0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nasılsınız? Bugün dert anlatmaya geldim, nerden başlasam onu da bilmiyorum. Doğum hikayemi anlatmak istiyordum ama düşününce anlatmamaya karar verdim çünkü hamile olan bacılarım var etkilenmesinler, çok yorgunum öyle yorgunum ki cidden anlatamıyorum halimden anlarsınız gerçi :D 

Bugünleri iple çekiyordum çünkü yardım edenim olur diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı, annem bile bir hafta zor dayandı :))

O kadar üzgün ve kırgın hissediyorum ki kendimi bir türlü kendime gelemiyorum, dün gece üstüne eşim ile dehşet bir kavga ettik ve sinir krizi geçirdim suratımı çizdim resmen ve bugün devam etti şimdi çok şükür iyiyiz. Yani şöyle bir düşününce cidden günlerim çok b.oktan ve kötü geçiyor, bana iyi gelen tek şey ise yanı başımda uyuyan bir minik paşam. Rabbime çok şükür, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah. Daha çok dökmek istiyorum içimi ama zamanım kısıtlı ve uzun şeylerden hoşlanmam, uzun lafın kısası her şeyin bir zamanı var.

8 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Hayal kurmuycaksin canım istedigin gibi ilerlemez bazi şeyler
tarafından
Hiç hayal kurmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum kuzum
-Reklam-
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Inan bana lohusalıkta herkes yaşıyor boyle şeyler. Çok zor gunler oluyor ama geçiyor inan. Bende çok zor atlattm o donemi. Ama bak 'atlattım'. Snde atlatacaksn uzulme. Allah yardımcb olsn
tarafından
İnşAllah kuzum, kırkımız bir çıksa Allah'ın izniyle rahat edeceğiz inşAllah
(11,971 puan) tarafından
Aynen cnm inşallah
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Herşey geçecek canım arada böyle bazı şeyler üst üste gelir ama sen artık bi annesin güçlü olmak zorundasın benimde doğum sonrası çok kötü geçti kızım sarılık oldu günlerce hastanelere taşındık sezeryan olanlar 1 ayda kendimi toparlayamadım diyordu ama ben hastaneden çıktıktan 3 gün sonra kızımla beraber tekrar hastaneye yattık sabaha kadar 1 dk. bile uyumadan başında bekledim göğüs yarasından günlerce ağlaya ağlaya emzirdim ikiside resmen parçalandı sonra kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı 10 gün iğneye getir götür daha lohusayken eşimle bizde kavga ettik stresten sütüm kesilme noktasına geldi ama vazgeçmedim inadına bebeğime sarıldım zor günler geçirdik ama geçti sende sabret kuzum hepsi geçecek 
tarafından
MaşAllah size canım, Rabbim şifalar versin daha çok. Biliyorum kuzum geçecek Rabbimin izniyle ama bana asıl koyan yanımda annemin olmaması çok çok kırgınım ve kızgınım
(2,039 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım uzulmemeye çalış dua et Rabbim en azından evlat sevgisi tattirdi olumlu şeyleri düşün
tarafından
Düşünüyorum kuzum, Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Üzülmemeye çalışıyorum ama daha çok kırgınlık var üstümde
0 oy
tarafından
Sana demiştim kuzumm bebek bakmak kolay değil 
tarafından
Onu biliyordum zaten yavrum, beni asıl kıran yanımda annemin olmaması ne bileyim yaa koyuyor ve fena koydu
tarafından
Bnm annem çalışırdı cnm o yüzden anlmiorm ama bazı lafları bni delrtiyordu evi temizle şunu şöyle yap falan zaten tekim bide iş buyuruyordu seninki caslmiorsa ayp etmiş
tarafından
Hem de öyle bi ayıp ettiki canım...
0 oy
tarafından
Yeni mı doğum yaptım luhosa misin 

Eğer öyleyse bu yaşadıkların hissettklerin normal ondan kaynaklı 

Lohusa degilsende bol bol salavat çek ruha çok iyi geliyor
tarafından
Lohusayım canım, psikolojim bozuldu ama geçecek Rabbimin izniyle
tarafından
Geçiyor tabi canım ben hatırladıkça bile kötü oluyorm o kadar kötü gecmsti ama geçti ins RABBİM kolaylık versin
tarafından
Amin canım sağolasın
0 oy
tarafından

Nerdesin kiz sen ozledim seni  

tarafından
Ah kuzum ben de seni özledim yeminle, tamamen iyileşmeyi bekliyordum şimdi de kırkımızın çıkmasını bekliyorum Allah'ın izniyle
0 oy
(163,421 puan) tarafından
Hamilelikte hormonlar degisiyo lohusalikta zirve yapiyo valla 40 ciksada rahatlasak 
tarafından
Valla yaa, Mart'ın sonu kırk çıkıyor Rabbim nasip ederse o zamana kadar ne olur bilmiyom
0 oy
(151 puan) tarafından
Canim  bnde  10 hun oldu dogum yapali bnde esimle brz wknti yasadk aileler yuzunden annemd3 kaliyor bna gelme  eve dedi sinirden  2 3 gun konusmadk oda cocugunu gormedi insanij cok zoruna gidiyor valla ya 
tarafından
Çok hem de canım, ne bileyim yaa çok değişik duygular içindeyim iyi ve kötü. Allah'ım yardım ediyor çok şükür ben de tamamen olmasada ilk zamanlara göre çok daha iyiyim ama çok zoruma gitti annemin yanımda olmaması ne bileyim ayar oldum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 684 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Linkin (22,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 600 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mutsuzcicekkk (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 397 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,448 cevap

331,766 kullanıcı

...