)
(643 puan) tarafından
Hahaha iyiymis
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Amin rabbim saglikli evlat nasip etsin
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Hahahhahahaha allahim ya stresli gunundeymis kocan :D

0 oy
(4,098 puan) tarafından

:))) kiz allah sizi ne yapmasn syle bidahakine kiz versin:angel: tovbe yarabbim

(44 puan) tarafından
Bidaha yok canım sonbu 4. Sezeryan kısmet nasip :))
(4,098 puan) tarafından
Olsun cnm seninde gelinlern olr ins
(44 puan) tarafından
Burda Kaynanalar edilen bedduaları görünce korkuyyorum Allah herşeyin hayırlısını versin canım
0 oy
(331 puan) tarafından
Asfsfssf iyi olmus hep mi kadinlar uzulecek :) 
(44 puan) tarafından
Bencede valla üzülsün :)))
0 oy
(277 puan) tarafından
Benim kocamda aynısı :)ama ben senin tarlada kız yokmu diye uğraşırım kız çocuğu için deli oluyor ama rabbim hayırlısı neyse onu veriyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 545 göst.
0 oy
26 cevap 984 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,017 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu