0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (3,556 puan) tarafından
Doğumum oldu kızlar şükürler olsun Rabbime kızıma kavuşturdu beni ameliyat esnasında epidural anestezi beni uyuşturmadı doktorum tekrarlardı yine başarısız oldu genel uygulayacaktı ki 15 dk kadar bekletti beni önce ayaklarım sonra genital bölgem uyuştu karnımda ki hissi hissettim hep biraz daha bekletti ve uyuştu ne acı ne başka  bişe aklımda değildi sadece kızıma odaklanmıştım tansiyonum düştü 6/4 nabzım yavaşladı gerisini hatırlamıyorum kendime geldiğimde kızımı çıkardıklarını ve yanıma getirdiklerini gördüm şükür kavuştum dua edenlerden Allah bin kere razı olsun dualarınız bizi korudu teşekkür ederim hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum ❤

12 Cevaplar

+1 oy
(2,422 puan) tarafından
Oh çok şükür çok merek etmiştim rabbim kurtardı bebiş nasıl :)
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın hayırlı evlat olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Allah anali babalı büyütsün inşallah canım 
0 oy
(661 puan) tarafından
Cok sukur cnm cok sevndm paylasmini gorunce rabbm saglkli uzun omrler vedsin hayrli evlat olsn insallah gozunaydn olsun
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün <3

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Günaydın canım hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah yavrunu sana bağışlasın darısı başımıza inşallah tatlım geçmiş olsun canım ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah 
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın hayırlı evlat olsun inşallah darisida bizleree:)

0 oy
(668 puan) tarafından
Ayy çok sevindim yaa Rabbim analı babalı büyütsün inşallah;))) 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Allah ima bin şükürler olsun.canim benim. Cok ama cok sevindim. Rabbim yavrunla saglikli nice guzel gunler nasip etsin.  InsAllah bundan sonra senin icin hersey cok guzel olur. 

All is well li postu actiran mevlama ne kadar sukretsek azdir. Sabir ve dua herseyin üstesinden gelir. Biz insanoğlunun elinde hic bise yok. 

InsAllah kizin sana ilac olur ve tum saglik sıkıntılarinda gider❤
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Canım benim çok sevindim ❤ gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin salih bir evlat olsun inşallah.. 
0 oy
tarafından
Allah sizi hic ayrmasn gozun aydn cnm benm❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 424 göst.
4 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Döndü Çirkin (4 puan) tarafından soruldu
+7 oy
22 cevap 771 göst.
0 oy
9 cevap 483 göst.
0 oy