0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar post açmıştım soruyordunuz 21 gün sürdü tamı tamına ilk başlar da yok dedim ama şuan sonuca ben dahi inanamaz oldum 11 ay hamak beşikte gece gündüz slalanan bir bebekti bizimki artık ağladığımı bilirdim şu günleri goruceksin deseler asla asla inanamazdım. Ağlayarak değil kızlar güven vererek uyuttuk bu da en önemlisi agalyarak olan bir eğitim yok.. odasına ayirdik artık kendi odasında uyuyor kayra ateş ve vücudum dinç mutluyum bebeğim daha da mutlu kesinlikle düsünmeyin yani olmaz diye bem de öyleydim şuan neden daha önce yapamadım dedim. Tamamamenn paylaşmak yasak kızlar sözleşme onayliyoruz ne yazıkki ama kitabını okumanızı tavsiye ederim irlandalı anne esra şimşek uykusuzluk cidden hiç bir annenin kaderi değilmiş bizim ki yola geldi ki gelmeyen bebek olacağını düşünmüyorum . Yok hasta oldu dış derken eğitim bozulacak düşüncesini atın kafanızdan grip de olduk 2 tane dış de çıkardık uyuyordu oğlum siz sadece bizzat yaşayınca anlayacaksınız 3 yaşına kadar dişi devam edicek dış çıkartmak hastalık değildir süreçtir sadcee demişti bunu da yaşadık. Darısı tüm uykusuz annislerin başına inşalalh uykusuz anne kalmasın belli birine umut olur yazdıklarım..

8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kadinlaaaaa❣❤❣❤❣

6 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından

Darısı bize inşallah :ermm:

tarafından
Kuzum inan bizim kini gorseydin anlardın asla böyle deme asla yanlışı biz yapıyoruz onlar değil :)
(12,524 puan) tarafından
Nerde yanlış yapıyorum acaba ☺️☺️ neyse Allah kolaylık versin inşallah ☺️☺️
tarafından
Kadının attıklarını okudum dediklerini baştan sona yanlismisim ben bacim inan utandım kendimden çocuğu uyutmuyorsun salla salla bayıltiyorsun aslında sallanmak istemiyor dediğin dr eşime peh demistim kadın yerden göğe kadar haklıymış:)
(12,524 puan) tarafından
Detaylı anlat gııııı
tarafından
Detaylı anlatamıyorum kuzum işte bende diyordum neden paylaşmıyorlar diye ama anladım hatta ilk başta yapmıştım paylaşım sildim 3 hafta önce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım. Fiyati ne kadar acaba bi de siteden mi uye oluyorsun nasil oluyo 
tarafından
Sağol kuzum ınstagram hesabi var paket seçenekleri var kuzum senin tercihine bağlı 1350ydi bizim paket
0 oy
tarafından
Azıcık paylaşsan nolckki kız üzgün surat :(
(12,524 puan) tarafından
Dimi kim bilecek siler hemen dhjdjd
tarafından
Yanii acı su fakir kardeşlerine :))
(12,524 puan) tarafından
Aynen bacı duy bizi jsjdjd
tarafından
Kızlar azivikla değil söyle birşey var bebeğinin sorunlarını anlatan bir form var yaklaşık 10 sayfa onu doldurduktan sonra bebeğine göre bir program hazırlıyor 54 sayfalık rutinler söyle yarim saat önce yedir pijama ne seviyorsa ninni vs ilk hafta saat düzenle daha sonra odasına yatağına aglayrak değil güven vererek sakinleştirerek uyumasi inmeli ve 3 hafta tek başına uyumasi için planlar kurallar var b planı c planı vs şeklinde
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ne güzel canım hayırlısı olsun :) ömer de doğdu doğalı kendi uyur yanında bile durmam çok şükür doğdu doğalı uyku eğitimi vermiştim ama bu aralar beşikten atlamayı huy edindi tek bi kaç gündür sıkıntılı ama genede şükür ayakta sallamak gerekmiyor kollarımda sağlamak gerekmiyor.. omerde 1aylikken zehranin odasina tasinmak zorunda kalmisti ama ne kadar erken odalar ayrilirsa okadar iyi.. sizin icinde cok iyi olmuş sevindim canim:) kadınlar günümüz kutlu olsun..
tarafından
Sağol kuzum inan daha sallamak mi tövbeler tövbesi fatmam:))
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Çok sevindim canım bende oğlum 5 aylıkken uyku eğitimi verdim ağladığında kucağıma aldım sakinlestirdim maşallah öğrendi ha birde diş çıkarma surecindeyken üstelik başladım ve 2 günde alışmıştı masaallah 7 buçuk aylık oldu grip te oldu 2 defa , diş te çıkardı ama sabırla vazgeçmedik aliskanligimizdan darısı herkesin başına birde farkettimki ayağımda sallayınca daha zor uyurdu şimdi daha cabuk dalıyor uykuya ve uykularımız daha verimli 
tarafından
Kesinlikle canım aşırı verimli ve huzurlu oluyor en güzel yani bu
0 oy
(1,421 puan) tarafından

Azcik anlat kız elin irlandali annesi nerden gorcek burayi :D

tarafından
Dost düşman kim nerden bilek bacim:)
(1,421 puan) tarafından
Peki öyle olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Z.bekar (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,781 soru

24,115,824 cevap

333,221 kullanıcı

...