0 oy
1,358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (221 puan) tarafından
Kzlar benim bebegimin cinsiyeti kız tam olarak belli oldu  ama akrabalar olsun komşular olsun cinsiyet ne diye sorduklarında heveslenerek sevinerek kız diyorum herkes aynı tepkiyi veriyo banami tuaf geliyo anlamadm olsun bidakine erkek olur zaten cinsiyet önemli degilki  aman boşver yapıyolar sanki erkek olması daha iyiymis de kız olmus olmasaymış iyiymis tepkisi yani annemde hatta keske ilk çocuğun erkek olsaydı neyse artk diye tepki verdi sizce bu banami tuaf geliyo 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok anlamsızca gercekten 
(221 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından

Banada ilk cocuguma hamileyim oglum olcak diyorum ilk denemede tutturmussun ikinciy gerek bile yok diyolar ne bu erkek cocuk düşkünlüğu :ermm:

(221 puan) tarafından
Yok artk
(476 puan) tarafından
Ciddiyim herkez deil de etrafimdaki çoğu kisi oyle diyor kimisi kiz olsa daha iyi olurdu diyor hic demiyolar eli ayaği düz olsun saglikli olsun
(221 puan) tarafından
Bizdede oyle bacım bu insanlar ne kadar doyumsuz illa hersey onlarn dediği gibi olacak
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Boş ver ve güzelim benim 2 oğlum var 3.ye hamileyken kıza benziyo demişti bende annemi aradım anne bu bebeğim kız söylediği şey olsun bişey olmaz ☺☺☺☺sevincimi kursağımda bırakmıştı yapacak bişey yok RABBİM sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin evlatlarimizi 
(221 puan) tarafından
Amin canm bende aynı hevesle soylemistim
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bende erkek olduğunu söylediğimde eşimin amcasının kızı sordu bende erkek dedim afferim benim amca oğluma erkek adamın erkek oğlu olur dedi tabiki bende hiç durur muyum babanin 4 kızı var ama dedim. Ses çıkmadı küsmüş bana çokta tinnn
(221 puan) tarafından
Hahaha cok iyi söylemişsin:)) super olmus
0 oy
(24 puan) tarafından
Artık bıktım şu kolu komşu akraba baskısından. Sanki heves kırmak için hazır bekliyorlar. En fenalarıda 70yaş üstü neneler onlar daha bi bilmiş seni üzmek için lafları evde ezberleyip geliyorlar. Benimde var öyle acı tatlı kolu komşum akrabam
(221 puan) tarafından
Aynen sanki hazırlanıp geliyolar her cümleleri batiyo insana kalkma yatma yürüme yürü sütün olmaz o nasıl meme cok kilo almssn zehir oldu hamileligim
0 oy
(923 puan) tarafından
Aynen bana da öyle yapıyorlar ilk çocuğum kızdı kız dedim cinsiyeti kayinbabam olsun kızım üzülme diyo ama ben kız istiyordum zaten oğlan olunca hiç olsun kızım diyen olmadı
(221 puan) tarafından
Aynen aynen banada oyle diyolar
0 oy
tarafından
Tercih senin elinde karar senin neden secmedin bir erkek evlat hı ? Kiz olursa hayirli olur bunu bilmiyomusun insanlara hayirsiz lazim demekki ne bu erkek evlat hevesi anlamiyorum benimde var iki tane ama icim buruk bi kizim olsaydi buyutseydim dert ortagim sirdasim arkadasm olsaydi ne cok isterdm bosver bakma sen onlara 
(221 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Millet geri kafali da ondan;) bosver benimkide erkrkti olsun olsun ne yapalim hayirlisi olsun diyorlardi 
(221 puan) tarafından
Erkegede ayni tepki bunlar ne istiyo tam ortasinimi :)
0 oy
tarafından
Hayır cnm malesef herkes öyle benim iki kızım var diyorlar ki rabbim seni sevindirsin oğlun olsun inşallah bir daha ne zaman getirecek ha kız ha oğlan ne farkeder sağlıklı olsun yeter oğlan olmuş hayirsizsa ben napiyim rabbim herşeyden önce hayırlı evlat versin dimi
(221 puan) tarafından
Aynen onemli olan hayrli olması ben anladimki millet srf canımızı sıkmak icin konusuyo

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,046 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,689 göst.
0 oy
11 cevap 337 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,068 soru

24,067,385 cevap

330,445 kullanıcı