0 oy
880 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben 5 aylık hamileyim daha bebeğe iki tane zıbın alabildik. Toplu alma şansımız yok eşim asgari ücretle çalişıyor kayınvalideyle yaşadığımız halde ay ortasında hastane masrafi o bu yol parası ee kiraya da yardim ediyor para bitiyor. Biz birde ayrı çıkıcaz o zaman nasil yeticek onu hiç bilmiyorum. Herneyse dün kayınvalideyle dışarı çıktık bir takım gördüm 30 tlydi sadece param da yoktu ayy çok güzel dememe rağmen almadı. Hayır ona ayrı kırıldım tamam almak zorunda değilsin ama madem almıycaksın niye bebek mağazasına sokuyorsun. Eşime söyledim çok beğendim diye daha ay başı olmasına rağmen borçlar falan derken parası bitmiş. Bende çok üzüldüm eşimin üstüne gittim sen daha şimdiden bu bebeğin ihtiyaçlarıni karşılayamıyorsun diye evet öyle söylemem çok yanlıstı ama yetmiyor işte görüyoruz. Toplu almiycaz eşyaları 4 ayım kalmıs parça parça anca tamamlanilcak ama 30 lira bir takım bile alamiyoruz. Çok kötü durumdayız evde ek iş ne yapabilirim fikri olan var mı katalog gibi seyleri satamam çevrem yok. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın içimi dökmek istedim.

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Esine oyle demdeseydin keske cok zoruna gitmistir simdi yelek kazak ormeyi biliyorsan or sat
tarafından
Yakinlarda kurs falan varsa git yada internetten bak canim yapip satarsin
tarafından
Almak isteyen kişilere nasil ulaşicam canım istanbula yeni evlendim hiç çevrem yok o nasıl oluyor acaba
tarafından
İnstagrm hesabin varsa ordan satarsin fotograf atip
tarafından
Yada el isi satan yerlere satabilirsin al olur yani
tarafından
Sağol canim bi araştırayim ben inşAllah bulabilirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İcerlenme canım allah bebeklere öyle bir rızık veriyor ki daha doğmadan basliyor . Biz herseyini altı buçuk aydan sonra alabildik. Benim kaynanam da almadı istemiyordu bebegimj kız olduğu için o erkek olsun istiyordu. Sonra bebek doğdu bir ay falan geçti elinde hediyeler kıyafetlerle gelmeye başladı şimdi kızım kızım diyor dilinden dusurmuyor. Bana karşı davranışları çok inciticiydi simdj bana karsi da çok iyi davranıyor. Kısacası bir bebek dünyaya gelsin herşey düzelir sen eşinin kalbini kırma gönlünü al bir baba olarak o neler almak ister bebeğine kim bilir. Bu zamanda geçinmek bile çok zor oluyor ay sonunu getirmek . Allah yardımcın olsun canım sen tasalanma herşey öyle bir olur ki sasirirsin nasıl oldu diye 
tarafından
Hangi sehirdeydin canım bu arada belki aynıdır
tarafından
Çok sağol canım bi araştırayım inşAllah bende yapabilirim çok ihtiyacim var çünkü
tarafından
İstanbulda oturuyorum canim
tarafından
İstanbul'da birçok yer vardır inşallah kadinlar isterse herşeyi yapar kuzum :)
tarafından
Çok sağol canım bi araştırayım insAllah bulabilirim
0 oy
tarafından
Canım emin ol Allah bı şekilde rızkını bereketini eksigini gideriyi inan buna biz son ay da aldık öyle çok da bişey almadik sadece hastane cantasi zaten buyudkce yavaş yavs az bişey alırsan daha iyi olur beş tane zıbın almama rağmen daha ikisini giyemeden büyüdü hemn çocuk bunlari göz önüne alarak az uz bisey al 
tarafından
Bütün gece uyumadı eşim çok zoruna gitti ama bende çok üzüldüm bir takım bile alamiyorum diye ilk hamileliğim birde insan hevesleniyor. O anlik üzüntüyle ağzımdan kaçtı çok pisman oldum sonra ama söylemis bulundum.
