+1 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saclarinizin nekadar surede yaglaniyor benim ki 2 gunde bir yaglaniyor eskidende boyleydi ya :/

Birde sacladiniza maske falan birsey yapiyormusunuz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Benim saçım hiç yağlanmaz  
tarafından
Ne guzell
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bnmkide maalesf 3 gune yaglaniyo cunku sac yumusaticisi kullaniyorum o yapiyor uzun bide:(
tarafından
Bir baktim yine yaglanmis benimde
0 oy
(673 puan) tarafından
Sac kremi daha hızlı yaglandiriyor canım 
tarafından
Ondan belkide evet
0 oy
(811 puan) tarafından
Benimkide 2 günde yağlanıyodu hemen saç kremi kullanmayı bıraktım şimdi 3-4 gün duş alamasamda yağlanmıyo
tarafından
Dogrudur evet
0 oy
(255 puan) tarafından
Benmde çok yağlanmaz zaten yağlanacak kadr durmam da. Saçıma keratin yağı kullanıyordum şimdi organik hindistan cevizi yağı aldm onu sürüyor banyodan önce. Yüzüme de kullanıyorm
tarafından
Kiz beklememize getek yokki zaten 2 gunde yaglaniyor. Bendede birsuru yag var ama hicbirini kullanmiyom usendigimden
0 oy
(648 puan) tarafından
önceden çok mu sık yıkıyordun saclarini
tarafından
Lise zamanimda falan cok sık yikardim her sabah nerdeyse ama simdi evlenince iste  3 .4 gunde bir yikaniyorum belli olmuyor
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bi gün durup bi gün yıkıyorum yoksa sırılsıklam ıslak gibi görünüyor yaa
tarafından
Valla bende 3 gum gectikce yikiyorum yani kirlenmiyorum zaten biryerede cikmadigim icin idareli oluyor
0 oy
tarafından
Önceden yağlanrdı ama 1 2 senedir olmuyo
tarafından
Sevindim baci
0 oy
tarafından
4 günde yaglaniyor çok kaygan böyle ipeksi örgü falan olmazdı küçükken annemin elinden kayardi sim siyah sanki fon cektirmisim gibi dum düz Elidor şampuan kullanıyor maske hiç yapmadum 
tarafından
Elidorun hangi rengini kullaniyorsun :)
tarafından
Yeşil rengini kullanıyorum cnm saç kreminde pembesini cnm ama benim saçımın öyle olması genetikten teyzemlerin falan öyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,326 soru

24,070,804 cevap

330,645 kullanıcı

...