Kızlar burda çoğu kişinin kaynanasiyla ilgili yaşadığı olayları okuyoruz kiminin ki diğerinden daha insafsız yada merhametli kimi de sinsi ama şu altından oğullarını dolduruyor haberimiz yok ben kendi kendime haline şükret ağzı var dili yok derken bir baktım ki ne kadar susarsan o kadar üstüne çıkılıyormuș kaynanamdayim dün ablam bana msj attı doğalgaz 307 gelmiş diye bende laf olsun diye söyledim konuşurken hiç gıkı çıkmadı bugün eşimle görüntülü konuşuyoruz konusu geçti eşime diyor ki bu gelin sana acımıyor 307 kağıt fatura gelmiş niye o kadar çok geliyor biz bu ay yakmadık diye bende dedim ki siz çalışıyorsnz evde yoksunuz diye acmiyonz evde olsakta battaniye alıp oturuyorz dedi bende dedim ki 1 yaşında ki oğlanı battaniyeye sarar oturturum üşümesin oda tamam anne der oturur zaten eşimde olsun aç üşümeyin para ödenir dedi sustu öylece akşam da kek yapilicak kızına bağırıyo gel kek yap diye bende temizlik yaptım yoruldum oturuyorum eşimle mesajla konuşuyrz öyle deyince kalktım dedim şimdi laf etmesin oturuyorum diye görümcem yenge sen yapiyosn kalktığına göre dedi fark etmez yaparım dedim kaynanam sen yap dedi kızına bende dedim ki ben de yapabiliyorum sen beğenmiyomsn yaptıklarımı oda telefonla uğraşıyosn ne diyim kalk mi diyim dedi uğraşmıyorum oğlunla konuşuyoruz dedim akşama kadar konuşuyosnz ne konuşunz anlamıyorm dedi sinirlendim bende akşam misafir geldi yerimden kalkmadm kendi kaldırdı yıkadı