0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Bugün planmz vardı eşimle bebegimize bişeyler alcaktik ama karin cevresi geriden geldigi için acil yatiş verdiler ben kilo alıyorum diye pek bişeyler yemedim açikcasi ögleni meyveyle geciştirdim hep ve bebegm zayif artik daha cok dikkat etcem bebegm herşeyden önemli dua edin yarına çıkayım hastanede zaman gecmiyor inanin

3 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Sen az yedigin icin mi oyle olmus canim? Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin
(114 puan) tarafından
Hayr annem öyle dedi doktorum kilosu hakkinda bisey demedi aslında acildeki doktor herşeyi uyumlu diger doktor neden öyle demiş diye tedbir amacli hastaneye aldilar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Doktor vitamin ilacı fallan vermedi mi peki bebeğin icin

(114 puan) tarafından
Vardi zaten kullaniyodum
0 oy
(553 puan) tarafından
Ölçümler yanlışta çıkabiliyor bazen üzme kendini ve zaten faydali şeyler kilo yapmayan seyler sebzedir ettir ye bunlari ekmek falan yeme birde naçizane tavsiyem kefir iç bilmiyorum ilgisi varmi ama ben gebelik boyunca kefir içtim bebeğim 4 kilo 60 gr doğdu sonuçta bir zararını görmezsin ic sen geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bebeğini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 420 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
10 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
6 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket166 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,310 soru

24,152,193 cevap

334,964 kullanıcı

...