Ayy sorma bir kızım 1.5 öbürü 3 .5 aylık bide küçük kızım kolik kendi de umreden geldi gelen giden büyük kız beni istiyor küçüğü kolik gazi var bu çocuğun her istediğini yapıyorsunuz sonra ne okir6bu oburunu kucağa alıştırmayın alışmış doymuyor o biberine biraz su biraz inek sütü ver doysun çorba ver yoğurt ve emek suyu ver şimdikiler çocuk bakmayı mi biliyor çocuğa atlet zıbın citcitli badi kazak yelek giydirdiğim halde üşür oo ya zaten soba cehenneme gibi yanıyor
3.5 aylık çocuğa süt ne ya büyük kızıma 5 aylıkken ben yokken vermiş ve sürekli ben yokken veriyormuş emzirmedim onu 2ay ancak emdi ilaç kullandım hastaydım çocuğu mahvetti doktor çocuğun midesi bağırsakları kurumuş dedi inek sütü verilir mi dedi onlar be bilmiş eskiden öyle miydi herşey verirdik ya zamanı var zamanı eskiden de herşey doğaldı böyle miydi ayrıca sütüm de var sütün yok diye sütüm azaldı resmen millete de sütü yok diyor ya sütüm olmasa ayda 1 kilodan fazla alır mı çıldırıyorum artık Evim ayrı ama duvar duvarayız bazen gidiyorum çocukları evde bırakıyorum uyurken babaları yanında duruyor 5 dakika gidip bakıp geliyorum ama napalim götürmek zorundayım yoksa bu kaynanalar hep aynı hepp sir tutuyorum kendimi valla yoksa kafayı yedirir hep aynılar hepppp
Cnm seninki tek evlat oldugu icn asiri duskun bide kiskanyodr oglunu ayrca o ndr oyle yatak odasna girmek felan insann bi ozeli var benmde kaynanam oyleydi ilk evlendgmde onunda tek oglu herseye karsirdi tabi ben yuzumu asardm artk cesaret edemyor oyle ypmaya
1,489,198 soru
24,340,925 cevap
346,044 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın