Ben yenı evlıyım 8 ay oldu bugun ve yaklaşık 8 aydır hergunumuz kavga bana nişanlıyken ben kufur etmem kadınlara edenede cok kızarım dıye benı kandırdı ama evlendıgımızden bu yana hergunumuz kavga ve hergunumuz kufurlu gecıyor ve karnımda 4 aylık cocugum var ve bende son uc aydır bana ettıgı kufurlere karşılık vermeye başladım ve cocugum duyuyor bunu hıssedıyorum ve boyle bı ortamda yetışmesını ıstemıyorum sımdı dıceksınız tanımadan nıye cocuk yaptınız ben cok safım ben ıstemıyordum allem ettı kallem ettı aklımı karıştırmayı başardı ve o kadar cok pişmanım kı onunla evlendıgıme napıcagımı bılmıyorum evımde ne bereket ne huzur var daraldım artık ısyan etmıyorum dua edıyorum belkı bı mucıze olur ya eşimdın elınden kurtulmak ıcın eşime beddua eder oldum yaptıgım hıc bısey ıcın pişman degılım cunku benı cızgımden dışarıya cıkarttı hergun bana s.git yok ş.kızı aıleme bıle kufur eder oldu bende karşılım verıyorum yuregım sogusun dıye ama zoruma gıdıyor artık aglamamak ıcın cocugumuda kendımıde strese sokmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ama dayanamıyorum aılemın hıc bıseyden haberı yok ıkı sokak arkamda oturuyor aıleme bısey anlatmasam bır hafta orda kalsam kafa dınlesem dıyorum aklım eşimde kalıyor kendımdende nefret edıyorum bu kadar ıyı nıyetlı oldugum için yeter artık