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim yazik esine yetisebilse oda ister cesit cesit herseyi almayi gonlunu al bence ben oyle demek istemedim bi anda agzimdan cikti de ozur dile canim bebeginde herseyi olur zamanla insallah daha hediyede getirirler yavas yavas alinir bes aylik hamileyken bende hic bisey almadim 7 ayligim daha yeni yeni ufak ufak almaya basladim bi anda alinmiyo zaten
tarafından
Ya evet canim çok üzüldüm çok pişman oldum. İşte bizim de toplu alma şansımız yok birde ilk hamileliğim insan hevesleniyor birşeyler almak istiyor dün o kadar çok beğendim ki alamadım anlik üzüntüyle ağzımdan kaçıverdi
(1,822 puan) tarafından
Oluyo canim oyle seyler uzulme benimde ilk hamileligim bi hastane cikisi gormustum camekanda cok begenmistim ama ay sonuydu o an alsak sikintiya girecektik ama bir ay sonra falan gidip almistik hic canini sikma daha doguma var yavas yavas olur uzulme hem belki daha guzel takimlar gorursun iyiki onu almamisim dersin belli olmaz
tarafından
Sağol kuzu Allah yardımcımız olsun insAllah
(1,822 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canim bebek dogdugu zaman masraflar cok daha fazla artacak :(
tarafından
Bende onu düşünüyorum daha bebek doğmadı ve kayınvalideyle beraber oturuyoruz. Daha şimdiden ay ortasında maaş bitiyor. Ayri eve çıkıcaz bebek olucak nasıl yeticek hic bilmiyorum
0 oy
(673 puan) tarafından
Daha 4 ay var canım gün doğmadan neler doğar bizim de alacak durumumuz yoktu 7. Ayın içindeyken alabildik daha doğrusu kayinvalidem aldı rizki veren rabbim kendine stres yapma eşini de sıkma bu konuda çıplak kalacak hali yok ya çocuğun sıkma canını elinden geliyorsa kusma mendili falan yap kaynananla beraber ufak ufak alınır sıkma kendini canım bende sıktım kendimi ama hiç gerek yokmuş inan 
tarafından
Yok canim kayinvalidem hiç alicak bir insan değil ya dün o kadar beğendim o takımı maaşını da yeni çekti ha parası olmaz o zaman tamam ama parası da vardi. Yani bebek mağazasına sokuyorsun madem almiycaksin neden sokuyorsun zaten biliyosun paramız yok biz alamiyoruz. İşte dün çok beğendim bir takım bile alamadım üzüldüm o anlık üzüntüyle eşimin üstüne gittim. Allah yardımcımız olsun
(673 puan) tarafından
Toplu alacaktır belki de canım benim kaynana da lacak insan değil bende öyle çok beğendim hiç bi zaman almadı ama alışverişe çıkacağımız zaman eşime 1000 lira vermiş alışverişe 3 ümüz gittik 1000 liraya yakında kendisi harcadı puset almak içinde 200 tl verdi ayriyetten ben şok oldum asla beklemiyordum belki de erken olduğunu düşünüyor yaşlıların işine akıl ermiyor canım sen biraz daha sabret canım
tarafından
Sağol canım Allah yardımcımız olsun insAllah
0 oy
(648 puan) tarafından
Bebeğin sağlıklı olsun da bir tane zıbın bile yeter kusura bakma yıkar yıkar giydirirsin
tarafından
Karşındaki insani azarlamak bu kadar kolay mi sizce ? Bende bunu biliyorum en önemlisi sağlık ama insanoğlu birşeylere hevesleniyor. Benim de ilk hamileliğim ki ilk hamilelik olmasa bile insan normal olarak bebeğine birşey almak istiyor. Elimde olmadığı için ben alamadım burda üzüntümü paylaştım siz gelip burda terslemek peşindesiniz. Bu kadar kötü niyetli olmayim lütfen.
