0 oy
559 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (204 puan) tarafından
Kizlar size ihtiyacim var. 

Dugun gununu evlilik yildonum kutlayan. RESMI NIKAH ta kutluyormusunuz. Dugun tarih ve resmi nikah ikisine aynimi ozen gosteriyorsunuz. 

13 Cevaplar

0 oy
(4,650 puan) tarafından
Pek kutlamayiz özel günleri
(204 puan) tarafından
Hm tm Canim
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Nikah gununde dışarda yemek yeriz esim hediye alir.

Dugun gununde de disarda  yemek yeriz :) 
(204 puan) tarafından
Nikah tarih Sizin icin evlendiniz anlama geliyor biri sordunda kac senelik evlisiniz diye nikah tarihten hesapliyorsunuz.  Peki dugun tarih tek yemekse esin cicek yada kucuk biseydemi almaz canim fikir icin ;)
(2,100 puan) tarafından
Cicek alir canim :)nikahta baska hediye alir :)
(204 puan) tarafından
Nikah tarih de cok onemsiyorsunuz hediye supriz disarda yemek gezmeler anladima gore . Ama dugun tarih tek yemek disarda az onemsiyorsunuz nikaha bakarak bunu anladim sizde. Ama dugun tarih cicek alir sen alirmisin bisey ?
(2,100 puan) tarafından
Ben alsamda onun parasıyla aliyorum malum.bazen alirim bazen almam :)
(204 puan) tarafından
Dugun icin yani bazen alirsin hediye oda bazen alir dugun tarih icin almazda ,ama cicegi hep alir dugun tarihte. Nikah tarihinde hep alirmisiniz hediye peki?
0 oy
(331 puan) tarafından
Hicbirinu kutlamiyoruz:)
(204 puan) tarafından
Anladim canimm
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bizim nikahimizla dugunumuz arasinda 6 ay var ama nikah tarihini degil dugun tarihini kutluyoruz cunku gercekten kavustugumuz gun o gun 
(204 puan) tarafından
Bosmu geciyor nikah tarihi ? Masa hazirlama hediye falan yokmu ?
(1,822 puan) tarafından
Yani canim benim esim haftalik cicektir ya da ne bilim o an gorup hosuna gittigi biseyi alir gelir ozel gun beklemez o gunde hediye getirir ama ozel kutlama yapmayiz ozel kutlamayi dugun tarihinde yapiyoruz
(204 puan) tarafından
Nikah tarih de hediye yada bisey alirmi canim o kismi anlamadim
(1,822 puan) tarafından
Alir canim ama hediye almak icin ozel gunu beklemez surekli alir haftada bir iki haftada bir elinde bir hediye ya da cicekle gelir
(204 puan) tarafından
Tm canim sagol fikrin icin
0 oy
tarafından
Evlilik yıl dönümü 9 mart eşim hediye alır mutlaka doğum günüde aynı şekilde ama düğünümüz 7 temmuz ondada çıkarır gezdirir çok şükür hediye alamasada mutlaka hatırladığını gösterir değerli olduğumu hissettirir :)) 
(204 puan) tarafından
Nikah ve dugun ikisinede mi evlilik yildonum diyorsunuz iki kez ayni cumle 1 seneede olurmu . Ilk yildonum kutlacaz ikisinin arasinda 2 ay var da.
tarafından
Evet cnm bizim için nikah tarihimiz önemli düğün günümüz 7 temmuz tam yaz günü olduğu için dışarıya çıkma bahanesi olarak geziyoruz sadece :)
(204 puan) tarafından
Dugun tarih esin hatirlamak icin yada bos ellerne olmamak icin cicek almazmi esine :) ikisinedemi evlilik yildonum dersiniz ama ?
tarafından
Eşim genelde kadınlar gününde içinden gelirse çiçek alır onun haricinde çiçek almaz solar diye genelde kalıcı şeyler almayi tercih eder :) Evet canım ikisini de evlilik yıl dönümü olarak var sayıyoruz
(204 puan) tarafından
Dugun tarihte cicek almaz yani pasta kesm e gibi minik seyler. Anladim canim
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Sadece düğün günü canım :)

