0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dün yazmıştım eşimle sorunlarım var artık bu adama tahammül edemiyorum yapmadigi bşey kalmadı bana ama gidecek yerim de yok çocuğumla yalnız başıma bir hayat kuracak olsam nasıl geçinir nasıl hayatla baş ederim bilmiyorum görümcelerim bile bana hak veriyor Biz senin yerinde olsaydım çoktan bosanirdik diyorlar artık bu adamı unutup mutlu mesut bir hayat kurmak istiyorum bu arada ailem reddetti cocugumla nasıl kendime güz rahat bir hayat kururum nasıl bilmiyorum cesaret edemiyorum.

10 Cevaplar

0 oy
(16,786 puan) tarafından
Destekçin yoksa çok zor gerçekten çocuk olmazsa yine kendi başının çaresine bakarsın ama çocuk olunca oda perişan olur 

Ailen neden seni reddetti
tarafından
Kaçtım zaten onlar kocamdan daha kotuler
-Reklam-
0 oy
tarafından

.....................:(

0 oy
(422 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun bitanem dua et bol bol bu aylarda  allahim seni geri cevirmez insallah 
0 oy
tarafından

Benim amcamın kızı yıllar önce boşandı oğlu o zaman bir yasindaydi, tekrar ailesine döndü. 

Ve dulluk maasini yaptırdı

Çocuğun yetimlik maasjni yaptirdi 

Aldigi maaş ilede geçimini yaptı , daha sonra çalışmaya başladı ve inan ki şimdi birikimide var , oğlu liseye gidiyor .

Yeter ki insan kendine güvensjn inan ki her türlü başarır insan ...

tarafından
Dulluk maaşını ve yetimlik maaşını nasıl yaptırdı eşi öldü mu
tarafından
Yok bosanmisti eşinden ,  
İşte gidip durumunu anlatmıştı yapmıştı hallada maaşını almaya devam.ediyor ..
0 oy
tarafından
Ailen kekse destek ciksa cocugun yasi kaç bu arada 
tarafından
10 aylık :(
0 oy
tarafından
İlk olark kadın sığınma evine git  Bi iş bul çalş  bebgini kreşe ver para kazandıkça evini tut Bi goz odan olsn yeter  sana 
0 oy
tarafından

Rabbim yardimcin olsun  :(

0 oy
tarafından
Bi tanidigin yokmu canm bi goz odasini kiralayacagin yada bir muddet seni idare edebilecek insanlar. hemde cocugu birakabilecegin kres falan ayarlarsin.Sende calisirsin paralarini verirsin.Bosanma davasi da ac nafaka talep et.Siddet goruosan illaki fiziksel deil psikolojik olarakta bunlari kanıtlamalisin.Yani hakim seni hakli bulmali.Al nafakani cocuguna mis gibi bakarsın.Onun eline mahkum olmaktan hergun onun hakaretlerini dinlemekten bin kat iyidir.
0 oy
(553 puan) tarafından
Kayinvaliden falan var mı? ayrıl kocandan bi göz oda tut ise gir cocugada çalıştığın zamanda kaynanan baksın onlarinda çocuğu sonucta kreş zamanida kreşe verip tamamen bağını koparirsin onlarla 10 aylık bebe kreşe verilirmi bilmiyorum verilirse hic kaynanada gerek yok nafakada al rahatina bak
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kadın sığınma evine gitdebilirsin orada seni işe yerleştirme yaparlar çocuk esirgeme başvur oradan çoğuna evde bakım parasi alabilirsin araştır mademki kurtulmak istiyorsun Rabbim çok büyük yolları var 
tarafından
Çocuk esirgemeden evde bakım parası mi
(7,617 puan) tarafından
Evet ben bakmak istiyorum ama durumum yok dediğinde aylık veriyorlar sen evinde bakmış oluyorsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 293 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 447 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 438 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde szr (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.