Kızlar ben 5 aylık hamileyim daha bebeğe iki tane zıbın alabildik. Toplu alma şansımız yok eşim asgari ücretle çalişıyor kayınvalideyle yaşadığımız halde ay ortasında hastane masrafi o bu yol parası ee kiraya da yardim ediyor para bitiyor. Biz birde ayrı çıkıcaz o zaman nasil yeticek onu hiç bilmiyorum. Herneyse dün kayınvalideyle dışarı çıktık bir takım gördüm 30 tlydi sadece param da yoktu ayy çok güzel dememe rağmen almadı. Hayır ona ayrı kırıldım tamam almak zorunda değilsin ama madem almıycaksın niye bebek mağazasına sokuyorsun. Eşime söyledim çok beğendim diye daha ay başı olmasına rağmen borçlar falan derken parası bitmiş. Bende çok üzüldüm eşimin üstüne gittim sen daha şimdiden bu bebeğin ihtiyaçlarıni karşılayamıyorsun diye evet öyle söylemem çok yanlıstı ama yetmiyor işte görüyoruz. Toplu almiycaz eşyaları 4 ayım kalmıs parça parça anca tamamlanilcak ama 30 lira bir takım bile alamiyoruz. Çok kötü durumdayız evde ek iş ne yapabilirim fikri olan var mı katalog gibi seyleri satamam çevrem yok. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın içimi dökmek istedim.