(204 puan) tarafından
Nikah tarih bosmu gecer evde masa hazirlamak ozenmek yada disarda hadiyelesipte  . Yani hic kutlama yok canim :)
(2,591 puan) tarafından
Yok.canım nikah gününü hatırlamayız bile.. düğünümüz zaten 14şubattaydı sen düşün artık :)
(204 puan) tarafından
Hm oyle gunler de az olsa sozlerne nikah yildonum kutlu olsun deyip esinde cicek alsa o gunde evlenmis oldun. 14 subat guzel tarih kutlamam seyi yok :)
0 oy
tarafından
Okdar masrafa gerek yok günah zaten masraf etmek hepsi bir arada ben beklemem eşimden bişy olsada olur olmasada dünyanın sonu degil ya
(204 puan) tarafından
Nikah tarih kutlamiyorsunuz o zaman canim ?
tarafından
Yok cnm
(204 puan) tarafından
Hepsi bi arada derken ama canim dugun tarih kutladinda nikah tarih baska gun olsada dugun tarihte ikisinide kutlamis yada hatirlamismi oluryorsunuz
tarafından
Nikah yerine evlilik yani dügün tarihi kutlarız
(204 puan) tarafından
Esin guldemi almaz canim nikah tarihte
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Biz yılda sadece bir gün kutluyoruz o da sevgili olmaya başladığımız gün. Sadece o gün birbirimize özel gün diye hediye alıyoruz. Geri kalanları pek önemsemiyoruz. 
(204 puan) tarafından
O nu biz eskiden beri sevgiliden beri kutlariz canim
Anladim canim .
0 oy
tarafından
Benim evlilik gunun resmi imam nikahi hepsi  aynu gun oldu nisan soz kahvemde dogum günümdü  
(204 puan) tarafından
Ne guzel hepsi bi arada canim
tarafından
Biraz oyle oldu sanirim dogumda esimin dogum gunu olacak
(204 puan) tarafından
Esin ve bebegin ayni dogum tarih olcak bu kadar tesaduf olurmu
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hic kutlamaya gerek.duymayiz 
(204 puan) tarafından
Hm tm canim bu sizin karariniz :)
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Düğün gününü kutluyorum canım ben, nikâhtı, nisandı, tanismaydi ooo bu şekilde bitmez :))
(204 puan) tarafından
Nisanmi kinada kutlansin o zman cok ya kutlacaksan hediyesiz evde masa yap masrafsiz. Nikah tarih bosmu geciyor pastada kesmiyorsunuz esin gulde almaz yani ?
(6,973 puan) tarafından
Biz sadece düğün tarihini ve dogumgunlerini kutluyoruz canım, gül için çiçek için illa özel güne şart değil ki sonuçtasagolsun esirgemez, dışarda bir yemek dahi yetiyor özel.gunlerde. Nikâh tarihimi kutlamıyorum sahsen
(204 puan) tarafından
Nikah tarihte cicek almaz yani kisasi canimm . Pasta da evde kesmesiniz o gun yasanmamis gibisiniz :))
(6,973 puan) tarafından
Doğumgünlerinde de kesmiyorum ben pasta, hayata bakış acısıyla alakalı, kutlama gönülde başlamalı, illa pasta olunca mi kutlama oluyor. Dışarda yemek tatlı Allah ne verdiyse, mutlu olacaksan yok canim kutlamiyoruz deyim :)) Allah a sukur ozel gunleri beklemez cicek almak icin :) size iyi kutlamalar mutluluklar canim, biz boyle mutlu oluyoruz herkesin yasama bakis acisi farkli :)
(204 puan) tarafından
Yani canim fikrin dusunceni paylastik icin sagol ;) allaha emanet ol. Sagol sizelerede mutluluklar :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Dogum gunu kutlarim evlilik yil donumunu kutlamiyorum canm
(204 puan) tarafından
Hmm mesoş :)
0 oy
(255 puan) tarafından
 Nikah tarihi kutlarız 
(204 puan) tarafından
Dugun gunu bosmu geciyor ? Esin cicek yada pasta almazmisiniz
(255 puan) tarafından
Düğün günü sıradan Bi gün bizim için. Biz nikah günü evlendik. Zaten yıl dönümünü zor kutluyor adam Bi kaç tane daha yıl dönümü çıkarırsam başına isyanlara girer :))
(204 puan) tarafından
Bos gecio esin sana cicekte almaz unutulcak sekilde gecio. :)))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,971 soru

24,105,393 cevap

332,662 kullanıcı

...