0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar burda çoğu kişinin kaynanasiyla ilgili yaşadığı olayları okuyoruz kiminin ki diğerinden daha insafsız yada merhametli kimi de sinsi ama şu altından oğullarını dolduruyor haberimiz yok ben kendi kendime haline şükret ağzı var dili yok derken bir baktım ki ne kadar susarsan o kadar üstüne çıkılıyormuș kaynanamdayim dün ablam bana msj attı doğalgaz 307 gelmiş diye bende laf olsun diye söyledim konuşurken hiç gıkı çıkmadı bugün eşimle görüntülü konuşuyoruz konusu geçti eşime diyor ki bu gelin sana acımıyor 307 kağıt fatura gelmiş niye o kadar çok geliyor biz bu ay yakmadık diye bende dedim ki siz çalışıyorsnz evde yoksunuz diye acmiyonz evde olsakta battaniye alıp oturuyorz dedi bende dedim ki 1 yaşında ki oğlanı battaniyeye sarar oturturum üşümesin oda tamam anne der oturur zaten eşimde olsun aç üşümeyin para ödenir dedi sustu öylece akşam da kek yapilicak kızına bağırıyo gel kek yap diye bende temizlik yaptım yoruldum oturuyorum eşimle mesajla konuşuyrz öyle deyince kalktım dedim şimdi laf etmesin oturuyorum diye görümcem yenge sen yapiyosn kalktığına göre dedi fark etmez yaparım dedim kaynanam sen yap dedi kızına bende dedim ki  ben de yapabiliyorum sen beğenmiyomsn yaptıklarımı oda telefonla uğraşıyosn ne diyim kalk mi diyim dedi uğraşmıyorum oğlunla konuşuyoruz dedim akşama kadar konuşuyosnz ne konuşunz anlamıyorm dedi sinirlendim bende akşam misafir geldi yerimden kalkmadm kendi kaldırdı yıkadı 

6 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından

Seninki kızım sana söylüyorum gelinim sen isit yapmış kurnaz kadın:D

tarafından
Tamda öyle oldu
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Kimsenin dediğini takma kafana. İ’t ürür kervan yürür kardeş
tarafından
Canın normalde laf sokar arada aldırmam nasıl olsa gelip gitmiyorum kimseyi karıştırmiyrm da öyle deyince şaşırdım
0 oy
tarafından
Kız benim esim 300 tl dagal gaz faturasi gorse göbek atar haralde 600 tl gelmis bana senin kaynana bende olsa kalpten gider heralde
tarafından
Benim eşimde oyle cnm hiç çıkmaz evin işi yalıtımı var eski evimde çok geliyordu eşim yanımızda olmadığı için iki tarafa da gidip kalıyorum haliyle pek masraf çıkmıyor buna rağmen faturama laf ediyor
0 oy
tarafından
Fesat bunaklar bıktırdınız artik
tarafından
:D :zf :D kdkdkdkrnjt
tarafından
:D......
tarafından
Kız bıktırdı beni herseyime karışıyor ama yeni başladı önceden başka şehirde oturuyordm uzaktı nbr nasılsından öteye geçmiyordu yakına taşındım her şeye bir lafı var sıkıldım artık
tarafından
Sen hata etmissin ne kadar uzak o kadar iyi
0 oy
tarafından
Öyle canım bir saatlerce seninle yalnız kalırlar birşey sormaz etmez konuya girmezler oğulları gelince dilleri çözülur bizimkide bunu yapıyor.
tarafından
Aynen öyle canım önceden uzaktık şimdi aradaki mesafe 15 dk ya indi geliyorm o bana geliyor bakıyorum dili uzamış onu öyle yap bunu böyle yap inadına yapmıyorm
0 oy
tarafından
Ya onane gelen fatura o mu oduyor sanki tövbe tovbe yaaaa
tarafından
Ona dert oldu bizim fatura derler ya yemiyo ki çıkmasın öyle bir tip

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 735 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
16 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,917 cevap

336,556 kullanıcı

...