0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Delircem yaa oğlum 5.ayında sallamadan uyumuyor hadi salladigima göre koyduğum yerde bi saat fln uyusa gam yemicem yada başka odaya götürdüğümde uyusa bıraktığım zaman beş dakika anca uyuyor nasıl düzeltebilirim bu yöntemi başka nasıl uyur ayakta sallamak rahatsız etmiyor az uyuması sıkıntı bu durumda hicbisey yapmam mümkün olmuyor dinlenmem bike gündüz bazen uykum oluyor kestiremiyorum bile :( 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben sallamaya karsiyim hemngereksiz bir aliskanlik hemde bebisi cok sarsıyor, saglikli bulmuyorum. Sarsinsitan uyuyor çocuk. Ayrıca ayları ilerledikçe daha derinnuykuya dalacak.oyle.hemennuyanmasi normal şuan.  Surekli yapilan birseyi 6 hafta  da aliskanliknolarak kazanıyor. Bebeğin kızarmadan ağlıyorsa ağlasın. Sen sallamadan sabit bir yerde uyumayı öğrensin. Daha da olmadi bebeklere uygun hamak var. Onu al Cok hafif sallarsın onda, bir arkadaşım öyle yaptı ise yaradı. 
-Reklam-
+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Kendiniz alıştırmışsınızdır sallamaya sonra neden uyumuyor. Ben çok karşıyım bu sallayarak uyutmaya zaten Allah yardımcın olsun 
0 oy
(99 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsınız.. gece de dizde uyut beşiğine koy uyansın al geri salla uyut..... en az 2 saat bu şekilde uğraşıyorum.. umarım vazgeçirmenin yolunu bulabiliriz..
(99 puan) tarafından
Dizimden indirdiğim an uyanıyor benimki de gündüzleri.. yazmışsın ya, millet çocuğu uyutup ev işi yemek yapar, uyur, ben kıpırdayamıyorum bile..
0 oy
(6,680 puan) tarafından

3yawi olacak hayla ayakta sallayarak uyutuyorummm:getlost:

0 oy
tarafından

Valla cnm benim kizim cok huysuzdu hep ayakta salladim okul okudugum ici bian uyusunda sinava calisim derdindeydim.... Ta ki kizim iki yasina 2 ay kala hem memeyi bi hafta sonra emziki bi ay sonrafa ayakta sallamayi biraktim. Suan d cok rahatim :)  pisman degilim ikinci bebegim olck insallah onuda oyld uyutmayi dusunuyorum.

tarafından
Gunduz uyitmadim kuzum hic bu seye alisana kadar aksam oluncada saat 9.5 ta yatga girditiyordum yanina uzaniyorum hadi kizim dedim yatalim zaten uykusuz oldigundan 10dkaya kadar saga sola donup yatiyordu. Simdide iki bucuk yasonda alisti artik ayakta sallanmamaya uyusa bile gundiz de sallanmafan uyuyor . Ama iki yazindan kucikse birax anlamayabilir sende iki yazi bekle . Herseu yavas yavas olur cnm buraz sabir
tarafından
Yol cnm cok kucuk daha seninki. Sallrken kafasini degil sasece butun vucudunu salla
tarafından
Bi dene bakim cnm pispislayarak bi dene bakim
0 oy
(137 puan) tarafından
Bizimki ayakta sallanip uyuyor sallamayi biraktigim da geri uyaniyor gece yine besikte uyuyor da gündüz surekli ayakta bıraktığım an açıyor gözünü keske isin kolayına kacmasaymisim diyorum simdi
(1,328 puan) tarafından
KIZIM 50günlük gaz sancısı dan hemen acile götürdük susturamadik cunki hastanede de susmadi müşahede odasina gittik doktor bana annesi salla bebegi dedı bende salladım benim cocugımda 4aylıya kadar böyle huysuz du birden düzeldi dedı ve bunu diyen doktor du malesef bende salliyom ayakta uyucak gercı ben sallayınca uyuyor yatırdıgım da bir saat sonra kalkıyor bellıde olmuyor tabi bizimki baya gazlı bir bebek
(137 puan) tarafından
Bizimkine de kolik dedi doktor simdi 2 aylik sukur gaz sıkıntımız hafifledi ilk kizimida ayakta uyuttum ben suan 4 yaşında bir sıkıntısını cekmedim ondan simdiki bıraktığın an aciyor gozunu uyusa az dinlensem isimi yapsam keske sallamaktan yana derdim yok ama bana bir yarari da yok maalesef
(1,328 puan) tarafından
Mecbur kaliyorz canım durmuyor başka türlü uyusda uyumasada salliyoz keşke sakın bir bebek olsa ama nerde
(137 puan) tarafından
Oyle canim huzurlu olsunlarda sabahtan aksama kadar sallarim oyle içten agliyorlar ki insan kiyipta birakamiyor ayagindan
tarafından
14 gunlugiz acayip gaz sorunumuz var sizin nasil gecti gaz sorunu canlar
(137 puan) tarafından
Cocuga damla kullandım bayagi rahatladi ondan sonra birde mama yiyor benim ki iki katı gaz oluyor
tarafından
Adi ne damlanin bende kullaniyorum ama pek fayda etmedi aksam ustu 5 basladi bagirmaya yenice yatti daha
(137 puan) tarafından
Metsil kullaniyorum canim ben her çocuğa her damla iyi gelmiyor sanırım karnına masaj yap biraz sicak havlu filan koy onun tenine gore ayarlayip ben oylede rahatlatiyordum
tarafından
Bende kullaniyorum canim o damlayi  biraz faydasi oluyo sukur ama  sanki kramp giriyo bi anda basiyo bagirmayi
(137 puan) tarafından
Benimki mamayi bitirdigi an basiyor cigligi sanki gaz sıkışmış gibi akli cikiyor biraz yuz ustu yatiriyorum sirtina oyle vuruyorum doktor gaz cikaramazsa her yolu dene dedi ne olsa deniyorum mecbur
0 oy
tarafından
Ben de ayakta salliyorum ama ara sıra genellikle beşikte uyutuyorum çünkü ayakta sallamak bebegin beynine zarar veriyormuş ve salladikca çocuğun başı döndüğü için uyuyormus dr 'lar çok yanlış diyo ayakta sallamak için 
0 oy
tarafından
Oğlumu asla sallamaya alıştırmadım sallamak isteyenlerde sallamayın oğlumu diye tepki verdim çocuk ne anlasin sallanmaktan  dedim şükür öyle sıkıntı yaşamıyorum 4 aylık oldu kundak yapıp kucagimda tutuyorum bi iki hafif sallıyorum uyuyorrr .
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Benim oglanda bi tek memede uyuyo sallanmaya kaynanam alistirmisisti o gitikten sonra hic bi sekilde sallamadim suan sallanmayi unutmus durumda hatta bi kac kere denedim olan uykusuda gitti:D

0 oy
tarafından
Beşikte salla yada uykusu gelene dek yor kendisi uyuyakalir zaten ben böyle biraktirdim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,194 soru

24,055,003 cevap

329,864 kullanıcı

...