(648 puan) tarafından
Tersleme? Burda tersleme yokki? Abartma istersen emoji olmadığı için tersleme gibi gelmiş sana.Tabiki insan heves ediyor bende bu yollardan geçtiğim için söyledim ama insanın fikri neyse zikri odur tabi.
0 oy
(71 puan) tarafından
Bundan 5 yıl önce yeni evliyim yeni evliler sınır sınır güzel güzel elleri üstleri dolu dolu geziyordu bir kaç ay sonra hamile olduğu mu öğrendim okadar mutlu oldum ki görümcelerim 7 aydan sonra alın dedi hiç seslenmedim eltimin  yanına gittik maddi olarak çok çok iyi nezaman gitsem bebi mağazalara sokardı alsana alsana paran mı yok bak veririm derdi kalabalığın içinde yapardı beğenmedim derdim hiç ben öyle şeyler sevmem derdim oysaki içim giderdi almak için yok elde avuçta bakmakla yetinmiyordum eşim 1500lira maaş alıyordu borçlarla evlendik kimse bir kuruş yardım etmedi canları saolsun sen böyle söyleyince çok kötü oldum eşim arkamda bile değildi ozamanlar benimle sürekli kavga çıkartırdı canımı sıkardı şimdi yine hamileyim kimseyi dinlemedim aldım herseyini inan geçer bacım bugünler üzülme  
tarafından
Çok sağol canım elbet geçicek bunlar o kadar güzel yorumlar geldi ki kendimo biraz rahatlamış hissettim. Allah cümlemizin yardımcısı olsun insan hevesleniyor birşeyler almaya elde avuçda olmayınca da çok üzülüyor. Benim eşim benim arkamda aslında öyle kavga çıkarttığı yok yetişmeye çalışıyor istanbul gibi bir yerde yetişemiyor sonradan söylediğim için çok pişman oldum o istemez mi almak sanki oda çok istiyordur ama ona eli değmiyor bir türlü
(71 puan) tarafından
Icinden geçenleri az çok tahmin ediyorum kocan yanındaysa hiç birseyi sıkıntı etme o doğana kadar neler neler alırsın az iyisini az kötüsünü bir parça bile alsan mutlu olursun sen hiç kafana takma istanbulda yaşam daha pahalıdır eminim eşinde ister dolu dolu almayı  hiç böyle şeyler için tartışma
tarafından
Yapmazdım aslında böyle şeyler hep içime atardım. Kayınvalideme de kızdım tamam almak zorunda değilsin ama benim alamıycağımı da biliyorsun ne diye bebek magazasına sokuyorsun beni bende sandım ki bir şey alıcak çok üzüldüm alamadım diye eşime patladım ama gelsin işten gönlünü alicam
(71 puan) tarafından
Boşver kaynana öyle yapmak istememiştir hamilelikten yanlış anlamışsındır fiyat araştırıp öyle alcaktir
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz iyi demişin bebeği yapmayı bilen almasinida bilecek hayırdır yani beleş yap beleş sev calismiyo desek neyse çalısıyoda ay sonu olsada insan 30 liralik seyi hevesi kalmasın diye alınır kuzum instagram sayfası ac evde yapabilirsen mantı bük yaprak sarmasi yap sat 
tarafından
Yok canım çalışıyo kayımvalideyle bir oturmamıza rağmen anlamıyorum nasıl bir şehirdir ki bu ay sonu gelmeden borçlar faturalar onlar bunlar demeden aldığı para bitiyor. Yok aslında eşim öyle almamazlık yapmaz elinde olsa alır. Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 301 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,676 soru

24,158,053 cevap

335,200 kullanıcı

...