Kizlar park besik kullananlar varmi onlar icin ozel uyku seti mi almak lazim yoksa normal bebek besikleri icin satilanlar da uyumlu olur mu
Bende park yataj dusunuyorum suracikta bekliym cevaplari. :)
Ben almistm aldigim yerde onun icin uyku seti satiliyordu zaten satici hemen getirir satmak icn ordan bakarsn yok bn almak istemem pahali dersen kendinde baska seyler uydurabilirsn sana kalms
park yatagin olcusune gore aal canim oda iki boy oluyor ya
Kenarlıklı almanıza lüzum yok. Ben uyku seti tercih etmedim mesela. Ama alabilirsiniz de tercihe bağlı bir şey. Ben istediğim gibi birleştirdim tek set alacağıma. Pamuk yastık yorgan aldım bir de nevresim takımı ve yatak alezi aldım. Hatta sonradan hareketlendikçe bebek o çarşaf sürekli darmadağın oluyor. Oğlum sağ olsun bir baştan tutar çarşafı sona kadar çeker. Lastikli çarşaf da alabilirsiniz ütülemeye de gerek yok kırışmıyor da. Yorgan zaten hiç kullanmadım öyle diyeyim. Dekoratif amaçlı kaldı. Yastık deseniz onu da hiç kullanmadım. Gerek yom çünkü yenidoğan bebekte. Sadece battaniye ve çarşaf kullandım.
Canım ben önce sadece sünger yatak yeter diyordum ama uygun fiyata uyku seti gördüm aldım fazlalık olarak bi korumalıkları var 2 tane takarım onları da daha iyi oldu böyle.Çünkü uyku setinin yorganı çarşafı fln tam park yatak ölçülerine göre.
1,487,701 soru
24,319,477 cevap
345,249 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın