0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Ben yenı evlıyım 8 ay oldu bugun ve yaklaşık 8 aydır hergunumuz kavga bana nişanlıyken ben kufur etmem kadınlara edenede cok kızarım dıye benı kandırdı ama evlendıgımızden bu yana hergunumuz kavga ve hergunumuz kufurlu gecıyor ve karnımda 4 aylık cocugum var ve bende son uc aydır bana ettıgı kufurlere karşılık vermeye  başladım ve cocugum duyuyor bunu hıssedıyorum ve boyle bı ortamda yetışmesını ıstemıyorum sımdı dıceksınız tanımadan nıye cocuk yaptınız ben cok safım ben ıstemıyordum allem ettı kallem ettı aklımı karıştırmayı başardı ve o kadar cok pişmanım kı onunla evlendıgıme napıcagımı bılmıyorum evımde ne bereket ne huzur var daraldım artık ısyan etmıyorum dua edıyorum belkı bı mucıze olur ya eşimdın elınden kurtulmak ıcın eşime beddua eder oldum yaptıgım hıc bısey ıcın pişman degılım cunku benı cızgımden dışarıya cıkarttı hergun bana s.git yok ş.kızı aıleme bıle kufur eder oldu bende karşılım verıyorum yuregım sogusun dıye ama zoruma gıdıyor artık aglamamak ıcın cocugumuda kendımıde strese sokmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ama dayanamıyorum aılemın hıc bıseyden haberı yok ıkı sokak arkamda oturuyor aıleme bısey anlatmasam bır hafta orda kalsam kafa dınlesem dıyorum aklım eşimde kalıyor kendımdende nefret edıyorum bu kadar ıyı nıyetlı oldugum için yeter artık 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Coook üzüldüm RABBİM yardmcn olsun çok zordur evinize huzur eşine merhamet versin 

Evde bol bol bakara suresi aç .

Ya Vedud zikirini bol bol cek
(2 puan) tarafından
Yapmadıgım şey kalmadı
-Reklam-
0 oy
(643 puan) tarafından
Sen ne kadar düşünürsen onu o kadar tepene çıkar cnm 
(2 puan) tarafından
ne gıdebılıyorum ne kalabılıyorum
0 oy
tarafından
kavga anında kufur ermekten başka kotu huyları var mı 
(2 puan) tarafından
Başka kotu huyu yok ıyı ve guzel yetiştirilmiş bır cocuk kendıme bakıyorum suclu benmıyım cok mu daraltıyorum cok mu sıkıyorum dıye ama yok kendısı kavga cıkartıyor

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 721 göst.
0 oy
9 cevap 1,043 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 962 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 709 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,027 soru

24,163,250 cevap

335,476 kullanıcı

...