0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Mrb kızlar daha önce bilinç altımıza ilgili bişeyler anlatmştm. Bebek doğduğumda yatakta unuttm sanıp gece hep onu aramama ilgili. Kısaca delirmelerim:D

Şimdi diyorm ki bu emzirme sandalyelernden alsam mı ikinci bebek için. Gece kalkıp orda emzirecğmi bildiğim için belki bu korkularım olmaz die düşündüm doğru mu düşündüm acaba :ermm:

Kullanan var mı

9 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bende istiyorum şahsen yerim yok salına geçiyorum yada sandalye üstüne ama alabiliyor isen al derim odasına gidecen çünkü oturur emzieiesin hasta old va de öyle başında beklersin 
(12,763 puan) tarafından
Ve bende halaaa yatak içinde çok arıyorum gece kalk gel emizr vs insan da kafa gidiyo
(255 puan) tarafından
Fiyat olarak araştrmadm ama düşünüyorm sonra çocuklar büyüdüğünde onlarn odasında kalır sallanırlar :))
(12,763 puan) tarafından
Yani ben odada yer yoktu ama olsa kesin alırdım zor oluyo emmesine rağmen ayri odada yatan anneler daha iyi anlar seni kaç kez yatakta sandım zıpladım dur orda kız var vs diye hiç yatağına almazsın oturur emzirirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben almadım ihtiyaç duymadım gerekli bir şey ni "/ düşünmek lazım 
0 oy
(359 puan) tarafından
Valla uyku bastırdı mı canım illa alıp kucağında emziriyor sun ben en fazla 6 ay kalkıp oturup emzirdim sonta sabaha kadar Ku ağzımda ara ara emiyo
(255 puan) tarafından
İlla kucağnda emziriyosn zaten. Mantık şu yatakta emzirmemek. Yani benm ki kendi ruh halim için çözümler aramak..
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben bi gece mamayı hazırlayıp baş ucuma koydum canım oğlum beşikte ağlayinca uyku sersemi mamayı eşimin ağzına tıkmıştım o da uyku sersemi emdi biberonu:)))
(398 puan) tarafından
Anne psikolojisi daha neler neler Allah aklımızı korusun cnm :)
(255 puan) tarafından
Çok normal :)))
0 oy
tarafından
Bence kullanışlı olur bilemiyorum 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Emzirme sandalyesi bende cok istiyorum daha dogrusu hevesleniyorum hem pufu var ayagini uzatiyosun hemde sallaniyo cok guzel ama en ucuzu 1500 tl o yuzden ne gerek var caniiimm diyerek avutuyorum kendimi :)
(255 puan) tarafından
Fiyatları az önce öğrendim bende. Ufak. Şoktan sonra AMAan ne gerek var psikolojimi kendim düzeltirm dedm :)) o parayı verdikten snra zaten psikoljm bozulacak benm :)) şaka Bi yana baya pahalıymş bilemedm bende
(1,822 puan) tarafından
Evet canim ya ben hamile kalmadan once cok denk geliyodu bakiyodum ay ne guzel aliriz falan diyodum is ciddiye binip arastirmaya baslayinca dedim anam beni sanki emzirme sandalyesinde mi buyuttu :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ben almadim canim gerek yok bence
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Uykun çok ağır ve bundan ötürü kendine güvenemiyosan olabilir ben ikisinde de kullanmadım 
(255 puan) tarafından
Bebek varken çıt sesine uyanırdm tedirgin Yatıyodm zaten. Şimdi mesela kızım büyüdü gece sabaha kadr hiç mi uyanmaz insan ben uyanmam :))) eşim imreniyor uykuma o da çok uyuyamaz.
0 oy
tarafından
Ben tekli koltuk koydum odasına iyj oluyor bence 
(255 puan) tarafından
O da yeterli. Sonuçta mantık olarak yatakta emzirmemek bebeği
tarafından
Sandalyeler pahalı geldi bana taksit ödüyoruz k yüzden öyle yaptım.bende ama imkanın varsa al canım kullanışlı onlar bayağı
(255 puan) tarafından
Eşime rica etsem tatlı Bi dille :) kırmaz alır ama doğm masrafı beşik ıvır zıvır bide kızıma oda yapıcam çok olucak Kararsz kaldm. Hayırlısı diyelm artk daha çok var

İlgili sorular

+3 oy
34 cevap 1,184 göst.
0 oy
8 cevap 571 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
15 cevap 716 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler