0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Günaydın hanımlar dün test yaptım ve silik çıktı iki kırmızı çizgi gözüküyor zaten bel ağrım üşüme ve aklıma gelmedik şeyler cnm çekiyodu şüpheleniyodum 8 aylık bebeğim var bu gün sağlık ocağına gidip kan vericem kaç haftalik olduğunu öğrenmek için hamileyken ne kadar süre bebeğimi emzirebilirim emziren var mı aranızda bu durumda olan inşallah bu yavrumu da sağ sağlim kucağıma alırım 

12 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim hayirla kucagina al insAllah. Belki biraz zor olur ama Rabbim şüphesiz kolayligini verir.
(1,134 puan) tarafından
Aminnn cnm çok teşekkür ederim aynen iki kat yorulacağim  ama ikiz gibi büyüycekler oyun arkadaşı kardeşi olucak ve erken yaşta iki çocuk annesi olucağim rabbim isteyen herkese nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ben emziriyorum süt bozulmadığı takdirde ayırmayı düşünmüyorum canım şuan 14 aylık bende 18 haftalik gebeyim herşey önce allaha sonra doktoruna sonrada sana bağlı iyi beslen 
(1,134 puan) tarafından
Öyle bişey var mı ki cnm yani süt bozuluyo mu gebelikte bi sıkıntı yaşadın mi bebeğinde gebeliğinde kendinde halsizlik yorgunluk oluyo mu 3 kişiyi birden besliyon Amcamin oğlunun karısı da gebeyken emzirdi ama büyükler hep küçüğün hakkını büyüğe verdi diye konuştular öyle bişey olur mu sence doktora gitmedim pazartesiye giderim artık bu gün sağlık ocağına gidip kan vericem sadece hayırlı doğumlar sanada sağlıkla al kucağına
(1,263 puan) tarafından
Benimki bpzulmadi etrafimdaki herkes bozulmustur cocuk zayiflar rengi solar diyorlar ama şükür benim süt dahada kalitelesti şu hak işini anlamıyorum birtürlü ben çok iyi beslendigim sürece neden hak olsun ki diğerininde gelişimi maşallah çok iyi oğlumda 14 aylık 11 kilo herkes boş konuşuyor inan
(1,263 puan) tarafından
Ilaclarini çok düzenli kullan onlar güç kuvvet veriyor karnımdaki 6 aylık olana kadar emzirecem sorun olmazsa doğuma kadar emzirecem sonra ikisi bir emecek.etrafimizda çok var iki bebeği aynı anda emziren
(1,134 puan) tarafından
Doğru diyosun cnm aynen
0 oy
(657 puan) tarafından
Hayirli ugurlu olsun kuzum bende oglum 1 yasina yeni gircek 2 haftasi var ve 21 haftalik gebeyim ilk duydugumda ogluma cok uzulmustum emmiycek diye istememistim bebegimi simdi diyorum iyimi olmus karnimda kipir kipir kizim ❤ ben hemen kestim çünkü karnimdaki bebek gelismez dedi doktor ve artik sutunun ogluna bi faydasi yok dedi kestim hemen bende yani hem bebege zararli dedi hem ogluna zararli dedi 
(1,134 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım bunu duyduğuma gebeyken diğer evladimiza sütümüz yaramiycak yani bu arada teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(657 puan) tarafından
Seninkinide kuzum oyle dusunme bende cok uzulmustum ama karnimizdaki bizim evladimiz nasibi okadarmis
0 oy
tarafından
Bazen emzirme donemize gebelik donemi gibi olabiliyor canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 
(1,134 puan) tarafından
Nasıl canım anlamadım allah razı olsun kuzum
tarafından
Bebeğin emziriyorsun ya canım emzirirkende yükselen hormonlar gebelik testini pozitif çıkarabiliyor onu demek istedim hayirlsii olsun inşallah allah gönlüne göre versin ")
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Bi bilgim yok ama rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yardımcın olsun zor ama güzel olacak inşallah 
(1,134 puan) tarafından
Aminn cnm sağolasin inşallah
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun cnm iki evladinida güle güle büyüt inşallah ❤️
(1,134 puan) tarafından
Çok sağol canım benim  hepimizin evladı başta sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün inşallah
(1,134 puan) tarafından
Çok sağol canım benim  hepimizin evladı başta sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün inşallah ♥️♥️
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık 7 haftalik hamleyim doktor bir sakınca görmedi üstelik tüp mideliyim. 21 aylık olana kadar emzirmeyi düşünüyorum bir problem yok şimdilik ayrıca süt bozulacak meselesi tamamen hurafe yalnızca sütun şekeri gider tadı değişir hepsi bu.
(1,134 puan) tarafından
Sagol canim seninde hayirli olsun saglicakla dogur
0 oy
tarafından

MaşAllah canim. Rabbim saglikla kucağina almayi nasip etsin. Iki kardeş buyurler arkadaş gibi inşAllah canim. Allah kolaylik versin <3

(1,134 puan) tarafından
Aminn kuzum bizde öyle düşündük kardeşi arkadaşı olucak oyun arkadaşı herşeyi kızımın ♥️
0 oy
tarafından
Anamm hamile kalan kalana:))hsyirli olsun cnm❤
(1,134 puan) tarafından
Sağol canimm sende yap kız:)) ♥️
tarafından
Ayy yokk ☺☺☺kizim daha 6 aylik yapamam 2.
0 oy
tarafından
Günaydın canım hayırlı olsunn
(1,134 puan) tarafından
Sağol canım tünaydın
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun o zaman 
(1,134 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
tarafından
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim alnına yazmışki o bebek olmuş. Bende oğlum 7 aylıkken hamile kaldım psikolojim bozuldu bu çocuk süt içmese ne içecek diye çünkü annemler herkes kesinlikle sütten kesmelisin dedi bende doktora gitmeyi bekledim doktora gittim ve doktor kesinlikle süt vermeye devam sütten kesme dedi hiç bir zararı yok dedi ve diğer ay başka bir doktora gittim o da bana süte devam dedi bebeğe bişey olmaz dedi sonra emzirdiğim oğlum için çocuk doktorunada gittim onada sorun olurmu diye o da bana asıl sütünü vermezsen zararlı olur dedi kesme sütten dedi ve çok rahatlatım gerçekten hiç bi sorun olmadı şuan 23 haftalık hamileyim oğlumda 1 yaşına girecek hala emziriyorum yani zaten bebekler büyüdükçe öyle çok emmiyolar günde bi kaç defa ve geceleri bi iki defa canım ama sen vermeye devam et sütünü yazık o çocukta daha küçücük sütünden mahrum etme
(1,134 puan) tarafından
Yok cnm asla sütümden mahrum etmem süt kuzusu o daha.. ta ki  doktor sütten kes derse biraktiririm ebem de emzir sorun olmaz dedi bide kızım az emiyo bu aralar sütün tadı değişti sanırım inşallah bırakmaz daha diş çıkarmadı asıl o zaman lazım olucak yavruma göğsüm sütüm seninde hayırlı olsun sağlıkla dünya ya getir bebişini teşekkür ederim bilgilerin için

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 594 göst.
22 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gonul. yaram (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 624 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 513 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,079 soru

24,081,624 cevap

331,230 kullanıcı

...