0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızlar spiral taktırmak için randevu alıcam hastaneden ama parantez içinde ya gebeler için yazıyo ya tüp bebek yazıyo yada kısırlık yazıyo. Ben herhangi birindrn alsam bana bakarlar mı acaba? Bide spirali biz mi alıyoruz yoksa hastaneden mi veriliyo hiç bilmiyorum lütfen gülmeyin :D taktııranlar biraz bilgi verir misiniz bide çok can acıtıyor mu :\

4 Cevaplar

+1 oy
(50 puan) tarafından
Kadin doğum takıyor galiba ama sağlık ocağına takıyor diye duydum hastane kendi takıyor siz almıyorsunuz 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim randevuya gerek yok aile planlaması takıyor onlar kendi takıyor sen almıyorsun yani ben adetli değilken taktım acıdı ama adetli takanlar acimadini söylüyor 
0 oy
(5,935 puan) tarafından

Hastaneden kadın dogum olarak akacaksın ama ben istanbul da yaşıyorum bulunduğum ilcenin saglik ocağına değil asm merkezinde ücretsiz kendileri taktilar 10 gun once taktırdım 

(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım
(163 puan) tarafından
Çok acıdı mı? Bide ortam temizmiydi hastane kadar iyi mi?
(5,935 puan) tarafından
Cok temizdi valla benim canim tez inan ki igne kadar sızladı 10 dk icinde takıldı zaten
(163 puan) tarafından
Hmm tamam canım çok sağol ilgilendiğin için :)
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(144 puan) tarafından
Hastaneler asm ler ve aile planlama merkezleri ücretsiz olarak takıyor canım. Adetinin ikinci yada üçüncü günü takıyolar. Biraz acıyo ama dayanılmayacak gibi değil yani. Ama yine de çok güvenme derim ben 3.5 yıl önce taktırdım düzenli kontrollerime gittim kayma falan olmadı yüzde bir hamile kalma riski varmış hiç bir yöntem %100 korumuyor zaten o %1 de geldi beni buldu 33 haftalık hamileyim şu an :))))))
(163 puan) tarafından
Ahahaha ne güzel yazmışsınız yüzde bir geldi beni buldu :D hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :)
(144 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 250 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kajlaka (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,418 soru

24,154,163 cevap

335,052 kullanıcı

...